Razlika izmedju kosarkaski pismene publike (57:20) i zatucanih neandertalaca (1:08:40), paradigma rivalstva Zvezda - (Bokanova) Buducnost

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Primitivaca ima svugdje ali krema se okupi na Zvezdinim domaćim utakmicama.Vagabundo88 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 14:17Kako se ovakvi likovi NIKAD ne jave kad drugi napreve sranje vec samo Zvezda, Srbi..? Kako? Sto se ne pokrijes po usima i zavuces u najmracniju rupu koju mozes da nadjes na ovom svetu? Imas li bar malo stida? Gde si bio pre mesec ipo kada su u PG vredjali Radonjica ? Tad nije bilo primitivaca? E jado jadni, pun si mrznje, ubij se bedo.JohnCleese je napisao/la: ↑18 maj 2021, 21:58Najveći primitivni se skupe na mecevima Zvezde.
Gnusne psovke i povici![]()
https://pogled.me/dejo-splacino-cime-je ... er-zvezde/
Drugar, svoju patnju i kompleks nize vrednosti prosipaj negde drugde.JohnCleese je napisao/la: ↑21 maj 2021, 17:39Primitivaca ima svugdje ali krema se okupi na Zvezdinim domaćim utakmicama.Vagabundo88 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 14:17Kako se ovakvi likovi NIKAD ne jave kad drugi napreve sranje vec samo Zvezda, Srbi..? Kako? Sto se ne pokrijes po usima i zavuces u najmracniju rupu koju mozes da nadjes na ovom svetu? Imas li bar malo stida? Gde si bio pre mesec ipo kada su u PG vredjali Radonjica ? Tad nije bilo primitivaca? E jado jadni, pun si mrznje, ubij se bedo.JohnCleese je napisao/la: ↑18 maj 2021, 21:58Najveći primitivni se skupe na mecevima Zvezde.
Gnusne psovke i povici![]()
https://pogled.me/dejo-splacino-cime-je ... er-zvezde/
Kosarkaski pismena publika...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑20 maj 2021, 08:491:08:40 - komitska balava zamlata i Bokanov donosilac bureka razbio plazmu![]()
Razlika izmedju kosarkaski pismene publike (57:20) i zatucanih neandertalaca (1:08:40), paradigma rivalstva Zvezda - (Bokanova) Buducnost![]()
Pa kad imaju sudije uz sebe sto bi bilo nervoze? Veceras vam ne smeta 34 bacanja naspram 14 za Zvezdu..JohnCleese je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:28Mnogo ljepsi, pitomiji i kosarkaskiji ambijent veceras![]()
Nee, misli na onu "kosarskaski pismenu publiku" sto je razbila glavu Nesi Ilicu flasom, takodje misli na onu sto 40 minuta peva i smislja najbolesnije uvrede na racun porodice.. takodje misli na onu sto je vredjala Kalinica:Shadows je napisao/la: ↑22 maj 2021, 18:52Kosarkaski pismena publika...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑20 maj 2021, 08:491:08:40 - komitska balava zamlata i Bokanov donosilac bureka razbio plazmu![]()
Razlika izmedju kosarkaski pismene publike (57:20) i zatucanih neandertalaca (1:08:40), paradigma rivalstva Zvezda - (Bokanova) Buducnost![]()
![]()
Ista ona koja pljuvala Vladu Jovanovica, pomjerala koseve, vlastitim igracima skandirala pichkice, kacila transparent covicu legendo, rekla kako bojkotuje aba ligu, a na kraju krsila propise u doba pandemije....
Moral Severine...
Samo ne znam ciji si ti klon...pretpostavljam.
Lagano samo, docice u BG opet.. Znalo se to i pre pocetka finala da ce da se igra majstorica jer tamo nece dati da se pobedi, ovo veceras je pokazna vezba sta ce biti za 2 dana, a bice jos gore, lagano samo.
Ja jel Zvezda izgubi odmah sudije kriveVagabundo88 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:31Pa kad imaju sudije uz sebe sto bi bilo nervoze? Veceras vam ne smeta 34 bacanja naspram 14 za Zvezdu..JohnCleese je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:28Mnogo ljepsi, pitomiji i kosarkaskiji ambijent veceras![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj da lazes druze, zasto? Cemu lazi? Svirali su faul samo sto STE VI hteli da se svira namerna sto namerne nije videlo.FoSte95 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:42Ja jel Zvezda izgubi odmah sudije kriveVagabundo88 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:31Pa kad imaju sudije uz sebe sto bi bilo nervoze? Veceras vam ne smeta 34 bacanja naspram 14 za Zvezdu..JohnCleese je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:28Mnogo ljepsi, pitomiji i kosarkaskiji ambijent veceras![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba li spominjati da nisu u prvom meču svirali čist faul u napadu msm Loyda u zadnjoj četvrtini kada se utakmica lomila, i još par pola-pola situacija na stranu Zvezde išle
Premotaj opet snimakVagabundo88 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:45Nemoj da lazes druze, zasto? Cemu lazi? Svirali su faul samo sto STE VI hteli da se svira namerna sto namerne nije videlo.FoSte95 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:42Ja jel Zvezda izgubi odmah sudije kriveVagabundo88 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:31
Pa kad imaju sudije uz sebe sto bi bilo nervoze? Veceras vam ne smeta 34 bacanja naspram 14 za Zvezdu..
