Da imaš stida ne bi ništa napisao. Klub ti političari "guraju", navijači podržavaju ratne zločince, a lider čiji su tjelohranitelji tukli navijače sada je dobar. Jad i bijeda klub iz manjeg bh entiteta.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa dobro,znamo svi da nećeš istupiti,i da je ovo samo vrsta pritiska,da obezbjediš bar 40-60 posto suđenje u Krupi..
Nego kako ide ta računica oko ove tri ekipe za opstanak,kako stoje sa međusobnim,je li Krupa i matematički obezbjeđuje opstanak pobjedom u nedjelju nad Olimpicom,ili će Sarajevo morati opet puštati Olimpicu?
Ima li Radnik ikakvih šansi,s kim igra poslije Sarajeva,kako oni stoje s kim u međusobnim?
Ima li ko kakvu jednostavnu računicu ko prati?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Krupa je izborila opstanak ako pobjedi a pritom Radnik izgubi u ovom kolu ja mislim.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Šta mislite kada bi Olimpik dobio Sarajevo u posljendjem kolu, da li bi se bunili klubovi iz RS-a?? ODMAH bi oni napravili udruženje klubova, vjerujem da bi poslali i dopise u UEFU!! Gospodo meni se gadi ovaj naš nogomet, gadi mi se dugi niz godina. Nažalost živimo u državi u kojoj se katolici i pravoslavci izjašnjavaju kao Srbi i Hrvati, mrze državu BiH, iako žive u Bosni, a mi kao želimo multietičnost. Nikada ovdje nema ni države, ni saveza, ni fudbala,ali ni života. Gadi mi se svakim danom sve više. Najbolja opcija za sve koji mogu je otići iz ove **** provincije, odreci se državljasntva i zaboraviti odakle dolazimo.
Kako su me napali prije nekoliko mjeseci kad sam napisao ovdje da je liga smiješna i da je sve namješteno, da su utakmice dosadne gdje bude po 60 faulova u 90 minuta, zanimljivo najviše su me napadali ovi pitari i nešto me vrijeđali, sad kad se pokazalo po 1000 put realno stanje ove lige, države, klubova oni su prvi koji isto govore i nešto se žale. Budimo realni, ovdje nema napretka ako će navijači samo gledati svoje klubove i slično, treba se ujediniti i boriti protiv ovoga lopovluka i ove cirkus lige do kraja, treba težiti boljem a ne od godine do godine se zadovoljavati nekim kupovima, ligama, europom 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Al niko nije ovako dobro iskoristio pandemiju kao RS.
Prosle godine prekid lige kad se Borac poceo prosipat i odose u Europu..malo para dobili sve super. Ove godine im Sarajevo dalo priliku da uz pogurance uzmu i titulu. Eto opet para. A na sve to nema navijača pa nisu morali plaćat Lešinarima gostovanja. Opet pare u džep. Ko zna zna
Prosle godine prekid lige kad se Borac poceo prosipat i odose u Europu..malo para dobili sve super. Ove godine im Sarajevo dalo priliku da uz pogurance uzmu i titulu. Eto opet para. A na sve to nema navijača pa nisu morali plaćat Lešinarima gostovanja. Opet pare u džep. Ko zna zna

Da.Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 14:37Krupa je izborila opstanak ako pobjedi a pritom Radnik izgubi u ovom kolu ja mislim.
Krupa - Olimpik 1-0
Krupa - Radnik 1-1
Olimpik - Krupa 1-1
Olimpik - Radnik 1-0
Radnik - Krupa 1-1
Radnik - Olimpik 4-0
Radnik - Olimpik 1-0
Krupa - Radnik 1-0
Krupa - Olimpik
Krupa 9
Radnik 8
Olimpik 4
Ima dosta kombinacija. Krupa ima bolji međusobni od Radnika, a Radnik od Olimpika. Krupa i Olimpik, trenutno Krupa, ali ako slavi Olimpik onda oni.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Na sve misle, zato ulijece Prijedor u ligu, da se fino moze organizovat gostovanje sa 200KMtutankamon1905 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 15:02Al niko nije ovako dobro iskoristio pandemiju kao RS.
Prosle godine prekid lige kad se Borac poceo prosipat i odose u Europu..malo para dobili sve super. Ove godine im Sarajevo dalo priliku da uz pogurance uzmu i titulu. Eto opet para. A na sve to nema navijača pa nisu morali plaćat Lešinarima gostovanja. Opet pare u džep. Ko zna zna![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Boli te istina? Skidanje gaća svaku sezonu za ova dva kluba, samo ovdje pukli Želju dva put. Koliko su bodova ove sezone osvojili van Sarajeva lubeničari?
Glory Glory Man United
Ko ce biti sampijon ako mi i borac na kraju imanemo isti broj bodova? Jel se gleda gol razlika ili medjusobni skor?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sjecam se jednom, iz Borca najavljivali neko veliko gostovanje u Mostar, normalno placeno sve iz kluba. I iduci dan izađe informacija da je Zvezdi pomjerena utakmica sa nedjelje na subotu, odu svi u Beograd. 15 lesinara doslo u Mostar, vratili se kuci s vise para nego su posli od kucekillafrommanilla je napisao/la: ↑18 maj 2021, 15:10Na sve misle, zato ulijece Prijedor u ligu, da se fino moze organizovat gostovanje sa 200KMtutankamon1905 je napisao/la: ↑18 maj 2021, 15:02Al niko nije ovako dobro iskoristio pandemiju kao RS.
Prosle godine prekid lige kad se Borac poceo prosipat i odose u Europu..malo para dobili sve super. Ove godine im Sarajevo dalo priliku da uz pogurance uzmu i titulu. Eto opet para. A na sve to nema navijača pa nisu morali plaćat Lešinarima gostovanja. Opet pare u džep. Ko zna zna![]()
![]()
-
- Kontakt:
A da smo mi tu onda bi mi prvi bili
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Pa ako se tog leda onda je veleez sampijon, bez obzira na broj bodova.
Ne lupetaj trolu!
-
- Kontakt:
Reci im Mancini, na tvojoj su strani. Sreca njihova pa ne idu u Sarajevo preko Bradine, znali bi kako je nama evo vec par godina

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- feniksptica
- Kontakt:
Borac Velez Olimpik. Niko od njih nije posteno usao u prvu ligu zadnjih godina a gledaj sad se takmice ko je posteniji klub
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Beduin
- Kontakt:
Zato mi i Sloga sutimo, dok se oni kolju mi smo manje ofirni.feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:01Borac Velez Olimpik. Niko od njih nije posteno usao u prvu ligu zadnjih godina a gledaj sad se takmice ko je posteniji klub
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Opet cu pitat pametnjakovice poput tebe, i da ti naglasim da Semsudin Hasic nije nikad rucka sudijama platio, iako je to "pravilo" u federalnoj, obzirom da klub domacin placa sudije.feniksptica je napisao/la: ↑18 maj 2021, 16:01Borac Velez Olimpik. Niko od njih nije posteno usao u prvu ligu zadnjih godina a gledaj sad se takmice ko je posteniji klub
Nemoj bulaznit i gluposti pricat, ja cu uvijek stat i priznat da se prodalo GOSKu, da se prodalo Leotaru kad nas je nabio u Trebinju, ali kad znam da su covjeka molili neki tipovi da poklopi utakmicu, jer se moglo i imalo para, a Hasic nije htio ni da cuje za to.
Da se kupovalo, ne bi se desavalo ono protiv Gorazda.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.