Mislim da su dvojica na birouPupanOzdrljic je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:27Mene više zanima koje su reference ovih ljudi da budu u upravnom odboru? Šta su konkretno za vrijeme provedeno u upravnom odboru uradili za dobrobit kluba? Živo me zanima čime se bave i da li su uspješni u svojim privatnim poslovima pa da se mogu ostvariti u našem klubu kako bi to mogli upisati u CV.Tristan10 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 11:44Ceric je nazalost sam spominjao velike sponzore, i tako nametnuo paznju, a u sustini kao sto ti kazes vise je ipak uradio od drugih iz UO. Evo ove liste:Dejan1921 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 11:19Cerića najmanje ovdje krivim. On je iskoristio našu situaciju da se promoviše, niko nije tjerao nikoga da to njegovo prihvati. Od starta se manje više znalo da je lik ubleha, ali opet kad se pogleda ovaj period ispada da je jedini nešto i radio. Ove stvari sa aplikacijama, tagovima, saradnjom sa afričkim klubom jesu minorne u odnosu na ono što je on pričao kada je došao, ali su i jedine koje je klub uradio od januara do danas. Za isto vrijeme ostatak uprave nije uradio ništa, stručni štab sa igračima nije ostvario niti jednu pobjedu i prvi nam, kojem smo bježali četiri boda na pauzi sada izmiče za 22 boda. Ovo ne govorim jer mislim da Cerić treba da ostane, treba da leti čim prije, ali realnost je da je njegova krivica u svemu ovome najmanja.
Samir Cerić – predsjednik
Jasmin Badžak – potpredsjednik
Sam X. Li – član
Dino Husak – Osmanović – član
Kenan Ademović – član
Selen Balić – član
Fuad Zukić – član
Nazif Hasanbegović – član
Daver Balić – član
Kakav je ucinak ovih ostali? Zna li neko mozda vise da pojasni obicnim navijacima?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
Pa kakve je Fedja Dudic reference imao prije nego sto je preuzeo Velez? Mislim. A on je prezentiran u BiH medijima kao Klopp. Ja se sjecam Nalica da zna da nabrije ekipu, fizicki je maksimum spremi, i da daju sve od sebe. Pa mi smo sretno njih dobili na Grbavici, ljudi nas razvalili u svim segmentima igre, nisu uopste imali srece.Benderrr je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:23Ma Nema čovjek nikakve reference niti ima rezultate, niti je vodio i koga osim ovdje trla baba..Tristan10 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:12Meni je Nalic za nase uslove solidan trener. Imao je dobre rezultate sa Slobodom, ali su ga bezveze izbacili. Eto sad i Tuzla City ima Husrefa, pa cemo viditi koliko ce i to potrajati. Nije bas da i on reda pobjede. Opet kazem, meni je Amar Osim najbolje rijesenje, ali previse hejtera, kako u nasim redovima, tako i opcenito.
Dudic je bio extra dobar igrač, dobra karijera, citav zivot u fudbalu. Velika razlika..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Nama je trenutno trener najmanji problem. Prvi put da mi je totalno svejedno ko ce biti jer klub je u takvom jadnom stanju da nam Klop ne može pomoći. Valja isplatit' Amara, valja igrače, plus višegodišnji dugovi sa kamatama.
Oklen pare drugovi?
Prvi put me iskreno strah. Jednostavno, ne vidim kako ćemo se izvući iz ove situacije. Yebo trenera.
Oklen pare drugovi?
Prvi put me iskreno strah. Jednostavno, ne vidim kako ćemo se izvući iz ove situacije. Yebo trenera.
Ima li logike po tvom nastaviti sa Amarom, ako se covjek vec ne moze isplatiti?voltron30 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:37Nama je trenutno trener najmanji problem. Prvi put da mi je totalno svejedno ko ce biti jer klub je u takvom jadnom stanju da nam Klop ne može pomoći. Valja isplatit' Amara, valja igrače, plus višegodišnji dugovi sa kamatama.
Oklen pare drugovi?
Tesko se nama na kraju sezone i pred novu sa ovim istim u i oko kluba, ova uprava i trenutni skupstinari sa gazadom Amarom ako ostanu mi smo donji.
Mjau !
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
-
PlavaOfanziva
- Kontakt:
Predlozio sam ga nedavno bas i vidio da mu istice ugovor sa Hajdukom II u junu, sigurno kvalitetan trener da li je realan i mozemo li mu dat platu koju trazi to ne znam.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Interesanto da je Medeama nakon potpisa partnerstva sa Željezničarom bez trijumfa u domaćem prvenstvu. U maju su ostvarili remi, dva poraza uz gol razliku 1:4.
Pročepit će negdje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nema druže. Hvala njemu za sve u prošlosti, ali ja na njemu nisam primjetio nimalo motivacije da bude na klupi. Samo bi se nastavili taljigat'.Tristan10 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:43Ima li logike po tvom nastaviti sa Amarom, ako se covjek vec ne moze isplatiti?voltron30 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:37Nama je trenutno trener najmanji problem. Prvi put da mi je totalno svejedno ko ce biti jer klub je u takvom jadnom stanju da nam Klop ne može pomoći. Valja isplatit' Amara, valja igrače, plus višegodišnji dugovi sa kamatama.
Oklen pare drugovi?
