Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne mogu da vjerujem da neko opravdava Azmira. Fuj
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Složio bih se da nemate šansi.90minut je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:25Normalne su to stvari što su ušli tako ipak smo mi Sarajevo koje vas kara vec dugi niz godina iznova i iznova, al' sad se klima promjenila i jasno je i pticama na grani da ce te s pola snage ovo pobjediti.Schlager je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:21Neces nas zavarati.
I prije prvenstvene sa vama na Kosevu prije mjesec dana,apelovao sam na ozbiljnost nasih momaka,jer danas svi igraju fudbal.
Tad me nisu poslušali....bio sam ljut jer su usli s pola snage,ali srecom,ipak su bar pobjedili 2-0....Nadam se da ce sledece srijede malo ozbiljnije shvatiti utakmicu.
Tako su nama svi govorili Željo je Željo uzimate hendikep bez problema, a mi vrištali derbi je derbi sad ja tebi govorim isto smiješna smo ekipa koja nema šansu u ovoj utakmici.
Ali ipak,apelujem da se ozbiljno shvati utakmica od strane naših igrača...A ne sad u nedjelju ,nakon proslave titule,da se ne trijezne do utorka....Trofej je trofej uvijek,a nama bi ovaj pogotovo značio jer nijednu duplu krunu u istoriji nemamo....kao što ni vi niste imali do prije 2 godine.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 19 maj 2021, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto je meni u glavi bilo uvijek da ste duplu osvojili 2011? A ustvari ste kup uzeli 2010 jel tako dok ste titulu 2011?Schlager je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:28Složio bih se da nemate šansi.90minut je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:25Normalne su to stvari što su ušli tako ipak smo mi Sarajevo koje vas kara vec dugi niz godina iznova i iznova, al' sad se klima promjenila i jasno je i pticama na grani da ce te s pola snage ovo pobjediti.Schlager je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:21
Neces nas zavarati.
I prije prvenstvene sa vama na Kosevu prije mjesec dana,apelovao sam na ozbiljnost nasih momaka,jer danas svi igraju fudbal.
Tad me nisu poslušali....bio sam ljut jer su usli s pola snage,ali srecom,ipak su bar pobjedili 2-0....Nadam se da ce sledece srijede malo ozbiljnije shvatiti utakmicu.
Tako su nama svi govorili Željo je Željo uzimate hendikep bez problema, a mi vrištali derbi je derbi sad ja tebi govorim isto smiješna smo ekipa koja nema šansu u ovoj utakmici.
Ali ipak,apelujem da se ozbiljno shvati utakmica od strane naših igrača...A ne sad u nedjelju ,nakon proslave titule,da se ne trijezne do utorka....Trofej je trofej uvijek,a nama bi ovaj pogotovo značio jer nijednu duplu krunu u istoriji nemamo....kao što ni vi niste imali do prije 2 godine.
- Beduin
- Kontakt:
A ako ne bude tako, hoces li priznati da si baljezgao tek toliko iz mrzlje i muke sto je tvoj klub usrao i sefa i stanicu svojom greskom?ElCartel11 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:29Vicko nije ni pola godine predsjednik vec kroji sudbinu klubovima.
Sta ce tek biti iduce sezone. Borac prvak, Rudar Prijedor osvajac kupa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Licemjeri jedni, ovako isto se se smijali na amara dok nije doslo iz duvna do guvna, tj dok nije vas iskamatariosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:28Ne mogu da vjerujem da neko opravdava Azmira. Fuj

-
- Kontakt:
Azmir trosi svoje pare i moze mu se , a amar vase i isto mu se moze
Btw slazem se svi moraju platit porez drzavi nema varanja. Kake ste ono vi ugovore prebacivali na privatne racune?

