Rekao bi čovjek kakav je to patriota zakida državu za porez, al kad ti ustvari skontaš da on za taj porez zakida SDA, HDZ, SNSD onda valaj i treba tako muljati. Svakako te pare od poreza kasnije budu oprane kroz razne infrastrukturne projekte i završe u privatnim džepovimaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:38Nemoj tako, treba starije poštovati bez obzira.GradKamena2 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:34Gdje ovaj patriota iz SAD -a poseren mu se u usta,puna mu usta BiH.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Beduin
- Kontakt:
Ali kako prijaviti SIPI, pitat ce igrace dobijaju li na ruke pare i mislis da ce oni reci da primaju?ReX je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:16Da je BiH pravna drzava (znam, znam., floskula recena 100 puta do sada) Azmir Husic bi bio na sudu a TZ izgubila licencu. Ovo je posao za SIPAe. Ali opet nije ovo nista od jucer, svi ovo znaju x godina unazad.
A da ne bude samo TZ, Zrinjski je mozda jos gori. Kako oni prevrcu pare dole je prica za sebe. Svaki klub vara, ali pojedini su fakat sampioni. Kao ova dva spomenuta kluba.
Jedino da neko ima kuda izaci u javnost i prijaviti da je tako primio, ali i sebe izofirat.
Azmir samo dokazuje da je nevjetovatan muljator i lazov, aki i sposoban za napraviti pare. Zato i ima sve to sto ima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nazalost blokiran budzet je poremetio sve, moje licno misljenje je da bi ostao Rahman da nije budzet blokiran radi Jahica i seata..Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:43Smatrate li vas dvojica (ti i Mortem) da se mogao i morap zadrzati Tatar i Amar?Osttribine je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:53Ma pusti budale, to su ovi sto ih je Uprava navukla na ovu pricu "svi su protiv nas" da bi svoje guzice spasli, ne kazem da Borac nije tu i tamo poguran u nekoj utakmici, ali to je ono sto je uvijek bilo u nasoj ligi, treba biti realan i reci da oni i ne igraju toliko lose ovog proljeca, Zakaric, Vranjes, Ziljkic su igraci koji svima problem mogu napraviti. Na kraju krajeva dobili su nas na Kosevu potpuno cisto.Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:41
A brate ne znam ja ko je ko, ako je senilan i neupucen nema potrebe ni bauljat. Ako ne pratis sport, prenos utakmica, cemu onda komentarisanje i ta potreba, j3bemu vraga. Kamo srece da je on jedini s okakvim rezonom, jos zalosnije je djecu ovu citati.
Kazu "vidices kako ce Sloboda odigrati protiv Borca", neupucen covjek bi pomislio da su protiv Sarajeva slomili 2 igraca, imali 2 precke i pobijedili 1:0 iz nepostojeceg ofsajda. A ko je gledao utakmicu zna koliko je Sloboda nezainteresovano igrala u napadu, ali i zrelo u odbrani, daleko od nekakvog namjernog zapinjanja.
Sto se Slobode tice kapa do poda, jedna sasvim ok utakmica protiv Sarajeva, bez "pustanja" naravno, pa izvolite ako sta mozete, ali Sarajevo ovom proljetnom igrom jednostavno se sa svima maltene pati, sem Želje, ali njih nije jos pobijedio samo jos FK Hrid mislim![]()
Mislim, lahko je biti general poslije bitke i sad govoriti trebali su ostati, svako zna da su trebali, ali da li su se mogli zadrzati?
Razumijem da su htjeli ici, da su imali bolje ponude koje su izvan ove uzasne lige, istina i da im je ugovor isticao i pretpostavljam da su u Upravi vjerovali kako je 13 bodova sigurica za onakav tim Sarajeva, ali sve i da imas toliku prednost, morali su naci zajednicki jezik sa igraima i potencijalnim kupcima. Na sve nacine pokusati dogovoriti prijateljski dogovor prvenstveno sa igracima, obecati im bonuse u slucaju osvajanja prvenstva + dodatno ako i kup uzmu, onda sa potencijalnim kupcima stupiti u kontakt i objasniti vaznost igraca za klupske ciljeve te da im ustuoe igrace do kraja sezone a onda da idu tamo besplatno, predugovor potpisu odmah.
Jer svi znamo koliko je Sarajevu znacio izlazak u kvale za LP ove sezone radi koeficijenta i samih para usljed pandemije, nije se smjelo rizikovati ni po koju cijenu.
Obojica igraca su tek usla u reprezentaciju i moglo se ici i na tu kartu kad se pregovaralo sa njima, pogotovo Tataru gdje mu je najbitnije sad nastaviti s dobrim igrama i ostati sto blize reprezentaciji za naredna okupljanja ako ima ikakve ambicije, a da odlazak u neku tamo arapsku usranu ligu samo sebi zatvara vrata reprezentacije i mogucnost napretka i ostvarivanja ozbiljnijeg transfera.
Nije da se nije imalo osnove i nacina preveslati igraci, a s onakvom formom i na kraju sezone kao slobodni bi lahko mogli otici barem u iste klubove u koje su otisli. Izgleda su Upravi zamazane oci bile sa +13 i solidnom transfer cifrom u zadnjih po godine ugovora, nisu gledali dugorocno i samu bitnost osvajanja lige i koeficijenta po svaku cijenu, kao i samog rizika. A sad je kasno, izgleda.
Uoravo ovako kako pisem je radio i radi Dinamo u dosta slucajeva, narocito prije par godina sjecam se kad su znali drasticno podebljati ugpvor igracu kojem istice ugovor samo po cijenu da ostvare dobar rezultat u ligi i Evropi pa da ga prodaju, enormno su znali podebljat ugovor. Bez rizika nema ni profita. Nekad moras istuputi iz ovog sivila i preuzeti rizik.
S Tatarom je bilo dogovoreno da ostane do kraja sezone, te da onda ode besplatno, svako svojim putem, taj dogovor se ispostovao sve dok njegov menadzer nije krenuo da vrsi pritisak, da bi ovaj namjerno napravio incident da bi bili primorani da ga prodamo, jer nismo mogli dozovoliti sebi da trune na tribini do kraja maja.
A Rahman je bio bas fer, steta sto nije ostao, vidjelo se da mu je zao..
Ja vise krivim sto mi nismo doveli adekvatne zamjene, jer vise manje razumijem kakva je situacija bila u trenutku, a ne dovesti mrtvog Cmiljanica i Mesanovica 2 dana pred derbi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa ne mora odmah iskeširati te pare, mislim da je rok deset godina. Ako nema te pare yebi ga onda, ne znam onda čemu ovo sveDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:23Da ali pod uslovima. Nam mora nekako uložiti 10 miliona a nije mogao pišanog napadača dovesti za iskoraka i plate isplatiti igračima?Miljacka je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:10I svoj stadionsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:08Al zato ce F.K.Sarajevo iduce sezone imat dizajnirani dres
GOLEMO SI SARAJEVO
Zamisli samo, općina nazad preuzme stadion![]()