Ako nas Amar ne želi napustiti čekajući svoje novce, onda neka novce čeka na trenerskoj poziciji. Dovoljno je stručan da ne ispadnemo iz Premijer lige, a za više teško da nam može pomoći i Klop. Znači sezona 2021/22 Amar Osim, bolje na klupi nego negdje sakriven, a potraživanja se svakako slažu. Nadam se da su u upravi dovoljno pametni da u ovakoj situaciji ne prave nepotrebne dubioze dovodeći drugog.
Zna li neko do kada su ugovori sa Memićem, Šerbom, Mulaosmanovićem ?
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ovaj portal na sve načine ismijava Želju i sve vezano za naš klub. Ne sjecam se da su pisali o vijetnamskoj ligi i famoznoj akademiji. Fuj kako mi se gadeMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:52
Interesanto da je Medeama nakon potpisa partnerstva sa Željezničarom bez trijumfa u domaćem prvenstvu. U maju su ostvarili remi, dva poraza uz gol razliku 1:4.
moSa ljoŽe
Ovom sam se ja logikom vodio, neovisno jesmo li za njega ili ne, nego kad se stavi crno na bijelo. Ovako barem iskoristis ako vec placas, a eto ispostavilo se ni da Sliskovic nije vise pokazao.Valter je napisao/la: ↑18 maj 2021, 19:09Ako nas Amar ne želi napustiti čekajući svoje novce, onda neka novce čeka na trenerskoj poziciji. Dovoljno je stručan da ne ispadnemo iz Premijer lige, a za više teško da nam može pomoći i Klop. Znači sezona 2021/22 Amar Osim, bolje na klupi nego negdje sakriven, a potraživanja se svakako slažu. Nadam se da su u upravi dovoljno pametni da u ovakoj situaciji ne prave nepotrebne dubioze dovodeći drugog.
Jašta su evo neki dan članak kako nam se klub gasi jer je Tana spucala korona kriza..lijevapolutka je napisao/la: ↑18 maj 2021, 19:11Ovaj portal na sve načine ismijava Želju i sve vezano za naš klub. Ne sjecam se da su pisali o vijetnamskoj ligi i famoznoj akademiji. Fuj kako mi se gadeMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:52
Causevic je masu članaka pisao protiv nas zapravo ovaj portal je poznat po tome da su svi novinari koji pišu o našoj ligi navijaci Zeljeznicara što prije nije bio slucaj.
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Ne ismijavaju nas ni 1% koliko smo zasluzili. Da ima kvalitetnog novinarstva, poput onog u Engleskoj, Spaniji, Italiji, davno bi brutalno razapeli ove ublehe koje su jednu instituciju poput Zelje dovelu tu gdje smo..lijevapolutka je napisao/la: ↑18 maj 2021, 19:11Ovaj portal na sve načine ismijava Želju i sve vezano za naš klub. Ne sjecam se da su pisali o vijetnamskoj ligi i famoznoj akademiji. Fuj kako mi se gadeMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:52
Pročepit će negdje.
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Ako nas puste na tribine protiv Krupe kukala im majka svima.Tristan10 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 19:35Ovom sam se ja logikom vodio, neovisno jesmo li za njega ili ne, nego kad se stavi crno na bijelo. Ovako barem iskoristis ako vec placas, a eto ispostavilo se ni da Sliskovic nije vise pokazao.Valter je napisao/la: ↑18 maj 2021, 19:09Ako nas Amar ne želi napustiti čekajući svoje novce, onda neka novce čeka na trenerskoj poziciji. Dovoljno je stručan da ne ispadnemo iz Premijer lige, a za više teško da nam može pomoći i Klop. Znači sezona 2021/22 Amar Osim, bolje na klupi nego negdje sakriven, a potraživanja se svakako slažu. Nadam se da su u upravi dovoljno pametni da u ovakoj situaciji ne prave nepotrebne dubioze dovodeći drugog.
Pročepit će negdje.
Bez obzira na sve ovo dok sam citaoMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 maj 2021, 19:40Ako nas puste na tribine protiv Krupe kukala im majka svima.Tristan10 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 19:35Ovom sam se ja logikom vodio, neovisno jesmo li za njega ili ne, nego kad se stavi crno na bijelo. Ovako barem iskoristis ako vec placas, a eto ispostavilo se ni da Sliskovic nije vise pokazao.Valter je napisao/la: ↑18 maj 2021, 19:09Ako nas Amar ne želi napustiti čekajući svoje novce, onda neka novce čeka na trenerskoj poziciji. Dovoljno je stručan da ne ispadnemo iz Premijer lige, a za više teško da nam može pomoći i Klop. Znači sezona 2021/22 Amar Osim, bolje na klupi nego negdje sakriven, a potraživanja se svakako slažu. Nadam se da su u upravi dovoljno pametni da u ovakoj situaciji ne prave nepotrebne dubioze dovodeći drugog.
Realniji scenario je da bi utakmica bila prekinuta zbog uleta navijaca na teren.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hajduk II se svakako gasi na kraju sezone zbog troškova. Mada čisto sumnjam da su u upravi ikad čuli za Sablića.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑18 maj 2021, 18:13Predlozio sam ga nedavno bas i vidio da mu istice ugovor sa Hajdukom II u junu, sigurno kvalitetan trener da li je realan i mozemo li mu dat platu koju trazi to ne znam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.