NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
SC > LBJ 

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Jos da izgube od Memphisa i ja bi bas bio ponosan na stepha

- Shategabri
- Kontakt:
Daj ba zabio lik tricu da 9 metara.lucky13 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 10:02kuri nije znao je li posao ili dosao u onoj odbrani. onaj nije imao kud sa loptom. okruzen igracima ispod kosa a vrijeme istice. da je ovaj ostao kod lebrona ili bi istekao napad ili bi bila bez veze bacena lopta sa rizikom za laku kontru. a sto se tice onog dodavanja da mi je znati gdje se to vidi da neki ratnik nogom dodaje loptu. loptu spusta bradati lejkers iza ledja.
Da je ovo da je ono...sve ti znaš, a lopte nisi šutnuo na koš.
Koševo Zapad
Nezaustavljiv čojk jesi vidio? Da je imao bradine ekipe šetao bi se do finala svake godine

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brada bi s ovom ekipom gsw bio 2nd seed sad bez dileme ikakve.
Odigro je odbranu izgubljen k'o u krava u livadi jesil vidio
Brada sa ovakvom ekipom bi digal ruke kao sto je i uradio jos tamo u decembru

Solidna odbrana, isao da osigura skok, i plus je opet ispratio Brona. Sve to pada u vodu da su sudije svirale korake al ajd

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brada sa MVPem glatko ispade od ovih Lakersa. Clutch
Nego, ušuti se zbog formata play-ina kako bi se GSW pogurali. A sad već navijaš da ispadnu iako su regularno izborili play off.
Evo opet u visokoj efikasnosti igra SC iako su LA igrali brutalnu odbranu.
Daj jednom stani iza svojih rijeci, ne moraš biti delta kao miljenik ti.

Nego, ušuti se zbog formata play-ina kako bi se GSW pogurali. A sad već navijaš da ispadnu iako su regularno izborili play off.
Evo opet u visokoj efikasnosti igra SC iako su LA igrali brutalnu odbranu.
Daj jednom stani iza svojih rijeci, ne moraš biti delta kao miljenik ti.
Brada s gorom ekipom gdje mu je Ariza bio najbolji scorer a Tarik Black C, imo drugi seed. Ne mozes ni porediti koliko Brada moze uraditi vise sa manje svatas.
Solidna odbrana

Pa brada je masterclass nebitnih utakmica nije da to nismo ustanovili.
Evo Gobert vodio ekipu do prvog seeda, objasnio svima kako se to radi.
Evo Gobert vodio ekipu do prvog seeda, objasnio svima kako se to radi.

Cojk sam igrao potpuno kroz sezonu. Matemtika dokazuje, nema se sta dalje komentarisati. Brada je rekao svoje, vjeciti luzer koji je pobjegao sa zapada nakon 5 godina tamburanja od Stepha iznova i iznova

Pa evo sad ako Curry udje u playoff i nabije ga Utah. Doci cu ti i reci kako su ga nabili, to je tvoja logika. Ili evo Toronto ga tamburo u finalu, opet tvoja logika.
Za tu sliku, obicno nabijanje prazne ststistike
alemsa je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:34Pa evo sad ako Curry udje u playoff i nabije ga Utah. Doci cu ti i reci kako su ga nabili, to je tvoja logika. Ili evo Toronto ga tamburo u finalu, opet tvoja logika.
Pricas o praznim statsima i onda pominjes finale koje je nepoznati pojam za Hardena

Curryeva statistika ipak osvoji titulu, ali dobar pokušaj zanemarivanja ostalih sezona.

Hoće li u Houston uskoro dići banner za HC prednosti koje im je brada obezbjedio?
Imali su mnogo koristi od toga.
- Shategabri
- Kontakt:
Biće dobro ako brada ne uhaka KD i KI u PO.
Njegove chokerske partije u PO je teško zaboraviti.
Neozbiljno je porediti 3x šampiona sa nekim neozbiljnim nabijačem statistike.
Njegove chokerske partije u PO je teško zaboraviti.
Neozbiljno je porediti 3x šampiona sa nekim neozbiljnim nabijačem statistike.
Koševo Zapad
Pa nije se moglo preko ekipe Gsw, nije ih ni Bron mogao dobiti. I ono kad se imalo sanse povrijedio se CP. Spominjem ti Toronto da ti docaram paralelu da Bradino ispadanje od Gsw je isto da Curtija krivis sto su izgubili od Toronta, znaci nigdje veze. Odnosno ima tebi vezeBrokula je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:37
Pricas o praznim statsima i onda pominjes finale koje je nepoznati pojam za Hardena![]()
Ybt da je ko god sa druge strane al u raspravi Steph Harden se prvom prigovara za odbranu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa kazu na ss.ba da Curry igra sasvim ok odbranu, vidimo u clutch-u kako je odigrao kad je morao. A Bradine clutch defensive plays ima hejbet, eto od proslogodisnjeg playoffa protiv okc kad je onog block na trici mi prvo pade napamet.
- Shategabri
- Kontakt:
Izblokirao Lugenza Dorta
E svaka mu čast, izblokirao igrača koji je prošle sezone jedino neku odbranu igrao, šuta nije imao nikako
Ne znam što se uopšte priča o odbrani kad je Harden i ne igra nikako, za panj bi zapeo kad kreneš prema košu, kad je on u pitanju ni to.

E svaka mu čast, izblokirao igrača koji je prošle sezone jedino neku odbranu igrao, šuta nije imao nikako

Ne znam što se uopšte priča o odbrani kad je Harden i ne igra nikako, za panj bi zapeo kad kreneš prema košu, kad je on u pitanju ni to.
Koševo Zapad
Odavno ja govorim da je Schröder prevara stari, losija verzija WBa, solidan igrac za onaj cirkus u RS i to je to, frajer se raspada protiv ozbiljnih timovaBuffonGigi je napisao/la: ↑20 maj 2021, 09:22A ne mozes druze ni biti bolji kad je Lebron na 70%, a Schroder, ne znam zasto, ne izgleda ni kao 50% igraca koji je bio dobar dio sezone vodja ekipe. Ako oni i AD dostignu optimalnu formu, ovo ce biti setnja po parku do Clippersa, a onda sta Bog da.Nail for Real je napisao/la: ↑20 maj 2021, 09:00Odbrana je OK (iako smo pustali previse trica veceras, ok zbog Stepha), ali me napad brine. Nije to nista uigrano jos uvijek, pola vremena ne znamo koju akciju da vrtimo, ko ima prioritet, itd.BuffonGigi je napisao/la: ↑20 maj 2021, 08:07
Nista ti legendo ne brini, ovo je tek zagrijavanje. Pod uslovom da ekipa moze biti zdrava cijeli PO, Lakersi ce izrazbijati ove neozbiljne timove i doci do Clippersa.
Ekipu moraju vuci Bron i AD, kakav Schröder
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.