Pa naravno ali sad kad je neko dao pare za prava, Premiership logicno se okrece onome ko mu placa pa tako drzavna televizija zemlje u tranziciji (citaj zemlje u k**cu) dobije sadake jedan prenos(a prije je imala cijelu ligu), tako je i za Ligu Prvaka sve dok neki privatnik ne iskesira i ne otkupi pa ce propalitetima iz drzavnih televizija koji su se nakacili na drzavnu grbacu da odzvoni jer ih niko nece ni gledati. Zamislite ljepote gledas na Arenasport 3 utakmice lige prvaka a nema debila i amatera sa bhta i federalne koji ti govore da nece da ti kazu rezultat ostalih utakmica kako bi gledao njihov pregled(eto oni jedini imaju teletext i internet pa mi o njima ovisimo)Medixon je napisao/la:BHT ne placa za prenos utakmica iz Engleske , dobivaju dzaba kao neki vid razvoja sporta u ovim kita drzavama..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- -Paja
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dio Arsenala
Pa to i treba, kad onaj Ahmetovic pocne da govori rezultate pocnem da mu spominjem blizu familiju, ako hoces da znas rezultate pogledaj na teletextu, ima ih koji hoce da uzivaju u pregledu-Paja je napisao/la:Pa naravno ali sad kad je neko dao pare za prava, Premiership logicno se okrece onome ko mu placa pa tako drzavna televizija zemlje u tranziciji (citaj zemlje u k**cu) dobije sadake jedan prenos(a prije je imala cijelu ligu), tako je i za Ligu Prvaka sve dok neki privatnik ne iskesira i ne otkupi pa ce propalitetima iz drzavnih televizija koji su se nakacili na drzavnu grbacu da odzvoni jer ih niko nece ni gledati. Zamislite ljepote gledas na Arenasport 3 utakmice lige prvaka a nema debila i amatera sa bhta i federalne koji ti govore da nece da ti kazu rezultat ostalih utakmica kako bi gledao njihov pregled(eto oni jedini imaju teletext i internet pa mi o njima ovisimo)Medixon je napisao/la:BHT ne placa za prenos utakmica iz Engleske , dobivaju dzaba kao neki vid razvoja sporta u ovim kita drzavama..

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- -Paja
- Kontakt:
Pregled je pregled, isti je znao rezultat ili ga ne znao. Uostalom bezveze se zalim, prije sam ih gledao sad mi ne smetaju jer nisam primoran da ih gledam.
Dio Arsenala
evo i ponude za sutra

Nije isti, ovako znas sta ce biti, samo gledas da vidis golove, a kad ne znas rezultat, to je kao da gledas neku skracenu tekmu, napetost, ne znas hoce li biti gol ili samo prilika (barem je tako na BHT, onaj majmun na FTV na pregledu prije tekme kaze kako se zavrsilo)-Paja je napisao/la:Pregled je pregled, isti je znao rezultat ili ga ne znao. Uostalom bezveze se zalim, prije sam ih gledao sad mi ne smetaju jer nisam primoran da ih gledam.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
New Manchester City signing Edin Dzeko hopes to impress the fans during potential Wolves debut!
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... -the-fans-
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... -the-fans-
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Dzeko se javlja uzivo na BHT-u...kaze da bi trebao igrati sutra i istice kako je ponosan sto je BOSANAC I HERCEGOVAC
Svaka cast care!!!

Svaka cast care!!!
RIP SALE VILENJAK
-
- Kontakt:
ja anjasr, na oficijelnoj stranici MCFC pod rubrikom igraci - Edin Dzeko, pise da je debitovo protiv turske kada je zabio prekrasan gol volejom i da je utakmica zavrsila nerijeseno 2-2

Vjerovatni sastav sutra:

Guardian.co.uk.

