FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako se fino poslože stvari u organizacijskom smislu, akademija stavi u prvi plan u pravom a ne formalnom smislu, osvajanje Kupa može biti kao neki vid utjehe za kraj ove sezone.
Treba se restartovati što prije , odraditi dobar prelazni rok, pokušati što bolje odigrati evropu i ući sa dobrom energijom u novu sezonu.
Treba se restartovati što prije , odraditi dobar prelazni rok, pokušati što bolje odigrati evropu i ući sa dobrom energijom u novu sezonu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- forza_juve
- Kontakt:
Sada će mitomani reći da se furamo na njih ili da će nas kazna stići što ćemo im uzimati igrače iz Afrike

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Kad Albanci mogu naci dobre igrace iz Afrike mozemo i mi, al za male pare, mlad, talentovan a ne mrtve Pejovice itd...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ko li je prije samo skautirao tu djecu, kad su nam kao upgrade izabrani stručnjaci, hasancic, zeka i kompanija.
Sabrina odlazi, idi vodi sfk mani se nas.
Sabrina odlazi, idi vodi sfk mani se nas.
Fuj!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ne mogu im otkaze podijeliti pa hajd makar skauti..cirkus
SABRINA KURVETINO!!!
-
- Kontakt:
Jesu li nam ovo forumasi upali u skaute 

- feniksptica
- Kontakt:
Svakom se pljuvanje isplati. Samo ja potrosi svu vodu iz sebe dzaba. Do jucer zajedno tjerali ljude
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mi smo saBrajevo izvolte nas trpati
Samo neka nema legendi 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Nadam se da nece vise pisati. Nebi imalo nikakvog smisla posle ove vijesti. Misli, oduvijek je htio plivati u tim vodama ali mislim da necemo imati neke fajde od njega. Ali neka nas demantuje!feniksptica je napisao/la: ↑20 maj 2021, 19:29Svakom se pljuvanje isplati. Samo ja potrosi svu vodu iz sebe dzaba. Do jucer zajedno tjerali ljude
Ja ne bih Zeku nikad ostavio, zbog svog pisanja po klubu.
Al, mislim ovo je odluka talijana.
Al, mislim ovo je odluka talijana.
- feniksptica
- Kontakt:
Preuzimam njegovu uslogu s nadom da budem makar ekonomOsmaDolazi je napisao/la: ↑20 maj 2021, 19:36Nadam se da nece vise pisati. Nebi imalo nikakvog smisla posle ove vijesti. Misli, oduvijek je htio plivati u tim vodama ali mislim da necemo imati neke fajde od njega. Ali neka nas demantuje!feniksptica je napisao/la: ↑20 maj 2021, 19:29Svakom se pljuvanje isplati. Samo ja potrosi svu vodu iz sebe dzaba. Do jucer zajedno tjerali ljude

Volim i ja radit u Fk sarajevu i svaki dan bit oko igraca i svega, al treba znat vlastiti maximum
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)