pošto znam kakav si ti kladioničar ja sam siguran da nećeAdmir_Sa je napisao/la:sad kad odma island pocne srati, od 7 do 77 su ga danas igrali

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pošto znam kakav si ti kladioničar ja sam siguran da nećeAdmir_Sa je napisao/la:sad kad odma island pocne srati, od 7 do 77 su ga danas igrali
..nece valjdaAdmir_Sa je napisao/la:sad kad odma island pocne srati, od 7 do 77 su ga danas igrali
ma tri na poluvremenu ,šest na kraju i dovoljnovolimliverpool je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,Island imao 6 razlike i samo +3 na poluvremenu...
Sjajni Gustavson na golu,neprikosnoveni Ingi u odbrani i fenomenalni Petterson u napadu nisu bili dovoljni da se ode na bar +5 na poluvremenu...![]()
Koliko je dao pivot Islanda, igrao sam da će dati 3 i više.legenda reala je napisao/la:ma tri na poluvremenu ,šest na kraju i dovoljnovolimliverpool je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,Island imao 6 razlike i samo +3 na poluvremenu...
Sjajni Gustavson na golu,neprikosnoveni Ingi u odbrani i fenomenalni Petterson u napadu nisu bili dovoljni da se ode na bar +5 na poluvremenu...![]()
samo da Stefanson da pet golova ,
kolko je bilo na Atlasona ,odma dade tri gola
ok, hvalalegenda reala je napisao/la:Ingimudarson čini mi se dva ,a Gunarson meni se čini jedan
robben11 je napisao/la:evo moja 2 tiketa:
1. tiket:
Ivano Balic vise od 3
poljska h1
bielecki vise od 4
new york (nba) 1
boston 1
san antonio 1
kvota 9.83
uplata 5
2. tiket
leverkusen-dortmund X
balic vise od 3
bielecki vise od 4
poljska h1
new york 1
strasbourg-vinchy 1
houston-new orleans 1
kvota 51
uplata 3
raja, sta mislite??
haj ti otvori kladu sa tom ponudom da ti stalno dolazimoEdinTM87 je napisao/la:Imal kakve teorije da se nadje par, 1x i x2 preko 2.00..
Odes u jednoj kladionicu uplatis 100 KM na 1x, odes u drugu uplatis 100 KM na x2, i na dobitku si 100%, jos ako se potrefi x
jesam, još mislim da Danci neće pobjediti 31 razlike i igrao sam Lindberga manje od 6.legenda reala je napisao/la:Gunarson evo dade ,i treći ,jesi njega igro
jbm ti Stefansona i **** on samo asistira ,neće da šuta ko uzinad
samo jedanSPY je napisao/la:Jel bali išta ubacio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.