Nastavi niz.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako te nije stid viš stid spominjati tu Bradinu.? Ja stojim iza svega što sam napisao. A kada vas čovjek upita čije su pare donesene u Gračanici onda se pravite. Ali šta očekivati od lažnih ljevičara i komunjara nego gluposti da pišu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 maj 2021, 15:44Reci im Mancini, na tvojoj su strani. Sreca njihova pa ne idu u Sarajevo preko Bradine, znali bi kako je nama evo vec par godina![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Napiši samo ko je pare u Gračanicu donio domaćinu?killafrommanilla je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:18Opet cu pitat pametnjakovice poput tebe, i da ti naglasim da Semsudin Hasic nije nikad rucka sudijama platio, iako je to "pravilo" u federalnoj, obzirom da klub domacin placa sudije.feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:01Borac Velez Olimpik. Niko od njih nije posteno usao u prvu ligu zadnjih godina a gledaj sad se takmice ko je posteniji klub
Nemoj bulaznit i gluposti pricat, ja cu uvijek stat i priznat da se prodalo GOSKu, da se prodalo Leotaru kad nas je nabio u Trebinju, ali kad znam da su covjeka molili neki tipovi da poklopi utakmicu, jer se moglo i imalo para, a Hasic nije htio ni da cuje za to.
Da se kupovalo, ne bi se desavalo ono protiv Gorazda.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
sve sami velikani

Svi sa liste su bar neko vrijeme bili u nižem rangu (neki su i sada). Ja pretpostavljam ko je sljedeći
A i mi smo puno bolji ovaj drugi dio sezone u pm.
Nemate šta susjede prozivati bezveze. Ovo je - Loš proziva lošijeg.
Nemate šta susjede prozivati bezveze. Ovo je - Loš proziva lošijeg.
- FKS -
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Neki su i najtrofejniji još uvijek pored jedne od najgorih sezona u historiji i pored ekspanzije bosanskohercegovačkog Dinama s lavora.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Slavno "kako ćete preko Bradine"
Hvala ti Mancini

Hvala ti Mancini

-
- Kontakt:
SIPAMancini je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:23Napiši samo ko je pare u Gračanicu donio domaćinu?killafrommanilla je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:18Opet cu pitat pametnjakovice poput tebe, i da ti naglasim da Semsudin Hasic nije nikad rucka sudijama platio, iako je to "pravilo" u federalnoj, obzirom da klub domacin placa sudije.feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:01Borac Velez Olimpik. Niko od njih nije posteno usao u prvu ligu zadnjih godina a gledaj sad se takmice ko je posteniji klub
Nemoj bulaznit i gluposti pricat, ja cu uvijek stat i priznat da se prodalo GOSKu, da se prodalo Leotaru kad nas je nabio u Trebinju, ali kad znam da su covjeka molili neki tipovi da poklopi utakmicu, jer se moglo i imalo para, a Hasic nije htio ni da cuje za to.
Da se kupovalo, ne bi se desavalo ono protiv Gorazda.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
@mancini
Jel se klub zove oHlimpičk ili olimpick?
Jel se klub zove oHlimpičk ili olimpick?
Jesi li siguran u to mitomane?StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:43Neki su i najtrofejniji još uvijek pored jedne od najgorih sezona u historiji i pored ekspanzije bosanskohercegovačkog Dinama s lavora.![]()
-
- Kontakt:
Kakve pare nemamo marke, jedva kraj sa krajem i jos da trosimo pare na sudije, ne budi lud. Nego istupite iz lige, to bi bio prvi korak ka ozdravljenju bh nogometa. Ili bolje ugasite se, sto je sigurno sigurno je.Mancini je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:21Kako te nije stid viš stid spominjati tu Bradinu.? Ja stojim iza svega što sam napisao. A kada vas čovjek upita čije su pare donesene u Gračanici onda se pravite. Ali šta očekivati od lažnih ljevičara i komunjara nego gluposti da pišu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 maj 2021, 15:44Reci im Mancini, na tvojoj su strani. Sreca njihova pa ne idu u Sarajevo preko Bradine, znali bi kako je nama evo vec par godina![]()
![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ideja da se Olimpik ugasi i ne zvuči tako loše.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Je li to Olimpić doživio sudijsku nepravdu
raspali se ko šumeća tableta aaaaaamiiiiiin 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Podržavam izlazak iz lige Olimpika i moguće gašenje kluba. Ako možemo nekako pomoći da ubrzamo taj proces, javite, rado ćemo sudjelovati.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jesam, kenjaro.Memara je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:51Jesi li siguran u to mitomane?StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:43Neki su i najtrofejniji još uvijek pored jedne od najgorih sezona u historiji i pored ekspanzije bosanskohercegovačkog Dinama s lavora.![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:

Joj kad se sjetim Goražda.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Dobro bosanskohercegovački ArsenaluStrikeWarzone je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:43Neki su i najtrofejniji još uvijek pored jedne od najgorih sezona u historiji i pored ekspanzije bosanskohercegovačkog Dinama s lavora.![]()

Qen Chi odlično sudioOnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 17:19Najveca kradja ikada, kakvi su to lopovi

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.