Proći će i korona i sve, svakako ne možemo znati šta će biti u narednom periodu, može se desiti i da digne ruke od svega i da totalno potonemo a la Vardar, a može i da se preokrene sve ponovo u našu korist jer da bi bio vladar ove lige uz te novce ti "samo" trebaju pravi ljudi u upravi koji će to sve posložiti kako treba i koji neće napraviti neke promašaje koji su se desili ovu polusezonu, a tu konkretno mislim na transfer politiku i redovne plate svima u klubu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Ne primamo tokeneerkov je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:27Kad cera namakne to nece krava moci pojestiShategabri je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:08Jesi li ti komšijski...nisam te baš nešto upratio...ako jesi onda okleN lova majstore...prošlo je vrijeme kad ste se bahatili sa 400 000 eura za Dulju![]()
A ako si kojim slučajem iz reda novih prvaka, onda razumijem![]()

Koševo Zapad
- Osttribine
- Kontakt:
Ma vidi sad mozemo i ti i ja palamuditi sta bi smo mi uradili ili sto je Mamić jedne prilike rekao "najteže je bilo odbiti prvi milion", ali pitali su se tu i pomenuti igraci dosta, ponudjena im je jako dobra plata u klubovima u koje su otisli, a sem toga i zasitili se ove lige, Rahman je kod nas bio 3,5 godine i osvojio sve sto se moglo u ovoj ligi, lik je maksimalno korektan pa je bilo sasvim ok i od kluba da ga ispostuju, a uzeli su fine novce obzirom na preostalu duzinu njegovog ugovora.Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:43Smatrate li vas dvojica (ti i Mortem) da se mogao i morap zadrzati Tatar i Amar?Osttribine je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:53Ma pusti budale, to su ovi sto ih je Uprava navukla na ovu pricu "svi su protiv nas" da bi svoje guzice spasli, ne kazem da Borac nije tu i tamo poguran u nekoj utakmici, ali to je ono sto je uvijek bilo u nasoj ligi, treba biti realan i reci da oni i ne igraju toliko lose ovog proljeca, Zakaric, Vranjes, Ziljkic su igraci koji svima problem mogu napraviti. Na kraju krajeva dobili su nas na Kosevu potpuno cisto.Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:41
A brate ne znam ja ko je ko, ako je senilan i neupucen nema potrebe ni bauljat. Ako ne pratis sport, prenos utakmica, cemu onda komentarisanje i ta potreba, j3bemu vraga. Kamo srece da je on jedini s okakvim rezonom, jos zalosnije je djecu ovu citati.
Kazu "vidices kako ce Sloboda odigrati protiv Borca", neupucen covjek bi pomislio da su protiv Sarajeva slomili 2 igraca, imali 2 precke i pobijedili 1:0 iz nepostojeceg ofsajda. A ko je gledao utakmicu zna koliko je Sloboda nezainteresovano igrala u napadu, ali i zrelo u odbrani, daleko od nekakvog namjernog zapinjanja.
Sto se Slobode tice kapa do poda, jedna sasvim ok utakmica protiv Sarajeva, bez "pustanja" naravno, pa izvolite ako sta mozete, ali Sarajevo ovom proljetnom igrom jednostavno se sa svima maltene pati, sem Želje, ali njih nije jos pobijedio samo jos FK Hrid mislim![]()
Mislim, lahko je biti general poslije bitke i sad govoriti trebali su ostati, svako zna da su trebali, ali da li su se mogli zadrzati?
