Ne mislim , da imamo jači tim. Ali nemate ni vi.Schlager je napisao/la: ↑19 maj 2021, 17:04Misliš da imaš jači tim,da si u boljoj formi,ili šta?fks74 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:55Mislim da će suđenje biti dobro u finalu, zato ne bih rekao da ste favoriti.Schlager je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:28
Složio bih se da nemate šansi.
Ali ipak,apelujem da se ozbiljno shvati utakmica od strane naših igrača...A ne sad u nedjelju ,nakon proslave titule,da se ne trijezne do utorka....Trofej je trofej uvijek,a nama bi ovaj pogotovo značio jer nijednu duplu krunu u istoriji nemamo....kao što ni vi niste imali do prije 2 godine.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Maksimović je u razgovoru za Glas Srpske kazao da je “zahvalan svima koji su bili uz Borac, a posebno svim dušebrižnicima iz Federacije BiH”.
“Pritisci, prije svega federalnih medija, ali i pojedinaca iz Sarajeva i Mostara, pomogli su nam da budemo ovdje gdje smo sada. Zahvalan sam im na tome, jer kada god nismo imali snage, oni su nas ‘dizali’ svojim provokacijama. Ti napisi pozitivno su djelovali na nas i mogu da im poručim da je ovo titula za njih”, naglasio je Maksimović.
On je otkrio i da je nakon poraza u Mostaru od Veleža ponudio ostavku čelnim ljudima kluba, ali da ona nije prihvaćena. Poslije toga Borac je zaigrao kao preporođen.
Hahahahahaha zaigrao kao preporodjen kad su poceli sudije delegirat kako njima odgovara.. i slucajno od te utakmice nijedan poraz nemaju
lakse sudije podmititi nego novog trenera placati
“Pritisci, prije svega federalnih medija, ali i pojedinaca iz Sarajeva i Mostara, pomogli su nam da budemo ovdje gdje smo sada. Zahvalan sam im na tome, jer kada god nismo imali snage, oni su nas ‘dizali’ svojim provokacijama. Ti napisi pozitivno su djelovali na nas i mogu da im poručim da je ovo titula za njih”, naglasio je Maksimović.
On je otkrio i da je nakon poraza u Mostaru od Veleža ponudio ostavku čelnim ljudima kluba, ali da ona nije prihvaćena. Poslije toga Borac je zaigrao kao preporođen.
Hahahahahaha zaigrao kao preporodjen kad su poceli sudije delegirat kako njima odgovara.. i slucajno od te utakmice nijedan poraz nemaju

Par stranica ranije sam napisao da je taj meč bio prekretnica ove sezone. Od toga meča kreće cirkus sa sudijama i svako kolo neka lakrdija bude, da ne spominjem kako su od toga meča "preko noći" Sarajevo i Velež počeli ragbi igrati pa redovno po pola tima dobijalo žute.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 17:54Maksimović je u razgovoru za Glas Srpske kazao da je “zahvalan svima koji su bili uz Borac, a posebno svim dušebrižnicima iz Federacije BiH”.
Hahahahahaha zaigrao kao preporodjen kad su poceli sudije delegirat kako njima odgovara.. i slucajno od te utakmice nijedan poraz nemajulakse sudije podmititi nego novog trenera placati
Al eto neka se frajer lud pravi

- feniksptica
- Kontakt:
Lud je ko misli da sudije imaju ista vise od onog sto im propisima pripada.
Osim Bandica i njegovog raskosnog stana
Osim Bandica i njegovog raskosnog stana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Blaga retardacija je naznaka dešavanja u klubu.FoSte95 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 18:01Par stranica ranije sam napisao da je taj meč bio prekretnica ove sezone. Od toga meča kreće cirkus sa sudijama i svako kolo neka lakrdija bude, da ne spominjem kako su od toga meča "preko noći" Sarajevo i Velež počeli ragbi igrati pa redovno po pola tima dobijalo žute.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 17:54Maksimović je u razgovoru za Glas Srpske kazao da je “zahvalan svima koji su bili uz Borac, a posebno svim dušebrižnicima iz Federacije BiH”.
Hahahahahaha zaigrao kao preporodjen kad su poceli sudije delegirat kako njima odgovara.. i slucajno od te utakmice nijedan poraz nemajulakse sudije podmititi nego novog trenera placati
Al eto neka se frajer lud pravi![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- forza_juve
- Kontakt:
Šta lik napisa i osta živDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:23A zašto se Azmir kritikuje što daje pare pod sto?
Barem su plate redovne.
Uostalom, zašto bi plaćao najveće poreze i davao novac koji će završiti u privatnim džepovima?
Manite se jalovog patriotizma, ovdje ljudi trebaju misliti o dobrobit naroda a ne administraciji Dejtonske Bosne.
Ionako, sve manje firme po Bosni prikazuju minimalno na papiru.

