Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 19 maj 2021, 11:13

Shategabri je napisao/la:
19 maj 2021, 11:04
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
19 maj 2021, 09:34
erkov je napisao/la:
19 maj 2021, 09:26
Jel sta leglo od juce?
Naručili tekst, Tanov moler pokušao baciti ljudima prašinu u oči, ali nije niko budala.

Kaže, okrećemo se akademiji, kao da se radi o Africi a ne Bosni gdje u 15 godina izađe igrač Evropskog kvaliteta. Ljudi misle Talijan, da je mađioničar, sve što dotakne da se pretvori u suhi sir?

Velež i Tuzla City su ekipe koje će se boriti sljedeće sezone za Evropu. A FKS-u nek je Bog na pomoći jer je Evropa gotovo nedostižna.

Barem će derby-e sa Mušijom igrati.

Najjače su fraze Tanovog agenta za nekretnine, "vizija", "povjerenje", ja mislim da lik ne zna ni šta je offside.
Koji je izašao zadnjih 30 godina?

Ono da je top klasa?
Ne razumijem šta me pitaš. Mislim na igrača koji kvalitetom se može smatrati kao Evropskim - prosječnim igračem.

U tu kategoriju bi svrstao recimo Zukanovića i Cimirota.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 19 maj 2021, 11:16

Tristan je napisao/la:
19 maj 2021, 09:53
Ima dvije godine kako Drama ne radi.
Radi radi, samo se preimenovao u Prestige :)
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 maj 2021, 11:28

19 maj 2021, 11:13
Shategabri je napisao/la:
19 maj 2021, 11:04
19 maj 2021, 09:34

Naručili tekst, Tanov moler pokušao baciti ljudima prašinu u oči, ali nije niko budala.

Kaže, okrećemo se akademiji, kao da se radi o Africi a ne Bosni gdje u 15 godina izađe igrač Evropskog kvaliteta. Ljudi misle Talijan, da je mađioničar, sve što dotakne da se pretvori u suhi sir?

Velež i Tuzla City su ekipe koje će se boriti sljedeće sezone za Evropu. A FKS-u nek je Bog na pomoći jer je Evropa gotovo nedostižna.

Barem će derby-e sa Mušijom igrati.

Najjače su fraze Tanovog agenta za nekretnine, "vizija", "povjerenje", ja mislim da lik ne zna ni šta je offside.
Koji je izašao zadnjih 30 godina?

Ono da je top klasa?
Ne razumijem šta me pitaš. Mislim na igrača koji kvalitetom se može smatrati kao Evropskim - prosječnim igračem.

U tu kategoriju bi svrstao recimo Zukanovića i Cimirota.
Mislio sam da više misliš na top klasu kao što je Edin Džeko. Takvog ni jednog nismo izbacili.
Koševo Zapad

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 19 maj 2021, 11:29

Najvjerojatniji raspored za 32. kolo:
Zri-Želj i Sar-Rad na MojaTV
Bor-Tuz na AS3, a multi na ASBiH

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 19 maj 2021, 11:53

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
19 maj 2021, 11:16
Tristan je napisao/la:
19 maj 2021, 09:53
Ima dvije godine kako Drama ne radi.
Radi radi, samo se preimenovao u Prestige :)
Nije isti ni gazda ni gosti, novi klub potpuno, samo je prostor isti.
Drama je bila nastavak starog Milleniuma.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Lesh87
Kontakt:

Post Postao/la Lesh87 » 19 maj 2021, 12:00

Jel ovo review klubova po BL, kad nam dodju gostujuce grupe, da ih imamo gdje izvesti?

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 19 maj 2021, 12:13

SMR187 je napisao/la:
19 maj 2021, 10:21
Ovo Olimpićevo saopstenje za javnost ko da je Mancini pisao 😂
Pa ko bi drugi i pisao,jadnik nesretni pise ovde godinama, nekad mi ga i zao bude,bolje da se bavi problemima u klubu nego sto piskara po forumu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 maj 2021, 12:13

Pitar6785 je napisao/la:
19 maj 2021, 09:04
Prvi tim nas je daleko jaci od borcevog na osnovu sledeci stavki;

Ss nas, VINKO vs maksimovic
Jeleskovic vs neznam koje al ovde se pisalo da je JELESKOVIC nakbolji kondicioni trener

Zakaric vs FANIMO uvjek bi FANIMA PRIJE ODABRO

SUBIC ZILjkic, vs milanovic hebibovic jukic mesanovic
Mozda su ova dva igraca bolja kvalitetom al bi ovu 4 voricu uvjek prije odabro

Mehanivic vranjes grk Vs handzic, mesanovic varesanovic
Bolja su ova 3ca nasih plus cmiljenic ahmetovic