Razumijem da su htjeli ici, da su imali bolje ponude koje su izvan ove uzasne lige, istina i da im je ugovor isticao i pretpostavljam da su u Upravi vjerovali kako je 13 bodova sigurica za onakav tim Sarajeva, ali sve i da imas toliku prednost, morali su naci zajednicki jezik sa igraima i potencijalnim kupcima. Na sve nacine pokusati dogovoriti prijateljski dogovor prvenstveno sa igracima, obecati im bonuse u slucaju osvajanja prvenstva + dodatno ako i kup uzmu, onda sa potencijalnim kupcima stupiti u kontakt i objasniti vaznost igraca za klupske ciljeve te da im ustuoe igrace do kraja sezone a onda da idu tamo besplatno, predugovor potpisu odmah.
Jer svi znamo koliko je Sarajevu znacio izlazak u kvale za LP ove sezone radi koeficijenta i samih para usljed pandemije, nije se smjelo rizikovati ni po koju cijenu.
Obojica igraca su tek usla u reprezentaciju i moglo se ici i na tu kartu kad se pregovaralo sa njima, pogotovo Tataru gdje mu je najbitnije sad nastaviti s dobrim igrama i ostati sto blize reprezentaciji za naredna okupljanja ako ima ikakve ambicije, a da odlazak u neku tamo arapsku usranu ligu samo sebi zatvara vrata reprezentacije i mogucnost napretka i ostvarivanja ozbiljnijeg transfera.
Nije da se nije imalo osnove i nacina preveslati igraci, a s onakvom formom i na kraju sezone kao slobodni bi lahko mogli otici barem u iste klubove u koje su otisli. Izgleda su Upravi zamazane oci bile sa +13 i solidnom transfer cifrom u zadnjih po godine ugovora, nisu gledali dugorocno i samu bitnost osvajanja lige i koeficijenta po svaku cijenu, kao i samog rizika. A sad je kasno, izgleda.
Uoravo ovako kako pisem je radio i radi Dinamo u dosta slucajeva, narocito prije par godina sjecam se kad su znali drasticno podebljati ugpvor igracu kojem istice ugovor samo po cijenu da ostvare dobar rezultat u ligi i Evropi pa da ga prodaju, enormno su znali podebljat ugovor. Bez rizika nema ni profita. Nekad moras istuputi iz ovog sivila i preuzeti rizik.
Najveci je problem sto se nisu dovele adekvatne zamjene za pomenuta dva igraca, mozda u tom momentu se nije ni imalo novca ili sta je vec bilo posrijedi. Ispade da nas je to najviše koštalo titule pogotovo uz trenutna dugovanja igračima i onda kola bas krenu nizbrdo.
-
- Kontakt:
U RS ublazene mjere,dozvoljen povratak publike na stadione
hahahaha
Red je da Borac proslavi titulu uz navijace i Sarajevo je prosle godine u jeku pandemije slavilo korona titulu uz navijace na ulicama Sarajeva.
- TMmanija2012
- Kontakt:
U cijeloj prici meni je zao pitara sto vise nece pratiti armensku ligu 

A sta ces ti pratiti kurvetino ružna hoces li vidjeti evrope za lijeka ti trebalo?TMmanija2012 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 14:43U cijeloj prici meni je zao pitara sto vise nece pratiti armensku ligu![]()

sto mali stanivukovic sjeba dodika,ovaj obecao tiulu sljedece godine a ovaj mali donese ove i kaze prc dodo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Potvrdjeno, dozvoljeno prisustvo publike na utakmicama. Danas bila sjednica kriznog staba Republike Srpske.
Ocekivano s' obzirom na broj novozarazenih koji je u konstantnom padu uprkos prethodnim praznicima pocetkom maja.
Super, taman za kraj sezone.
Ocekivano s' obzirom na broj novozarazenih koji je u konstantnom padu uprkos prethodnim praznicima pocetkom maja.
Super, taman za kraj sezone.
Sad obavezno zabraniti.
Veliki si krizni štabu. 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jos gore ugrozavali su zdravlje ljudi na ulucama, na stadion dolazi onaj koji to zeli svojom voljom.
Srbi se bukvalno sprdaju sa ostalima 

Ima li šanse da pogledam Željezničar - Krupa na Grbavici 30. maja?
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.