Tog Azmira treba prijaviti svim mogućim institucijama kao i igrače koji su na to pristali.
Ma ja kod nas najbolje šuti plata je redovna a ima i ona šuti osiguran si dobro je i dokle god je tako nema naprijed u ligi.
Drugi klubovi mogu nayebat zbog dugovanja a onaj debeli krmak sa sisama do koljena se qrci da ima klub a ispod stola gura pare. Zbog takvog krmka kao Azmir i zbog takvih kao ti i jesmo gdje smo a to je zadnja rupa na sviralu u svakom pogledu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- feniksptica
- Kontakt:
E zato ti ucis jezik da bjezis iz zemlje. Zbog takvog razmisljanja sam sebe tjeras. I mene.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:23A zašto se Azmir kritikuje što daje pare pod sto?
Barem su plate redovne.
Uostalom, zašto bi plaćao najveće poreze i davao novac koji će završiti u privatnim džepovima?
Manite se jalovog patriotizma, ovdje ljudi trebaju misliti o dobrobit naroda a ne administraciji Dejtonske Bosne.
Ionako, sve manje firme po Bosni prikazuju minimalno na papiru.
Sto Azmir tako ne radi u Americi ?? I tamo su lopovi na vlasti...ne smije. Popusio bi kurcinu i zatvora da se ubije. Nego ovdje glumi baju. E to je najveci problem. Nije sto i drugi tako rade. Nego sto ne smije vani a ovdje radi. I sto je u savezu a to radi. Eh zato
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako mrzim ovakve bahate cigane, koji misle da su svu pamet svijeta uzeli.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 17:54Maksimović je u razgovoru za Glas Srpske kazao da je “zahvalan svima koji su bili uz Borac, a posebno svim dušebrižnicima iz Federacije BiH”.
Majku mu yebem mrtvu, umjesto da se poklopi usima i da ne prica zbog nacina koji je njegova ekipa dosla do titule, on jos kao nesto provocira.
Mamu ti yebem seljacku. Ovo treba cekice. Svsko jutro udarati.
Mater ti bahatu
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari
Dolazi vam trener
Koji ovu igricu igra redovno u Las Vegasu
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne možeš ga prijaviti kad Azmir s takvim ljudima ispija kafe.forza_juve je napisao/la: ↑19 maj 2021, 18:17Šta lik napisa i osta živDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:23A zašto se Azmir kritikuje što daje pare pod sto?
Barem su plate redovne.
Ionako, sve manje firme po Bosni prikazuju minimalno na papiru.![]()
Tog Azmira treba prijaviti svim mogućim institucijama kao i igrače koji su na to pristali.
Ma ja kod nas najbolje šuti plata je redovna a ima i ona šuti osiguran si dobro je i dokle god je tako nema naprijed u ligi.
Drugi klubovi mogu nayebat zbog dugovanja a onaj debeli krmak sa sisama do koljena se qrci da ima klub a ispod stola gura pare. Zbog takvog krmka kao Azmir i zbog takvih kao ti i jesmo gdje smo a to je zadnja rupa na sviralu u svakom pogledu
Isto da kažeš da ćeš prijaviti Zrinjski ili Široki...ne ide.
Inspekcija smije ući na Grbavicu,Koševo, peglati Slobodu ,malo Velež i tjt...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Azmir je spasilac bh footballa
Jeste li primjetili da na proljeće nijedan sudija nije suspendovan...
- Doktorinho
- Kontakt:
Posušje novi premijerligaš
- forza_juve
- Kontakt:
Pa neka se onda ne blamira ovdje sa izjavama.StrikeWarzone je napisao/la: ↑19 maj 2021, 19:05Ne možeš ga prijaviti kad Azmir s takvim ljudima ispija kafe.forza_juve je napisao/la: ↑19 maj 2021, 18:17Šta lik napisa i osta živDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:23A zašto se Azmir kritikuje što daje pare pod sto?
Barem su plate redovne.
Ionako, sve manje firme po Bosni prikazuju minimalno na papiru.![]()
Isto da kažeš da ćeš prijaviti Zrinjski ili Široki...ne ide.
Inspekcija smije ući na Grbavicu,Koševo, peglati Slobodu ,malo Velež i tjt...
Željo dužan Bogu i narodu, Sarajevo dužno skoro milion, Velež isto dužan ali manje. Pa svi bi ti klubovi onda trebali gurati ispod stola. Pa onda da Željo bude milion dužan l, Sarajevo u plusu pa ostatak novca usmjeriti na nova pojačanja, stadion ili šta ja znam već, možda sudiju još podmiriti jer svakako nema hljeba od poštenja.
Sto kaže ptica iznad eto nek pokuša debeli krmak u Americi pa da zbog poreza dobije 15 godina robije.
Uzmeš selendru, kupiš ulazak u Premijer ligu i eto poslujes dobro.
To je jedini klub kojem je svejedno ima li na tribini raje ili ne zbog pandemije. Da Bog da nikad Evrope ne vidjeli i plus neki naslovi kako Azmir sissa nagrađuje igrače za dobar rezultat.
Padne mi odmah Baka kada su ga otputili za štima je pa eto on se ko fol naljutio i uvrijedio pa prijetio istupanjem iz lige i sve se naravno zataškalo.
❤️1946❤️
Pa nije vam Azmir kriv sto ste kleknuli...treba naci onako jeftine igrace, Tino kosta ko komplet Sloga 

🔴⚫️
Malo si to sa zarezom loše savladao, al nema veze, nadoći ćeš, samo nastavi da se trudiš.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vratili se u 2000 u

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- forza_juve
- Kontakt:
Možeš mislit koliko onda navijači Slobode grickaju nokte jer su mogli i dalje dojiti tu bogatu sissu ali su je odbacili.
Tako blizu a tako daleko kao da gledaš na TV Kendru a ne možeš ti yebat.
❤️1946❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.