Btw slazem se svi moraju platit porez drzavi nema varanja. Kake ste ono vi ugovore prebacivali na privatne racune?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ova je tema postala takvo smeće gdje vise nista ne mozes procitat o premier ligi. Samo o **** roditelja, pisanju jednih po drugima, o balijama, ustasama i cetnicima, ratovima
Ne znam imaju li 2 normalna komentara o nogometu i ovoj nasoj miloj premier ligi u zadnjih 50 stranica

Ne znam imaju li 2 normalna komentara o nogometu i ovoj nasoj miloj premier ligi u zadnjih 50 stranica
Mislim da će suđenje biti dobro u finalu, zato ne bih rekao da ste favoriti.Schlager je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:28Složio bih se da nemate šansi.90minut je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:25Normalne su to stvari što su ušli tako ipak smo mi Sarajevo koje vas kara vec dugi niz godina iznova i iznova, al' sad se klima promjenila i jasno je i pticama na grani da ce te s pola snage ovo pobjediti.Schlager je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:21
Neces nas zavarati.
-
- Kontakt:
Za to je kriva moderacija sto na vrijeme ne sankcionisetutankamon1905 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:53Ova je tema postala takvo smeće gdje vise nista ne mozes procitat o premier ligi. Samo o **** roditelja, pisanju jednih po drugima, o balijama, ustasama i cetnicima, ratovima![]()
Dozvoli li se Borcu proslava titule s navijačima, zgradu NFS-a treba do temelja zapaliti. Hvala i doviđenja.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Slavili bi i mi da imamo šta

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Misliš da imaš jači tim,da si u boljoj formi,ili šta?fks74 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:55Mislim da će suđenje biti dobro u finalu, zato ne bih rekao da ste favoriti.Schlager je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:28Složio bih se da nemate šansi.90minut je napisao/la: ↑19 maj 2021, 16:25
Normalne su to stvari što su ušli tako ipak smo mi Sarajevo koje vas kara vec dugi niz godina iznova i iznova, al' sad se klima promjenila i jasno je i pticama na grani da ce te s pola snage ovo pobjediti.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 15:23A zašto se Azmir kritikuje što daje pare pod sto?
Barem su plate redovne.
Uostalom, zašto bi plaćao najveće poreze i davao novac koji će završiti u privatnim džepovima?
Manite se jalovog patriotizma, ovdje ljudi trebaju misliti o dobrobit naroda a ne administraciji Dejtonske Bosne.
Ionako, sve manje firme po Bosni prikazuju minimalno na papiru.

-
- Kontakt:
Ovo sta Azmir radi je za zatvora...
Teski kriminal.
Teski kriminal.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
A šta je s publikom u drugom entitetu? Kad donose odluku?
Sutra zasjeda vlada fbih, nadati je se da mjere popustaju i da smo.za vikend na tribinama
HŠKZ
- Beduin
- Kontakt:
Zizovic to kulturno i objektivno objasni:
“Ne bih ulazio u to. Protiv nas je dosuđeno sedam jedanaesteraca u ovom dijelu. Imaju institucije koje se bave time. Mi treneri ne bi smjeli to komentarisati. Ljudi koji vode Savez će se sigurno raditi na tome da sve bude bolje u bliskoj budućnosti. Veliki problem je u klubovima. Sudija vas nekada ošteti, a nekada vam i pomogne. U prvom slučaju burno se bunite, a u drugom se ušutite. Neki klubovi nisu navikli da ih se ošteti pa to malo drugačije djeluje kada se njih ošteti. Imaju svoje medije i vojsku navijača pa onda sve dobije dimenziju više. A kada se primjerice ošteti Krupu ili Mladost iz Doboja o tome se manje priča. Bilo je štetnih odluka za sve klubove, ali mislim da imamo nikad zanimljivije prvenstvo”.
“Ne bih ulazio u to. Protiv nas je dosuđeno sedam jedanaesteraca u ovom dijelu. Imaju institucije koje se bave time. Mi treneri ne bi smjeli to komentarisati. Ljudi koji vode Savez će se sigurno raditi na tome da sve bude bolje u bliskoj budućnosti. Veliki problem je u klubovima. Sudija vas nekada ošteti, a nekada vam i pomogne. U prvom slučaju burno se bunite, a u drugom se ušutite. Neki klubovi nisu navikli da ih se ošteti pa to malo drugačije djeluje kada se njih ošteti. Imaju svoje medije i vojsku navijača pa onda sve dobije dimenziju više. A kada se primjerice ošteti Krupu ili Mladost iz Doboja o tome se manje priča. Bilo je štetnih odluka za sve klubove, ali mislim da imamo nikad zanimljivije prvenstvo”.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.