Zato od kuma mali kad je bio ovdje trcao po gradu cijelo vrijeme, ko kakav maratonac. Vidi se da djetetu fali druženja i igre.
Ja mislio oni se zezaju kad kažu da su tamo mjere ozbiljne i da samo ponekad izadju sa njim u park...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moj kralju, ti sve kontas nama lahko, a ja zadnji put sa malcem na kafi/sladoledu bio prije 8-9 mjeseci.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:37Auuu, pa vi baš u logoru nešto otvorenijeg tipa![]()
Zato od kuma mali kad je bio ovdje trcao po gradu cijelo vrijeme, ko kakav maratonac. Vidi se da djetetu fali druženja i igre.
Ja mislio oni se zezaju kad kažu da su tamo mjere ozbiljne i da samo ponekad izadju sa njim u park...
I kod mene sličan datum, i to u Aachenu igrom slučajaRovella je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:19Moj kralju, ti sve kontas nama lahko, a ja zadnji put sa malcem na kafi/sladoledu bio prije 8-9 mjeseci.kraljttbvb je napisao/la: ↑19 maj 2021, 11:37Auuu, pa vi baš u logoru nešto otvorenijeg tipa![]()
Ja mislio oni se zezaju kad kažu da su tamo mjere ozbiljne i da samo ponekad izadju sa njim u park...![]()
Pa ne moze i ovce i novce. I jare i pare
Sta ces kod mene?
Htjeli smo uvijek posjetiti Aachen, pa prenoćili kad smo se vraćali iz Nizozemske
Nema druge nego praviti kao Albanci po 4-5 djece pa nek se igrajukraljttbvb je napisao/la: ↑19 maj 2021, 17:15Pa ne moze i ovce i novce. I jare i pare![]()
Nema tamo lopte na sred ceste i dva kamena kao stative, ko u Bosni![]()
Uskoro 35, drug moj. I kakav starac, pa nisam zensko, tek u najbolje godine ulazim.
Mamu im yebem i njima i njihovoj indiciji. Ovo je sve bilo za qurac, daleko od realnog stanja. Ovi centri za testiranje prikazivali vise 10x testova nego sto je bilo, samo da naplate od drzave. Afera samo takva, novinari ih provalili, sad se usutilo sve, indicija za 7 dana opala ko da nije ni bilo nista.
To je normalno.
Ma sranje u bojama, morat cu nesto dogovoriti, moram auto kupiti. Imam jos godinu i po vizu i sta kazu mi na kraju moram kesirat zadnju ratu? Nemam pojma kako to ide sve.
Pametan si ti momak, proći će to bez problema.
Sretno, pa onda pravac B2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.