Milicevic dupovac kovacevic bolji su od pavlovica i ona 2 stopera

Jedino subic je bolji od pidre i mozda coric od oremusa al kazem mozda

To sto je nasu ekipu pogodilo to sto su oni jeli hranu zubima tatara i rahmanovica i kad su ova dvoica otisli onda su se nasli u neobranom grozdju

Plus sto je kostur ekipe nase mnogo duze nego borcev sto je veoma vazno i bitno

I pored svih nasi mana ne zainteresovanosti da se osvoi ista ove godine samo da je sudjenje bilo iole korekno uzelibi titulu

Vidjecete kako city i sloboda igraju protiv borca vidjecete sudjenje kako ce bit itd.. jer nije VICO odma na pocetku rekao terene pravimo na tusnju bl i mostaru

I pozicija zbog koje se Husic vratio u bosnu a to je mjesto u savezu, Vico je dao to da ti sloboda niti tc nikad dok je vico presjednik nikad nece podrzat udruzenje klobova..

Cak ce im Vico napravit drzavni stadion u tuzli samo da bi ih imao na svojoj strani.

SARAJEVO zeljo VELEZ MLADOST OLIMPIC MORAJU ZAOUSTAVIT OVAJ PROPADT BH FUDBALA
Na ovoliku hrpu glupsti ne moze covjek da ne reaguje i nasmije se. Sama komparacija igraca u maniru najvecih neznalica, sta kaze "jedino Subic bolji od Pidre, i M0ZDA Coric od 0remusa" wahahaha, kakav ba Coric pored strasnog 0remusa :urnebes:
Al zato mu je jednostrani Vinko bolji trener, kao i napadacki trio :urnebes:

Sve na stranu, kao i subjektivno ocjenjivanje igraca, ali ja jedva cekam da nam Vico napravi drzavni stadion. Parcela eno vec ogradjena, bageri parkirani :urnebes:

I na kraju:
Vidjecete kako city i sloboda igraju protiv borca
A kako su igrali protiv Sarajeva i kako zavrsi? Kako je Sarajevo igralo protiv Mladosti, kako zavrsi? I dalje svi veci krivci od samog Sarajeva?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 19 maj 2021, 12:16

Treba probrati ako ima sta u sarajevu dobro, ovaj milicevic nije los za rotacije

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 19 maj 2021, 12:17

Beduin je napisao/la:
19 maj 2021, 12:13
Pitar6785 je napisao/la:

Jeleskovic vs neznam koje al ovde se pisalo da je JELESKOVIC nakbolji kondicioni trener

To sto je nasu ekipu pogodilo to sto su oni jeli hranu zubima tatara i rahmanovica i kad su ova dvoica otisli onda su se nasli u neobranom grozdju

I pored svih nasi mana ne zainteresovanosti da se osvoi ista ove godine samo da je sudjenje bilo iole korekno uzelibi titulu

Vidjecete kako city i sloboda igraju protiv borca vidjecete sudjenje kako ce bit itd.. jer nije VICO odma na pocetku rekao terene pravimo na tusnju bl i mostaru

I pozicija zbog koje se Husic vratio u bosnu a to je mjesto u savezu, Vico je dao to da ti sloboda niti tc nikad dok je vico presjednik nikad nece podrzat udruzenje klobova..

Cak ce im Vico napravit drzavni stadion u tuzli samo da bi ih imao na svojoj strani.

Na ovoliku hrpu glupsti ne moze covjek da ne reaguje i nasmije se. Sama komparacija igraca u maniru najvecih neznalica, sta kaze "jedino Subic bolji od Pidre, i M0ZDA Coric od 0remusa" wahahaha, kakav ba Coric pored strasnog 0remusa :urnebes:

Sve na stranu, kao i subjektivno ocjenjivanje igraca, ali ja jedva cekam da nam Vico napravi drzavni stadion. Parcela eno vec ogradjena, bageri parkirani :urnebes:

I na kraju:
A kako su igrali protiv Sarajeva i kako zavrsi? Kako je Sarajevo igralo protiv Mladosti, kako zavrsi? I dalje svi veci krivci od samog Sarajeva?
Lik se sprda :D
Msm, mora biti sprdnja :wtf: :shifty:

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 19 maj 2021, 12:22

Beduin je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

I na kraju:
Sta je sa vazduhom i hranom u Sarajevu, kad ovako uticu na vuGla... :hmmmmm: :roll:
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 19 maj 2021, 12:23

Grk1234 je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:
19 maj 2021, 10:21
Ovo Olimpićevo saopstenje za javnost ko da je Mancini pisao 😂
Pa ko bi drugi i pisao,jadnik nesretni pise ovde godinama, nekad mi ga i zao bude,bolje da se bavi problemima u klubu nego sto piskara po forumu.
Prosle sezone u federalnoj raspisao se kao sav bitan 'ja sam svaku utakmicu na kapiji od stadiona', ja kad mu napisa da cu doci kad Zvijezda bude gostovala da se upoznamo, nema ga 15 dana ne pise nikako :urnebes:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2021, 12:23

