Pa drug moj , zna seNEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 maj 2021, 06:39Svala cast Jamesu za ovaj sut.Sa jednim okom.
Sto je najgore za GSW, mislim da ce izgubitini od MEM.

Sa jednim okom , preko Currya , pa ne može ljepše.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa drug moj , zna seNEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 maj 2021, 06:39Svala cast Jamesu za ovaj sut.Sa jednim okom.
Sto je najgore za GSW, mislim da ce izgubitini od MEM.
Kako je uspio prebacit preko tako visokog igracabombaysaphire je napisao/la: ↑20 maj 2021, 06:45Pa drug moj , zna seNEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 maj 2021, 06:39Svala cast Jamesu za ovaj sut.Sa jednim okom.
Sto je najgore za GSW, mislim da ce izgubitini od MEM.![]()
Niđe veze , imao je Wigginsa .Epidaurus je napisao/la: ↑20 maj 2021, 06:43Eh sad lagano po WCF.
Inace ovaj napad GSWa prije TO Kerra je najbolji dokaz da je Steph apsolutno jedina ofanzivna opcija. Cekala ga 2 covjeka na pola terena bukvalno. Citavo drugo poluvrijeme je bila apsolutno savrsena odbrana Lakersa na njemu i opet je strpo 37 strasnim procentima.
Vratiš situaciju i vidiš da je Curry bespotrebno išao na pomoć odbrani , jer je igrač Lakersa bio u bezizlaznoj situaciji , Curry je trebao da bude pored LeBrona i tada LeBron uopšte ne bi dobio pas . Po njegovoj reakciji poslije trojke se vidjelo da je skontao da je bespotrebno išao na pomoć odbrani .Brokula je napisao/la: ↑20 maj 2021, 06:46Kako je uspio prebacit preko tako visokog igracabombaysaphire je napisao/la: ↑20 maj 2021, 06:45Pa drug moj , zna seNEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 maj 2021, 06:39Svala cast Jamesu za ovaj sut.Sa jednim okom.
Sto je najgore za GSW, mislim da ce izgubitini od MEM.![]()
Zapravo nije isao ni na jedno ni na drugo.Toliko se pogubio da nije znao gdje goni.
Uvijek se pogubi u odlucujucim trenucima.
Rukometni faul isključenje na 2 minute , udarac rukama direktno u lice protivnika - običan faul
Kako misliš bez traga.BuffonGigi je napisao/la: ↑20 maj 2021, 07:24Kakvo cviljenje forumskih jazavaca. A Popova prcija ode bez traga...Lakersi idu u PO protiv Sunsa, gdje su ociti favoriti, ljepota![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.