FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nece nijedan doći
Grahova standardan u rapidu koji je drugi u Austriji ove sezone, ugovorni stiče 2022,i mislis da će doći u Borac nakon takve sezone.
Vranjes ista stvar, na posudbi iz Anderlecht-a i ugovor do 2022,mada bih volio da dodje on, čisto da se isto desi ko nama sa TSS, jer frajer igra u 14toj ekipi Belgije.
Grahova standardan u rapidu koji je drugi u Austriji ove sezone, ugovorni stiče 2022,i mislis da će doći u Borac nakon takve sezone.
Vranjes ista stvar, na posudbi iz Anderlecht-a i ugovor do 2022,mada bih volio da dodje on, čisto da se isto desi ko nama sa TSS, jer frajer igra u 14toj ekipi Belgije.
Vico radi sta i kako hoce,Borcu se sve stima i nagada,a bosnje sute,klubovi iz FBiH sute kao zaliveni neki vjerovatno ne smiju,neki kupljeni za sitan interes,a neki nece iz principa da reaguju jer mrze nas.
Crna buducnost je pred nama generalno.
Crna buducnost je pred nama generalno.
sve receno fino

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Sve ovo oko Borca nam dođe kao kazna što nismo uzeli titulu prema kojoj smo prije tri mjeseca imali čist auto put i ubrali plodove te titule u Evropi (milioni, koeficijent, mjesto nositelja....).
Pitanje je kada cemo ponovo imati ovakvu zlatnu priliku
Pitanje je kada cemo ponovo imati ovakvu zlatnu priliku

-
- Kontakt:
Ma svako sebe gleda, borac ima vlast i politicku i u savezu i donekle to imaju Zrinjski i Široki. Ostali se nista i ne pitaju, nismo ni mi cvjećke, prošle gidine kad su zeljo i Tz City trazili nastavak niko ih nije podrzao mi smo bili po strani, zato sto nam odgovaralo. Ovo jest haos sto rade Vico i Borac
Naravno,zbog nejedinstva i medusobne mrznje nasih klubova i nas samim je i moguce da se ovi ovako ponasaju.bordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:16Ma svako sebe gleda, borac ima vlast i politicku i u savezu i donekle to imaju Zrinjski i Široki. Ostali se nista i ne pitaju, nismo ni mi cvjećke, prošle gidine kad su zeljo i Tz City trazili nastavak niko ih nije podrzao mi smo bili po strani, zato sto nam odgovaralo. Ovo jest haos sto rade Vico i Borac
Vranjesu istice ove godine, mogao bi on doci. Sigurno bi bio najjaci stoper lige i to ubjedljivo. Grahovac nece doci sigurno iz razloga koje si ti naveo.Saban123 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:07Nece nijedan doći
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebes ti prvo nas kad nam jedan Borac uzima titulu ispred nosa sa oronulim Vranjesom i dobra dva krilna igraca. Ostali su na nivou Hebiba.
I opet yebes ti prvo nas kad smo pustili na zimu 2 najbolja igraca, a doveo si Mesanovica koji nije nista specialno i Cmilju koji je odigrao 10 minuta.
Krivci su Hadzija, Vinko, igraci i uprava. Tim redoslijedom.
Prva dva su vec bivša, igraci su na redu na kraju sezone, uprava se je malo provjetrila ali bice i tu jos otkaza.
Uprava je tek sad na nisanu. Sacekat cemo prvo koga ce izabrati za sd i sefa strucnog staba. Znaju i oni, da tu nesmiju uprskati stvar. A kad su pod pritiskom uvijek onda dobro odreagiraju.
I ko kaže, da kup nije bitan taj je glup. Normalno da je bitan. Samo sto ga ovi naši levati nece osvojiti. Za nadati se, da ce se igraci Borca ubiti od alkohola nakon tekme sa Tuzlom na kojoj ce potvrditi titulu. Jedina nam je to sansa pa da izadju na teren ko isprebijane mačke.
I opet yebes ti prvo nas kad smo pustili na zimu 2 najbolja igraca, a doveo si Mesanovica koji nije nista specialno i Cmilju koji je odigrao 10 minuta.
Krivci su Hadzija, Vinko, igraci i uprava. Tim redoslijedom.
Prva dva su vec bivša, igraci su na redu na kraju sezone, uprava se je malo provjetrila ali bice i tu jos otkaza.
Uprava je tek sad na nisanu. Sacekat cemo prvo koga ce izabrati za sd i sefa strucnog staba. Znaju i oni, da tu nesmiju uprskati stvar. A kad su pod pritiskom uvijek onda dobro odreagiraju.
I ko kaže, da kup nije bitan taj je glup. Normalno da je bitan. Samo sto ga ovi naši levati nece osvojiti. Za nadati se, da ce se igraci Borca ubiti od alkohola nakon tekme sa Tuzlom na kojoj ce potvrditi titulu. Jedina nam je to sansa pa da izadju na teren ko isprebijane mačke.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Na transfermarktu piše da je posudba do 2021,a ugovor sa Anderlechtom 2022vedinjo98 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:29Vranjesu istice ove godine, mogao bi on doci. Sigurno bi bio najjaci stoper lige i to ubjedljivo. Grahovac nece doci sigurno iz razloga koje si ti naveo.Saban123 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:07Nece nijedan doći
Vidim sad, moja greska, onda ni od njeg nistaSaban123 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:36Na transfermarktu piše da je posudba do 2021,a ugovor sa Anderlechtom 2022vedinjo98 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:29Vranjesu istice ove godine, mogao bi on doci. Sigurno bi bio najjaci stoper lige i to ubjedljivo. Grahovac nece doci sigurno iz razloga koje si ti naveo.Saban123 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:07
Nece nijedan doći

