Pitar6785 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:04
Kao sto je neko napisao 3.6 MILIONA MARAKA titulu osvajaki jednom u 10 godina, trenirali ko izbjeglice imali samo ono prostorija u Titovoj38b.. I NEVIDJOH DA SU NAVIJACI PRIJETILI BUNILI SE, cak jednom ili dva puta nismoigrali evropujer nismo ispunili ni minimalne uslive za licencu,
Za 3 godine vise titula nego prije za 20 godina
Kamp
Stadion
Akademija i
Samo 830 hiljada maraka duga, a tako reci 0 km ove godine od navijaca..
Borac ima sanse da ispadne vec u prvom predkolu, jer nece bit nosioci plus u evropi VICIN UTJECAJ CE BIT 0% i to ce ih sahranit.
Financiski mi ako doguramo do play offa u ovom inter toto kupu mi ce mo imat istu zaradu mozda i vecu ako navijace puste na trbine.
Jer sad je fonda za drugo mjesto 293 hiljade maraka i 20 za finalistu ako pobjedimo kup onda 30 hiljada maraka
Uzmeli se u opticaj da smo vec zaradili 1.1 maraka na rahmanovicu i tataru onda to prelazi zaradu koju smo imali prosle godine.
Sto se tice borca Vranjesu je 35 godina maksimovic je vec sad procitan i nova sezona kad krene (osim ako sudjenje bude bad lose) zakaric i zilkic ako odu zeljo ako dodje u neku normalu tesko da borac moze vise od 3 mjesta..
Nama takodje ide u prilog to sto cemo se rijesit skupih igraca (vecine) koji nisu nista pridonosili i sto cemo za platu koju smo davali njima moci dovest fine igrace
Nas ne treba da zanima Borac ni koga imaju, ko im koliko godina ima...mi treba da se sobom zaokupimo. Da vidimo gdje škripi, da uđemo spremni u novu sezonu.
Ne da krenemo kao ove što smo, isprva kašljucamo, hvatamo formu...onda proljeće, katastrofa.
Veliki je gubitak neosvajanje title finansijski gledano, moraš ti puno proći, a biće dosta dobrih ekipa u kval za tu KL.
Fine igrače...nudiš im platu, to su uglavnom slobodni igrači...1/10 takvih bude nešto od njega...sa svaki 30. ili čak i više su nekakav Tatar, Rahman.
Bliži smo jednoj dubioza sezoni u kojoj se tražimo, promjenimo bar tri trenera.
Nadam se da griješim, i ja sam za ovu tvoj vedru varijantu.
Ovu zaradu za Rahmana i Tatara ne računaj, to je već potrošeno. To ti ne može ići u budžet za novu sezonu.