Ja sam nadošao dovoljno, meni više ne treba. U životu imam sve što je potrebno jednom normalnom čovjeku. Zdravlje neka bude ovako, ja zadovoljan svojim životom. Ako misliš da me interesuje mišljenje nekih ne bitnih likova, grdno si se prevario.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja sam nadošao dovoljno, meni više ne treba. U životu imam sve što je potrebno jednom normalnom čovjeku. Zdravlje neka bude ovako, ja zadovoljan svojim životom. Ako misliš da me interesuje mišljenje nekih ne bitnih likova, grdno si se prevario.
On je U Slobodi involviran, a Slogu pomaze kroz humanitarnu pomoc, uskoro ce u Slobodi biti i zvanicno.forza_juve je napisao/la: ↑19 maj 2021, 19:35Možeš mislit koliko onda navijači Slobode grickaju nokte jer su mogli i dalje dojiti tu bogatu sissu ali su je odbacili.
Tako blizu a tako daleko kao da gledaš na TV Kendru a ne možeš ti yebat.
Slusaj zuti, mi smo kratko sisali sisu da bi se navukli. Vama je katastrofa sto ste grohnuli ko Sebija, dok mi sa grohnjenjem nemamo problema, navikli.forza_juve je napisao/la: ↑19 maj 2021, 19:35Možeš mislit koliko onda navijači Slobode grickaju nokte jer su mogli i dalje dojiti tu bogatu sissu ali su je odbacili.
Tako blizu a tako daleko kao da gledaš na TV Kendru a ne možeš ti yebat.
Ja nisam rekao da FK SARAJEVO nema krivice, apsulutno da ima i to najvise, al ako je maksimovic bolji od vinka to moras dokazat argumentima, ako je kondicioni trener borca bolji od jeleskovica moras ro dokazatBeduin je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:13Na ovoliku hrpu glupsti ne moze covjek da ne reaguje i nasmije se. Sama komparacija igraca u maniru najvecih neznalica, sta kaze "jedino Subic bolji od Pidre, i M0ZDA Coric od 0remusa" wahahaha, kakav ba Coric pored strasnog 0remusaPitar6785 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 09:04Prvi tim nas je daleko jaci od borcevog na osnovu sledeci stavki;
Ss nas, VINKO vs maksimovic
Jeleskovic vs neznam koje al ovde se pisalo da je JELESKOVIC nakbolji kondicioni trener
Zakaric vs FANIMO uvjek bi FANIMA PRIJE ODABRO
SUBIC ZILjkic, vs milanovic hebibovic jukic mesanovic
Mozda su ova dva igraca bolja kvalitetom al bi ovu 4 voricu uvjek prije odabro
Mehanivic vranjes grk Vs handzic, mesanovic varesanovic
Bolja su ova 3ca nasih plus cmiljenic ahmetovic
Milicevic dupovac kovacevic bolji su od pavlovica i ona 2 stopera
Jedino subic je bolji od pidre i mozda coric od oremusa al kazem mozda
To sto je nasu ekipu pogodilo to sto su oni jeli hranu zubima tatara i rahmanovica i kad su ova dvoica otisli onda su se nasli u neobranom grozdju
Plus sto je kostur ekipe nase mnogo duze nego borcev sto je veoma vazno i bitno
I pored svih nasi mana ne zainteresovanosti da se osvoi ista ove godine samo da je sudjenje bilo iole korekno uzelibi titulu
Vidjecete kako city i sloboda igraju protiv borca vidjecete sudjenje kako ce bit itd.. jer nije VICO odma na pocetku rekao terene pravimo na tusnju bl i mostaru
I pozicija zbog koje se Husic vratio u bosnu a to je mjesto u savezu, Vico je dao to da ti sloboda niti tc nikad dok je vico presjednik nikad nece podrzat udruzenje klobova..
Cak ce im Vico napravit drzavni stadion u tuzli samo da bi ih imao na svojoj strani.
SARAJEVO zeljo VELEZ MLADOST OLIMPIC MORAJU ZAOUSTAVIT OVAJ PROPADT BH FUDBALA![]()
Al zato mu je jednostrani Vinko bolji trener, kao i napadacki trio![]()
Sve na stranu, kao i subjektivno ocjenjivanje igraca, ali ja jedva cekam da nam Vico napravi drzavni stadion. Parcela eno vec ogradjena, bageri parkirani![]()
I na kraju:
A kako su igrali protiv Sarajeva i kako zavrsi? Kako je Sarajevo igralo protiv Mladosti, kako zavrsi? I dalje svi veci krivci od samog Sarajeva?Vidjecete kako city i sloboda igraju protiv borca
Sad i necete razgovarat, sad cete molit za marku ako treba i opcitsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 17:27Sariel1987 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:49Licemjeri jedni, ovako isto se se smijali na amara dok nije doslo iz duvna do guvna, tj dok nije vas iskamatariosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:28Ne mogu da vjerujem da neko opravdava Azmira. Fuj![]()
Ne razgovaram sa ljudima koji spolno opce koze, pa bih te zamolio da razgulis.
Šteta što je tebi malo
Razguli kompleksas.Sariel1987 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:10Sad i necete razgovarat, sad cete molit za marku ako treba i opcitsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 17:27Sariel1987 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:49
Licemjeri jedni, ovako isto se se smijali na amara dok nije doslo iz duvna do guvna, tj dok nije vas iskamatario![]()
Ne razgovaram sa ljudima koji spolno opce koze, pa bih te zamolio da razgulis.![]()
Njima je to trzisna stvarna cijena, igraju ko damu, jedinu se napale protiv Slobode, kazu gradski derbi a klub im iza table grada Tuzle....igra svako za sebe kako se kome digne...gledam kako im golman ofirno primi gol protiv Veleza...da je onako Sloboda primila bili bi na stubu srama odmah a vidim posteni Velez nije se oglasio kako protivnicki golman ofirno pusta da mu lopta lagano prodje pored njega u go....feniksptica je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:34Zamisli da svaki klub prijavi na minimalac igraca..liga bi nam se digla za 2 nivoa automatski kvalitetom..
Gradina , Zvijeda ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:51Kad je zadnji put netko iz prve lige federacije ovako dominantno usao u premier ligu, a da niko nije spomenuo suđenje nijednom..ili ja nisam upratio![]()
Poššje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.