FK SARAJEVO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cestitke krletu na pozivu, koliko novaca cemo dobiti radi njega?
Jesam ja jedini koji misli da ce biti tesko naci odgovarajuceg trenera? Nekako nijedno ime se ne spominje, a kad je Husref dobio otkaz, vec nakon 7 dana su se znali odredjeni kandidati.
Bas me zanima koga bi mogli odabrati..
Jesam ja jedini koji misli da ce biti tesko naci odgovarajuceg trenera? Nekako nijedno ime se ne spominje, a kad je Husref dobio otkaz, vec nakon 7 dana su se znali odredjeni kandidati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vranjes nece iz Anderlehta sigurno otici,tamo ce odraditi ugovor do kraja, rekao im je uzeti svaku paru koju bude moguce. A posto im je visak u klubu vjerovatno ce ga poslati na novu pozajmicu, gdje ce i taj klub placati odredjeni procenat. Koliko je realno da Vranjes dodje u takvim okolnostima u Borac je upitnik bas. Grahovac, nastupa za Rapid, dodjuse u rotaciji je, ali opet jako bitan za njih. Mislim cak i da je kapitensku nekoliko puta ponio ove sezone.
Krsti svaka cast. Odlican marketing za nas klub. Nakon toliko godina ponovo iz naseg kluba imamo igraca na nekom od prestiznih takmicenja za reprezentacije, nadam se da ponovo necemo cekati 35-6 godina da se ponovi.
Krsti svaka cast. Odlican marketing za nas klub. Nakon toliko godina ponovo iz naseg kluba imamo igraca na nekom od prestiznih takmicenja za reprezentacije, nadam se da ponovo necemo cekati 35-6 godina da se ponovi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zaposlila je sestru ili blizu rodjaku, nisam bas siguran, ali znam 100 %.feniksptica je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:06Pa hajmo rjesavat i druge stvari ?? Lijepo je pitano za vas koji znate da je Sabra familiju zaposlila..ko su oni, njihova imena i funkcije i da se to rijesi.
Eto bracaa, vjeruj mi, kuum mi prico, on znaa
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Skoro se spominjao Lalatović, mada ne vjerujem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:57Cestitke krletu na pozivu, koliko novaca cemo dobiti radi njega?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa valjda treba prvo naci SD pa tek onda trenera...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobro si, trener - menadžer kao Bjelica u Osijeku.bordobijeli je napisao/la: ↑20 maj 2021, 15:28Mozda najbolje naci dobrog trenera i dati mu ovlasti ko u Engleza trener - menager
- Shategabri
- Kontakt:
Polako nije još ova sezona gotova. Ima još dva kola, Đeno vodi šaje problem?
Novi trener tamo sedmicu pred Evropu
Novi trener tamo sedmicu pred Evropu

Koševo Zapad