FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
elevenblues
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta ako Amaru ne legne 8 milja mjesec dva, a dobro nam je uvrijedjena mlada ?
Znaci ima odlike modernog stopera sto je itekako pohvalno. Ucestvuje li u napadu? Gotovo svi moderni stoperi preuzimaju ulogu centarfora u zavrsnicama utakmica u kojima ganjaju gol. Drugo pitanje, kako igra nogom i kakva mu je kretnja? Je li igrac koji ce stati na loptu i dati pas ili je tip stopera koji gleda da sto prije izbije loptu sto dalje od gola?braco je napisao/la: ↑17 maj 2021, 16:05Interesantno da Amar Drina kao štoper izvodi penale u juniorima i to uspješno. Evo već u prethodnih nekoliko dana zabio 2 gola iz penala. Nekad ove sezone je haman s centra zabio go, izgleda da ima jako dobru tehniku šuta za štopera. Uz to je i redovan reprezentativac, mislim da bi mu trebali pružiti šansu.
Naravno jos je dijete i ne treba ocekivati da posjeduje to sve, ali stoperska pozicija je bas osjetljiva. Osmankovic, Ikic, Sipovic, Kosoric, Vasilic, Bogicevic su samo neki od stopera koje smo dizali u nebesa a u samo 3-4 utakmice su postali predmet mrznje. Malog Velica (mislim da se tako preziva) su ljudi popljuvali u debiju za prvi tim. Bilo bi steta navaliti mu ogroman teret na ledja i ubiti ga odma u pojam ako ne bude imao nekoga pored sebe. Zbog takvih stvari bi ja ostavio recimo Acu (sad samo cekam ko ce prvi reci “kakav Aco, hebo te Aco). Aco ga treba nauciti, biti mu mentor i cuvati ledja, a kad zagusti preuzeti krivicu na sebe.
Druga stvar, nadam se da necemo njega unistiti kao Sehica, prilagodjavajuci ga za BH ligu. Sehic je bio pravi moderni full back koji je popusio foru igrajuci sa Veselim i igrajuci u zastarjelom sistemu igre.
- Fareus1921
- Kontakt:
Sjetih se maloprije kada je neko poslje poraza od Krupe 0-1 napisao da ćemo u ovoj sezoni imati najmanje poraza i da je taj poraz zadnji za ovu sezonu...Baš obratno od tog perioda mi ne ličimo na Želju...
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Alpa je to napisao.Fareus1921 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:37Sjetih se maloprije kada je neko poslje poraza od Krupe 0-1 napisao da ćemo u ovoj sezoni imati najmanje poraza i da je taj poraz zadnji za ovu sezonu...Baš obratno od tog perioda mi ne ličimo na Želju...
Sehic moderan full back?
Igrac koji je smijesan u fazi odbrane a u napadu jos gori, bek koji ne zna centrirati..
Malog Velica su ljudi kritikovali zbog konstitucije. Ne moze cak ni u nasoj amaterskoj ligi stoper imati konstituciju ko dijete iz osnovne skole i ne samo stoper nego i golmani poput Muftica, Bendera, Krsica itd..
Igrac koji je smijesan u fazi odbrane a u napadu jos gori, bek koji ne zna centrirati..
Malog Velica su ljudi kritikovali zbog konstitucije. Ne moze cak ni u nasoj amaterskoj ligi stoper imati konstituciju ko dijete iz osnovne skole i ne samo stoper nego i golmani poput Muftica, Bendera, Krsica itd..
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Šeha uopće nije bek. Momak je desno krilo, ali silom prilika i nedostatka novca je gurnut na bekovsku poziciju jer je bio haman jedini ljevak u ekipi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kakav crni Cernica njega treba prvo smijeniti.Ovim.ljudima u klubu sada izmiri svaku marku duga za tri godine si opet u minusu 10 milionaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:11Na pogana su vremena došla,raja se pravo iskvarila...Sve to misli da je najpametnije,nedo Bog saslušati nekoga,porazgovarati normalno o necemu bez nekog kurcenja...Sve nešto nadrkano a mozgovi ko u kokoške.Bolan pustite se price i branjenja neodbranjivog,dajte da vidimo kako dalje.Kazu ako ne znaš kakav je ko okreni se i pogledaj njegova djela i odmah ceš znati.Mi kad pogledamo današnjeg Zelju znamo kakvi su i koliko vrijede svi u klubu.Od zadnjeg pa do onih u vrhu.Daj da vidimo sa Cernicom ima li kakav plan pa da se svi angazujemo da pomognemo,naravno bez ovih koji su nas strovalili na stotu godišnjicu.
AlipasinoFareus1921 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:37Sjetih se maloprije kada je neko poslje poraza od Krupe 0-1 napisao da ćemo u ovoj sezoni imati najmanje poraza i da je taj poraz zadnji za ovu sezonu...Baš obratno od tog perioda mi ne ličimo na Želju...