A i vi citirate čovjeka od 60 godina koji živi u Americi :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2021, 12:38

U godini iza nas Tuzla City je na plate potrošio 430.101 KM

:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 maj 2021, 12:41

MortemHz je napisao/la:
19 maj 2021, 12:23
A brate ne znam ja ko je ko, ako je senilan i neupucen nema potrebe ni bauljat. Ako ne pratis sport, prenos utakmica, cemu onda komentarisanje i ta potreba, j3bemu vraga. Kamo srece da je on jedini s okakvim rezonom, jos zalosnije je djecu ovu citati.
Kazu "vidices kako ce Sloboda odigrati protiv Borca", neupucen covjek bi pomislio da su protiv Sarajeva slomili 2 igraca, imali 2 precke i pobijedili 1:0 iz nepostojeceg ofsajda. A ko je gledao utakmicu zna koliko je Sloboda nezainteresovano igrala u napadu, ali i zrelo u odbrani, daleko od nekakvog namjernog zapinjanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 maj 2021, 12:47

MortemHz je napisao/la:
I ja citam i ne vjerujem, obavezno preskacem postove ovog lika na nasoj temi, jer imam osjecaj da se zajebaje godinama, pogotovo sa imenima igraca koje obavezno "prekrsti" po svom :D

Ma nema se sta pricati o sunovratu Sarajeva ovog proljeca, sami krivi, onoliku bodovnu prednost prokockati nad Borcem tesko da bi kome uspjelo da je i namjerno htjeo, ali eto uspjeli su nekako, sta je stvarni ralog sunovrata najbolje znaju ovi u klubu, pare jesu sigurno jedan od uzroka, pisao sam o tome i prepirao se sa nasim navijacima prije dva mjeseca mislim.

Ovi ostali dusebriznici neka se prihvate svojih klubova, nikome ne cvjetaju ruze, a Sarajevo ce se opet izdici, nakon rata nikad nismo zauzeli poziciju m ispod 5. mjesta i to je to, uvijek u vrhu, nova sezona nova nafaka, a jos smo u igri za jedan trofej ove sezone, vidjecemo u tom finalu Kupa sta mozemo.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 19 maj 2021, 12:51

Cemu ismijavanje doticnog i kakve veze ima sto ima preko 60 godina. Trebate ga sa postovanjem svi citirati i ako grijesi uputiti ga na greske jer u tim godinama iskazuje ljubav i nacin da komunicira sa ostalim navijacima.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 maj 2021, 12:53

Beduin je napisao/la:
19 maj 2021, 12:41
MortemHz je napisao/la:
A brate ne znam ja ko je ko, ako je senilan i neupucen nema potrebe ni bauljat. Ako ne pratis sport, prenos utakmica, cemu onda komentarisanje i ta potreba, j3bemu vraga. Kamo srece da je on jedini s okakvim rezonom, jos zalosnije je djecu ovu citati.
Kazu "vidices kako ce Sloboda odigrati protiv Borca", neupucen covjek bi pomislio da su protiv Sarajeva slomili 2 igraca, imali 2 precke i pobijedili 1:0 iz nepostojeceg ofsajda. A ko je gledao utakmicu zna koliko je Sloboda nezainteresovano igrala u napadu, ali i zrelo u odbrani, daleko od nekakvog namjernog zapinjanja.
Ma pusti budale, to su ovi sto ih je Uprava navukla na ovu pricu "svi su protiv nas" da bi svoje guzice spasli, ne kazem da Borac nije tu i tamo poguran u nekoj utakmici, ali to je ono sto je uvijek bilo u nasoj ligi, treba biti realan i reci da oni i ne igraju toliko lose ovog proljeca, Zakaric, Vranjes, Ziljkic su igraci koji svima problem mogu napraviti. Na kraju krajeva dobili su nas na Kosevu potpuno cisto.
Sto se Slobode tice kapa do poda, jedna sasvim ok utakmica protiv Sarajeva, bez "pustanja" naravno, pa izvolite ako sta mozete, ali Sarajevo ovom proljetnom igrom jednostavno se sa svima maltene pati, sem Želje, ali njih nije jos pobijedio samo jos FK Hrid mislim :urnebes:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 maj 2021, 13:03

Tuzla City opet pokazuje kako se sa skromnim budzetom za plate, koji je na godisnjem nivou skoro kao budzet FKS na mjesecnom, moze napraviti i fin rezultat. Domaćinsko poslovanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 maj 2021, 13:05

Azmir Husić, svi mu fudbaleri na minimalcu :tokralju: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.