Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hebib im se vraća.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- feniksptica
- Kontakt:
Nemoj 2x rec. Dovodili smo i mi imena a najbolji se pokaza covjek iz druge HNLkillafrommanilla je napisao/la: ↑20 maj 2021, 13:21jesul pitari spremni da im se pokaze kako se radi prelazni rok

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Beduin
- Kontakt:
Samo Vico trpaj, pokazi jos jednom nesposobnim politicarima i sportskim (ne)radnicima kako se radi posao. U narednih par sati se odobrava publika u manjem bh entitetu vrlo vjerovatno, i volio bi hda tako bude samo da jos jednom nam pokazu koliko smo nesposobne pi4kurine cija rijec ne vrijedi koliko ni crno ispod nokta.
Prvenstvo ko prvenstvo uvijek je neregularno po necemu, ako nista zbog sudija koje se ne kaznjavaju adekvatno.
Prvenstvo ko prvenstvo uvijek je neregularno po necemu, ako nista zbog sudija koje se ne kaznjavaju adekvatno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bas me interesuje odluka saveza vezana za navijace.Hoce li dvorit jedan tim (Borac) ili ce ostati pri svojoj odluci ko i prije 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ili svi ili niko. Ako Borac uradi ovo, a drugi ne smiju puštati publiku, idu sankcije protiv Saveza. Vico ako misli da je jači od UEFA -e, bujrum. Skočiti će Borcu i Vici sve ovo na nos.
-
- Kontakt:
Veselo i vruce ljeto na jugukillafrommanilla je napisao/la: ↑20 maj 2021, 13:21jesul pitari spremni da im se pokaze kako se radi prelazni rok

Ti si naša ljubav jedina!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 maj 2021, 13:51Veselo i vruce ljeto na jugukillafrommanilla je napisao/la: ↑20 maj 2021, 13:21jesul pitari spremni da im se pokaze kako se radi prelazni rok![]()

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne može RS pustiti publiku bez FBiH a savez da šuti. Ili svi ili niko. Borac ko pametan a ostalih 11 klubova glupi? Ne može Savez biti iznad države i UEFA-e. Vidjet ćeš tek belaja ako bude publike u Banja Luci a na drugim stadionima zabrana. neće niko trpiti više samovolju.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to nije rad kako treba, to je rad isključivo za lični interes i kluba iz kojeg dotični dolazi.Beduin je napisao/la: ↑20 maj 2021, 13:34Samo Vico trpaj, pokazi jos jednom nesposobnim politicarima i sportskim (ne)radnicima kako se radi posao. U narednih par sati se odobrava publika u manjem bh entitetu vrlo vjerovatno, i volio bi hda tako bude samo da jos jednom nam pokazu koliko smo nesposobne pi4kurine cija rijec ne vrijedi koliko ni crno ispod nokta.
Ofirnije ne može.
Mislim ybo pišljivih 5k na stadionu, al bitan je princip.
Ako je dosad bilo za sve nek bude i odsad.
Koševo Zapad
PL prvi put ima igrača na EURO-u.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ja bi volio da u BL bude ljudi na tribinama,onda samo svak u svom gradu nek upadne na stadion bit ce dovoljno vremena.
- NerminFatic
- Kontakt:
I ja se potajno nadam tome, ali kako su savezi produzena ruka politike, vrlo je izgledno da Covke se opet naruga ''Bosnjacima'', kako oni kazu, i naredi da preglasaju sa Srbima u Savezu i omoguce u RS da dodju navijaci. To bi bio cirkus, ali malo sta nam u zemlji nije to.
Pa nije savez zabranio publiku, vec krizni stab.AlemC85 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 13:53Ne može RS pustiti publiku bez FBiH a savez da šuti. Ili svi ili niko. Borac ko pametan a ostalih 11 klubova glupi? Ne može Savez biti iznad države i UEFA-e. Vidjet ćeš tek belaja ako bude publike u Banja Luci a na drugim stadionima zabrana. neće niko trpiti više samovolju.
A epidemioloske mjere u BIH se razliku po entitetima i svaki entitet ih donosi zasebno.
Kakve veze ima Borac sa tim sto federacija nece publiku?
- Shategabri
- Kontakt:
Jer je pod ingerencijom saveza BiH.Devils021 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:07Pa nije savez zabranio publiku, vec krizni stab.AlemC85 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 13:53Ne može RS pustiti publiku bez FBiH a savez da šuti. Ili svi ili niko. Borac ko pametan a ostalih 11 klubova glupi? Ne može Savez biti iznad države i UEFA-e. Vidjet ćeš tek belaja ako bude publike u Banja Luci a na drugim stadionima zabrana. neće niko trpiti više samovolju.
A epidimioloske mjere u BIH se razliku po entitetima i svaki entitet ih donosi zasebno.
Jer ne igra sam u ovoj ligi.
Jer se liga ne zove Borac Premijer liga još uvijek.
A ako ste je već privatizovali onda nikom ništa.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
**** politiku i da bude dozvoljeno ili ne, oko stadiona ce biti ludnica, nego mala digresija, ima li neke sanse da Sloboda uzme bod(ove) u Vrapčićima?
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Ma stipu ga pravi se dalabu.Shategabri je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:09Jer je pod ingerencijom saveza BiH.Devils021 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 14:07Pa nije savez zabranio publiku, vec krizni stab.AlemC85 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 13:53
Ne može RS pustiti publiku bez FBiH a savez da šuti. Ili svi ili niko. Borac ko pametan a ostalih 11 klubova glupi? Ne može Savez biti iznad države i UEFA-e. Vidjet ćeš tek belaja ako bude publike u Banja Luci a na drugim stadionima zabrana. neće niko trpiti više samovolju.
A epidimioloske mjere u BIH se razliku po entitetima i svaki entitet ih donosi zasebno.
Jer ne igra sam u ovoj ligi.
Jer se liga ne zove Borac Premijer liga još uvijek.
A ako ste je već privatizovali onda nikom ništa.
F BiH je vrhunac debilizma! Sve im **** raspalo...hajde narode u kafane restorane trzne centre, al nemoj na stadione...
Debili kao i vecina novinara i sportskoh djelatnika. Gdje su klubovi dq se pobune na ove odluke debila iz vlade i kriznog stozera?
Puskurci
Debili kao i vecina novinara i sportskoh djelatnika. Gdje su klubovi dq se pobune na ove odluke debila iz vlade i kriznog stozera?
Puskurci
HŠKZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.