Principatus je napisao/la:@principatus e ovako prvo covjek je prodo sarabu za neke sitne pare, i to je najtuznije
Molim te veoma kulturno da prestanes lupetati jer je to tesko slusati.

Saraba je prodan za 10.000€, podjeli nesto na club, na menedzera i ti meni hoces reci da jednom Ciri trebaju hiljadu ili dvije Eura. Mozda su to za tebe neke velike pare, za mene naprimjer nisu a za Blazevica posigurno ne.
Ali kako ti pricas sve vrijeme da on 100% prodaje igrace na tom mjestu kao selektor, meni to zvuci kao da ti sebi nemozes zamisliti da neko preuzme takvu funkciju i ne zloustavlja svoju moc. To meni zvuci kao da bi ti to radio pa nikako da povjerujes da neko drugi nebi. Nemoj sve mjeriti na sebi, ali ostati objektivan je tesko.
Ko je jos prodan osim Sarabe, za koliko novca i na koga?
Da li je mozda Topic prodan kako neki pametnjakovici tvrde, da li taj covjek nije zasluzio da bar udje pocasnu minutu? Da ljudi to tvrde zato sto ne razmisljaju a lupetaju bez kraja.
"Sto se tice strategije ,taktika i ostalih stvari,nula obicna."
Pa da ono protiv Belgije je uopste bilo lose postavljeno, zato su belgijske novine plakale kako je njihov selektor porazen takticki i molili ga da ide.
a i kakve je to novosti ciro uveo.
Pobjede.
"BIH je od uvijek imala dobru fudbalsku reprezentaciju samo u proslosti nismo imali srece i citav svijet je bio protiv nas (od saveza pa do sudija)."
Da Tarik, prije toga citav svijet se sreo i pravio planove kako da zaustavi dotadasnju fudbalsku velesilu Bosnu u fudbalskom uspjehu. Bili su tu Putin, Schroeder i Bush. To je bio problem i sudije koje su nas mrzile. Nije bio problem u tome sto selektori nisu bili uspjesni, sto su kupili novac kao Sliskovic, pa sada pljuju i hoce da puknu zbog uspjeha. Nije sigurno bio u tome problem, sto nisu imali nikakav autoritet i pojedinim igracima bilo svejedno hoce li igrati ili ne a sto sada jedva cekaju da ginu na terenu.
Ne to sve je samo zbog zavjere protiv BIH fudbala a ne zato sto je Blazevic selektor. Da hoce da pada ne kisa nego razum na ovu zemlju i to nekoliko hiljada kg najbolje.
Moram se nasmijati na ovaj tvoj komentar,pogotovo na ovo vezano za taktiku,hahaha....pa opet,hahahaha...TI ONO ZOVES TAKTIKOM????pa belgijanci su nas podcijenili ,mislili su da mogu preko Fellainija da prebace loptu svojim napadacima koji ce matirati u prvih pola sata naseg 3-eg golmana,i zavrsiti utakmicu sa par komada u nasoj mrezi...
Ako ti mislis da su nase pobjede nad Belgijom plod taktike Miroslava Cire Blazevica,onda si u zabludi,i to nema nikakve veze sa otpustanjem njihovog trenera.
Ako imalo pratis stvari,skontaces o kakvom senilcu se radi,pa on ni sada ne zna nabrojati nase igrace,da ne spominjem klubove u kojima igraju,on i sada igra princip 5-4-1,ili 5-3-2,ali nebitno...pa,to je covjek kojeg se mora napominjati koga sve ima,a da ne spominjem kako mutne radnje radi,sta ti mislis da on voli tebe,mene,bilo koga od nasih navijaca,smijesno....radi se o covjeku koji samo ima autoritet zbog osvojenog 3-eg mjesta sa hrvatima,i na osnovu toga ga igraci u svlacionici toliko respektuju,i tako smo dosli do ovih rezultata.
Ukoliko jos jedanput zelis da umanjis kvalitet nase repke,jos jedna slaba ocjena za tebe,mi smo do sada igrali odlicno ,dobijali utakmice,nismo imali srece ,i definitivno vjerujem u teoriju zavjere kada smo mi u pitanju,sto se tice sudija i svega,jer vjeruj mi nismo dobrodosli na velikom natjecanju,gdje se god pojavimo belaj pravimo,a i nismo nesto posebno imucni kako bi mogli trositi u zemlji domacinu!
Sve u svemu da puno ne pisem,nasa reprezantacija je do sada ,da nije bilo ovih kriminalaca u savezu,i seoskih lola koji nas uzimaju za brave sve,mi bi u svijetu fudbala imali vece ime nego sto ga hrvatska ima,jer smo bolji nogometasi od njih,...a,vidi njih,vidi nas,vidi njihove transfere ,vidi nase..i to je sve dio toga..je li ti mislis da su slucajno igraci iz HNL-e toliko zastupljeni u repki,nista nije slucajno,Ciro sjedi i sa Mamicem,i sa Mise-om ,i razgovaraju kojeg bi igraca mogli uvaliti u BiH repku da ga sto bolje prodaju,i to je to..
Jos jednom ti napominjem da nisu nekada vazni ni rezultati,jer **** rezultat ako je trenutan ,kontinuitet je bitan jako,a to sa cirom ne mozemo imati ,jer je Ciro dio korumpirane kompozicije
Jos nesto,kad su ga pitali o tome kako je izjavio da bi volio otici u Kumrovec,u kucu Josipa Broza,on je javno rekao :"pa roditelji bi mi se okretali u grobu",znaci da se radi o ustasi..i to svi znamo.Ako mislis da je ustasa prijatelj ove zemlje ,i bosnjaka,grdno se varas,i ti i svi koji tako misle.Ja sam iz Mostara,ja najbolje znam da nije!