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba li spominjati da nisu u prvom meču svirali čist faul u napadu msm Loyda u zadnjoj četvrtini kada se utakmica lomila, i još par pola-pola situacija na stranu Zvezde išle
A nisu sudije krive? Aj dobro covece, 34 bacanja naspram 14 je valjda skroz normalno![]()
![]()
Eto sad ambijent ugodniji neutralnom gledaocu zato sto su domacini imali vise slobodnih bacanjaVagabundo88 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:31Pa kad imaju sudije uz sebe sto bi bilo nervoze? Veceras vam ne smeta 34 bacanja naspram 14 za Zvezdu..JohnCleese je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:28Mnogo ljepsi, pitomiji i kosarkaskiji ambijent veceras![]()
![]()
![]()
![]()
Tebi je ovo sudjenje bilo ok ?FoSte95 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:42Ja jel Zvezda izgubi odmah sudije kriveVagabundo88 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:31Pa kad imaju sudije uz sebe sto bi bilo nervoze? Veceras vam ne smeta 34 bacanja naspram 14 za Zvezdu..JohnCleese je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:28Mnogo ljepsi, pitomiji i kosarkaskiji ambijent veceras![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premotao sam kolega, tj iskreno, nisam ali mi je u glavi kao da sam ga gledao pre par minuta, ako mislimo na isti a siguran sam da mislimo. Lojd na parketu, Ivanovic uzima loptu od njega i krece u kontru, Lojd pruza ruku u visini Ivanovicevih kolena a ovaj se breca rukama kao da ga za ruke uhvatio..
Ti si glup ili se samo pravis da si glup a mozda i budala?JohnCleese je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:56Eto sad ambijent ugodniji neutralnom gledaocu zato sto su domacini imali vise slobodnih bacanjaVagabundo88 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:31Pa kad imaju sudije uz sebe sto bi bilo nervoze? Veceras vam ne smeta 34 bacanja naspram 14 za Zvezdu..JohnCleese je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:28Mnogo ljepsi, pitomiji i kosarkaskiji ambijent veceras![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Usput i Milojević se pokazao kao mnogo veci dingospo u odnosu na Radonjica.
Vidi ovako druze, mozda si nov pa nisi upucen kako ovde funkcionisu stvari. Ovako, ovo je inace balijski forum, mrze sve sto ima veze sa Zvezdom, Srbijom, i navijaci Zvezde, Srbi, ovde nikad nisu u pravu. Kad je u pitanju pljuvanje po Zvezdi, osim balija i ustasa ovde prednjace i zagrepcani (grobari), znnas ono "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj".Sanfrancisco je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:58Tebi je ovo sudjenje bilo ok ?FoSte95 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:42Ja jel Zvezda izgubi odmah sudije kriveVagabundo88 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:31
Pa kad imaju sudije uz sebe sto bi bilo nervoze? Veceras vam ne smeta 34 bacanja naspram 14 za Zvezdu..
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li si ti gledao utakmicu uopste ?
Ja mislim da je tebi ovo zadnji post na ovom forumuVagabundo88 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 23:04Vidi ovako druze, mozda si nov pa nisi upucen kako ovde funkcionisu stvari. Ovako, ovo je inace balijski forum, mrze sve sto ima veze sa Zvezdom, Srbijom, i navijaci Zvezde, Srbi, ovde nikad nisu u pravu. Kad je u pitanju pljuvanje po Zvezdi, osim balija i ustasa ovde prednjace i zagrepcani (grobari), znnas ono "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj".Sanfrancisco je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:58Tebi je ovo sudjenje bilo ok ?
Da li si ti gledao utakmicu uopste ?
Tako da se ne stresiraj, nismo nikad u pravu i necmeo nikad biti u pravu. Da za 2 dana neka budala sidje na parket i izbode nekog iz Zvezde, ovima sa foruma bi taj iz Zvezde bio kriv sto je naleteo na noz. Eto da ti malo pomognem da skontas koja je ovde bolest i mrznja prema Zvezdi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.