Lagano 2:0 u nedelju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lagano 2:0 u nedelju
Humanitarno za Slogu, posto i u izvjestaju su naveli da zive od donacija?
Zaj3banciju na stranu, ali sam misljenja da ce daleko teze od ocekivanog Borac odigrati tu tekmu i ostvariti pobjedu. Cak protiv Slobode da ce odigrati bolje i lakse se "provuci".
Pa biće pritisak dok ne dadnu prvi gol.Beduin je napisao/la: ↑20 maj 2021, 12:20Zaj3banciju na stranu, ali sam misljenja da ce daleko teze od ocekivanog Borac odigrati tu tekmu i ostvariti pobjedu. Cak protiv Slobode da ce odigrati bolje i lakse se "provuci".
Inace sam los prognozer, samo eto neka intuicija me navodi na ovakav scenarij.
Ne treba njima nista, puni su ko brodovi svi, od igraca, preko trenera a o gospodinu Azmiru ne treba ni pisati.....samo da znate da se vrsi nevidjeni pritisak iz Sarajeva na mali skromni klub iz okoline Tuzle, sad kako ce to na kraju biti, pred nama je.
Sanjate nas, fino
Ti od normalnog forumasa na drugim temama postade najgori od svih ovdje. Nigdje veze. Shvati jednu stvar ne mrzi vas niko booolan, samo neke stvari su nepravda i to je to. Ovo s navijacima jedna od. Al svakako proslavit titulu lijepe nase jedne jedine treba u sto vecem broju
Jest, zato smo ''dogovorili'' i onaj bod s njima
Kakav pritisak? Irelevatan klub. Irelevantni klubovi iz Sarajeva.
Direktorica Sabrina je gospodjica
Pa savez ce dozvoliti, nece vam stajati na putu. To sto vas entitet j*be, to je druga stvar.
Ma kako godShategabri je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:51Zayebali ste vi prošle godine Želju za možebitnu tituluworchester je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:47Iskreno meni nista ne znaci ta jedna utakmica,kada ce ih u buducnosti biti jos mnogo,samo ce biti jos sladje kada se mogne na tribine opet.
Ako ce to pojedincima nahraniti malo sujetu sto ste eto kao zajebali nas da ne mozemo na stadion protiv tuzle svaka cast,to me je bas pogodilo
U svakom slucaju,evropske utakmice ce biti pred publikom,nkva sezona isto tako. Do tada sportski pozdrav i bez nerviranjaonda i za eventualno trofej kupa, zatim jel ono TC kukao za Evropu...al tad to nije bila sujeta, tad je bila u pitanju Evropa za Borac
![]()
Sportski pozdrav
Jel to Kenan Kodro potpisuje?killafrommanilla je napisao/la: ↑20 maj 2021, 13:21jesul pitari spremni da im se pokaze kako se radi prelazni rok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.