Momak je dobro napisaoKometa je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:02Kakav crni Cernica njega treba prvo smijeniti.Ovim.ljudima u klubu sada izmiri svaku marku duga za tri godine si opet u minusu 10 milionaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:11Na pogana su vremena došla,raja se pravo iskvarila...Sve to misli da je najpametnije,nedo Bog saslušati nekoga,porazgovarati normalno o necemu bez nekog kurcenja...Sve nešto nadrkano a mozgovi ko u kokoške.Bolan pustite se price i branjenja neodbranjivog,dajte da vidimo kako dalje.Kazu ako ne znaš kakav je ko okreni se i pogledaj njegova djela i odmah ceš znati.Mi kad pogledamo današnjeg Zelju znamo kakvi su i koliko vrijede svi u klubu.Od zadnjeg pa do onih u vrhu.Daj da vidimo sa Cernicom ima li kakav plan pa da se svi angazujemo da pomognemo,naravno bez ovih koji su nas strovalili na stotu godišnjicu.
- MocMahale444
Aza kamikaza nikad nista nece uzeti sa tuzla sitijem.
Pametnije mu je da ulozi u nas
Pametnije mu je da ulozi u nas
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa rade li oni sta osim sto sa Upravom sjede po VIP lozi? Sto su trazili da udju ako nisu imali plan da odmah krenu u nesto?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa dobro, ništa ne može preko noći, nakon par mjeseci, rad će se vidjeti ili ne rad..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Iskren da budem koliko su navijaci ih hvalili koji ih znaju i kolika se halabuka digla da se imenuju mislio sam da ce odmah krenuti u promjene. Od imenovanja tacnije prvog intervjua Cernice vise nisi ni mogao cuti za njih u javnosti nit su se javljali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ti si baš neka kometaKometa je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:02Kakav crni Cernica njega treba prvo smijeniti.Ovim.ljudima u klubu sada izmiri svaku marku duga za tri godine si opet u minusu 10 milionaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:11Na pogana su vremena došla,raja se pravo iskvarila...Sve to misli da je najpametnije,nedo Bog saslušati nekoga,porazgovarati normalno o necemu bez nekog kurcenja...Sve nešto nadrkano a mozgovi ko u kokoške.Bolan pustite se price i branjenja neodbranjivog,dajte da vidimo kako dalje.Kazu ako ne znaš kakav je ko okreni se i pogledaj njegova djela i odmah ceš znati.Mi kad pogledamo današnjeg Zelju znamo kakvi su i koliko vrijede svi u klubu.Od zadnjeg pa do onih u vrhu.Daj da vidimo sa Cernicom ima li kakav plan pa da se svi angazujemo da pomognemo,naravno bez ovih koji su nas strovalili na stotu godišnjicu.
Dobar vic
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Uradit će nešto LjoZee,sad koliko će uspjeti vidjet ćemo.Ja im vjerujem,znam da je Cernica neko ko ne odustaje a ima i hrabrosti da se uhvati u koštac i sa problemom a i sa onima koji Želji ne misle dobro.Ja se nadam najboljem a već ćemo u junu-julu moći dati ocjene.
Bas sam Kometa ,nisam mislio da je Ceric.Molim te objasni mi na temelju cega gajis optimizam u vezi Cernice.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:29Ti si baš neka kometaKometa je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:02Kakav crni Cernica njega treba prvo smijeniti.Ovim.ljudima u klubu sada izmiri svaku marku duga za tri godine si opet u minusu 10 milionaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:11Na pogana su vremena došla,raja se pravo iskvarila...Sve to misli da je najpametnije,nedo Bog saslušati nekoga,porazgovarati normalno o necemu bez nekog kurcenja...Sve nešto nadrkano a mozgovi ko u kokoške.Bolan pustite se price i branjenja neodbranjivog,dajte da vidimo kako dalje.Kazu ako ne znaš kakav je ko okreni se i pogledaj njegova djela i odmah ceš znati.Mi kad pogledamo današnjeg Zelju znamo kakvi su i koliko vrijede svi u klubu.Od zadnjeg pa do onih u vrhu.Daj da vidimo sa Cernicom ima li kakav plan pa da se svi angazujemo da pomognemo,naravno bez ovih koji su nas strovalili na stotu godišnjicu.Da nisi od Cernice mislio Cerić?
Rezovi ce biti na kraju sezone, bilo sta sad 2 sedmice prije kraja nema smislaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:35Uradit će nešto LjoZee,sad koliko će uspjeti vidjet ćemo.Ja im vjerujem,znam da je Cernica neko ko ne odustaje a ima i hrabrosti da se uhvati u koštac i sa problemom a i sa onima koji Želji ne misle dobro.Ja se nadam najboljem a već ćemo u junu-julu moći dati ocjene.
Normalno da rade , treba da se vidi u kolikoj smo dubiozi tacno? bez toga nema nista.Da se sa Amarom.dogovori raskid ( koliko god izlizano zvuci neki ne zele dok se to ne rijesi) ukratko trebati ce nam jedan duzi period da se konsolidujemo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 60 gostiju.