Guardian.co.uk.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ŠTRAŠNO 

- Megamon
- Kontakt:
Ma imam osjecaj da ce Dzeko sutra zabiti dva gola 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Uživo 15:55 Nogomet, Premier liga: Manchester City - Wolverhampton
Sport Klub
Sport Klub

Manchester City - Wolverhampton 2:0 (1:0)
Tevez 31'
Dzeko 63'

Tevez 31'
Dzeko 63'

Hvala ti majko sto si nam podarila ovo zadovoljstvo, nebi ga dao ni za 10 Messija [youtube][/youtube]
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
jeste skromni..ako dobije 20ak minuta sutra i ostavi pozitivan utisak bice uspjeh i naravno pobjeda City-a.
Dzeko nije skoro nikako trenirao 3 sedmice i skroz je van forme iako trenira sa City-em zadnjih 6 dana sa skroz novim saigracima, novi trener, novi nacin igre i sistem itd.
znaci 20ak minuta i nekoliko dobrih akcija uz pobjedu City-a, to ce biti veliki uspjeh.
Dzeko nije skoro nikako trenirao 3 sedmice i skroz je van forme iako trenira sa City-em zadnjih 6 dana sa skroz novim saigracima, novi trener, novi nacin igre i sistem itd.
znaci 20ak minuta i nekoliko dobrih akcija uz pobjedu City-a, to ce biti veliki uspjeh.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Apsolutno se slažem.Pauk je napisao/la:jeste skromni..ako dobije 20ak minuta sutra i ostavi pozitivan utisak bice uspjeh i naravno pobjeda City-a.
Džeko sigurno neće početi meč,dobiće priliku pri samom kraju nekih 15-tak minuta i to mu je dovoljno da zabije gol.

FK Pjetlovi
Dobro je nema Elokobia,ostaju sam Henry i Zubar. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dzeko ce sutra biti u 11,postici pogodak i biti igrac utakmice!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- thenaturalone
- Kontakt:
Bilo ga je milina slusati maloprije na BHT-u, kaze da ce svakom prilikom kao i do sad isticati odakle dolazi, i ponosan je sto je Bosanac i Hercegovac.
Dzekson kralju ponosni smo mi sto te imamo!
Sutra ga ne ocekujem od prve, ali ce vjerovatno drugo poluvrijeme biti njegovo, ili bar nekih 30 minuta.
Dzekson kralju ponosni smo mi sto te imamo!
Sutra ga ne ocekujem od prve, ali ce vjerovatno drugo poluvrijeme biti njegovo, ili bar nekih 30 minuta.
U svijetu snova , bajki zelja i fantaziranja gdje je sve moguce naravo u okviru foruma Dzeko zabija 3 komada sutra a vec dan poslije sve vodece Evropske novine objavljuju sliku sa naslovom BOSANSKI DIJAMANT.
Unatoc pauzi od par sedmica Dzeko suta pokazuje snagu i izdrzljivost poput HULKA
Usput u tom svijetu izgleda zivi jedno 80% forumasa ovdje od kojih se jedno pola nakotilo i na City-ev forum pa se prosipa.
U realnosti ako dobije 20 i minuta i koju minutu vise da se samo predstavi domacoj publici i ispuse ono malo kondicije sto trenutno ima bit ce super.
Sve zavisi od rezultata naravno. U najboljem slucaju Edo ulazi i dobija barem jednu sansu gdje pokazuje svoje kvalitete. U tom slucaju nadam se i ocekujem sasvim jedan drugi govor tijela i signale nego ovu tuznu zadnju godinu u Njemackoj.
Naravno nadam se da vidim BH znojnicu na KLOCOVOJ ruci i to natopljnu znjem na kraju tekme ..
Unatoc pauzi od par sedmica Dzeko suta pokazuje snagu i izdrzljivost poput HULKA

Usput u tom svijetu izgleda zivi jedno 80% forumasa ovdje od kojih se jedno pola nakotilo i na City-ev forum pa se prosipa.
U realnosti ako dobije 20 i minuta i koju minutu vise da se samo predstavi domacoj publici i ispuse ono malo kondicije sto trenutno ima bit ce super.
Sve zavisi od rezultata naravno. U najboljem slucaju Edo ulazi i dobija barem jednu sansu gdje pokazuje svoje kvalitete. U tom slucaju nadam se i ocekujem sasvim jedan drugi govor tijela i signale nego ovu tuznu zadnju godinu u Njemackoj.
Naravno nadam se da vidim BH znojnicu na KLOCOVOJ ruci i to natopljnu znjem na kraju tekme ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, CAGarfia, Google Adsense [Bot], Proximic i 31 gost.