Koliko daje u kešuultrasstyle_tz je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:03Tuzla City opet pokazuje kako se sa skromnim budzetom za plate, koji je na godisnjem nivou skoro kao budzet FKS na mjesecnom, moze napraviti i fin rezultat. Domaćinsko poslovanje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Koliko daje u kešuultrasstyle_tz je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:03Tuzla City opet pokazuje kako se sa skromnim budzetom za plate, koji je na godisnjem nivou skoro kao budzet FKS na mjesecnom, moze napraviti i fin rezultat. Domaćinsko poslovanje
Jesi li ti komšijski...nisam te baš nešto upratio...ako jesi onda okleN lova majstore...prošlo je vrijeme kad ste se bahatili sa 400 000 eura za Dulju
I svoj stadionsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:08Al zato ce F.K.Sarajevo iduce sezone imat dizajnirani dres
Da je BiH pravna drzava (znam, znam., floskula recena 100 puta do sada) Azmir Husic bi bio na sudu a TZ izgubila licencu. Ovo je posao za SIPAe. Ali opet nije ovo nista od jucer, svi ovo znaju x godina unazad.
Pa morate počet krast i vi. Ako ne uvijek, da se bar na 100. rođendan ne brukate. Nego jok, vi hoćete sve pošteno i gledaj gdje vas je to doveloReX je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:16Da je BiH pravna drzava (znam, znam., floskula recena 100 puta do sada) Azmir Husic bi bio na sudu a TZ izgubila licencu. Ovo je posao za SIPAe. Ali opet nije ovo nista od jucer, svi ovo znaju x godina unazad.
A da ne bude samo TZ, Zrinjski je mozda jos gori. Kako oni prevrcu pare dole je prica za sebe. Svaki klub vara, ali pojedini su fakat sampioni. Kao ova dva spomenuta kluba.
Gdje cemo mi sto smo ukrali stadion, racuna li se to kao nas
Da ali pod uslovima. Nam mora nekako uložiti 10 miliona a nije mogao pišanog napadača dovesti za iskoraka i plate isplatiti igračima?Miljacka je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:10I svoj stadionsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:08Al zato ce F.K.Sarajevo iduce sezone imat dizajnirani dres
GOLEMO SI SARAJEVO
Nedjelja na stadion a poslje toga proslava titule
citaj izvjestaje a ne lupaj ko budala . svi igraci i zaposlenici prijavljeni na ful , sto osobno NE PODRŽAVAM .ReX je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:16Da je BiH pravna drzava (znam, znam., floskula recena 100 puta do sada) Azmir Husic bi bio na sudu a TZ izgubila licencu. Ovo je posao za SIPAe. Ali opet nije ovo nista od jucer, svi ovo znaju x godina unazad.
A da ne bude samo TZ, Zrinjski je mozda jos gori. Kako oni prevrcu pare dole je prica za sebe. Svaki klub vara, ali pojedini su fakat sampioni. Kao ova dva spomenuta kluba.
Kad cera namakne to nece krava moci pojestiShategabri je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:08Jesi li ti komšijski...nisam te baš nešto upratio...ako jesi onda okleN lova majstore...prošlo je vrijeme kad ste se bahatili sa 400 000 eura za Dulju![]()
A ako si kojim slučajem iz reda novih prvaka, onda razumijem![]()
Izvjestaje kazes? Pa dobro ako postoje izvjestai onda je sve okej.. Samo jos da si rekao da institucije rade svoj posao.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:24citaj izvjestaje a ne lupaj ko budala . svi igraci i zaposlenici prijavljeni na ful , sto osobno NE PODRŽAVAM .ReX je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:16Da je BiH pravna drzava (znam, znam., floskula recena 100 puta do sada) Azmir Husic bi bio na sudu a TZ izgubila licencu. Ovo je posao za SIPAe. Ali opet nije ovo nista od jucer, svi ovo znaju x godina unazad.
ovoj drzavi ne treba davati nista , hranit nesposobne mazlume , politicare i uhljebe dok najbolja djeca srecu moraju traziti vani
Azmire svaka ti cast , samo naprijed !
Nemoj tako, treba starije poštovati bez obzira.GradKamena2 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 13:34Gdje ovaj patriota iz SAD -a poseren mu se u usta,puna mu usta BiH.
Smatrate li vas dvojica (ti i Mortem) da se mogao i morap zadrzati Tatar i Amar?Osttribine je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:53Ma pusti budale, to su ovi sto ih je Uprava navukla na ovu pricu "svi su protiv nas" da bi svoje guzice spasli, ne kazem da Borac nije tu i tamo poguran u nekoj utakmici, ali to je ono sto je uvijek bilo u nasoj ligi, treba biti realan i reci da oni i ne igraju toliko lose ovog proljeca, Zakaric, Vranjes, Ziljkic su igraci koji svima problem mogu napraviti. Na kraju krajeva dobili su nas na Kosevu potpuno cisto.Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2021, 12:41A brate ne znam ja ko je ko, ako je senilan i neupucen nema potrebe ni bauljat. Ako ne pratis sport, prenos utakmica, cemu onda komentarisanje i ta potreba, j3bemu vraga. Kamo srece da je on jedini s okakvim rezonom, jos zalosnije je djecu ovu citati.
Kazu "vidices kako ce Sloboda odigrati protiv Borca", neupucen covjek bi pomislio da su protiv Sarajeva slomili 2 igraca, imali 2 precke i pobijedili 1:0 iz nepostojeceg ofsajda. A ko je gledao utakmicu zna koliko je Sloboda nezainteresovano igrala u napadu, ali i zrelo u odbrani, daleko od nekakvog namjernog zapinjanja.
Sto se Slobode tice kapa do poda, jedna sasvim ok utakmica protiv Sarajeva, bez "pustanja" naravno, pa izvolite ako sta mozete, ali Sarajevo ovom proljetnom igrom jednostavno se sa svima maltene pati, sem Želje, ali njih nije jos pobijedio samo jos FK Hrid mislim![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.