Pronadji razliku
Tendenciozni prvaci BiH.
Srpska posla
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dace Bog jos 8 god,pa onda postajemo najveci zagovornici "postenja i zelenog terena"...samo da malo egalizujemo ovo dosadveteran 1987 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:46Ma lako se covjek navikne na ovo, penal po utakmici, golovi iz ofsajda, kartoniranje protivnika, pravo da ti kazem, nije ovo lose ovako.
I takvi kakvi jesmo.karinaski bi i dalje bili ispred Borca poslije cijih utakmica su redom se zalili Radnik,Velez,Zrinjski,Siroki...znaci 6,7 ukradenih bodova.na silu..i ono nesta slavi,raduje se
Borac ovu sezonu i iducu da Mile rjesi izbore. Posle ga opet vracaju u 1 ligu rs.Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:49
Pronadji razliku
Tendenciozni prvaci BiH.
Srpska posla
Rekao ti je kolega veteran 87...ja bih samo korigovao njegov post u "najgore je prvih 7 godina,kasnije se covjek navikne"...
Nismo mi bas toliko mali kao "platonovac".Schlager je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:53Rekao ti je kolega veteran 87...ja bih samo korigovao njegov post u "najgore je prvih 7 godina,kasnije se covjek navikne"...
G Zeljkovic je dovoljno pametan da u prvom mandatu instalira glasacku masineriju,koja ce mu 2025 i drugi mandat donijeti...pa cemo pratiti,ko se normalno ponasa i moze uzeti neki trofej ponekad...ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:59Nepisani zakon ovog foruma:
Kad nemas za sta, 'vataj se politike.
Pa zar nije taj Petrović valjao Sarajevu svih ovih godina.. Pa i nedavno poništi gol Širokom jedva da je neko od igrača Sarajeva očekivao i tražio faul.
Ma pusti ih..do juce se kurcili kako je Petrovic njihov sudija..a sad,kad mi hebemo,ide u Tuzli crveni Oremusu koji ni g Zeljkovic ne ni dosudio,pa cmizdrenje..licemjeri..svidja mi se ovaj raspored u vasioni,taman za 8 god ponovo isao u drugu ligu..isao sam 4 puta,navikao..dotad nek cvile i pisu saopstenja
A to nema politike?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:59Nepisani zakon ovog foruma:
Kad nemas za sta, 'vataj se politike.
Mogu ga za **** povuci samo,covjek sudi svjetske derbije ba.feniksptica je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:21Od svega u BH fudbalu sto se desava, trenutno mi najvise zao Peljte. Kakva skupina idiota iz RSa mu unistava karijeru zbog sitnih licnih interesa.
Ako je pametan, **** ce on njih uskoro. Makne se iz ove vukojebine i ide sudit normalne ligefeniksptica je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:21Od svega u BH fudbalu sto se desava, trenutno mi najvise zao Peljte. Kakva skupina idiota iz RSa mu unistava karijeru zbog sitnih licnih interesa.
Ti si mi simpatican..i vi Ultrasi..imate (najmanje) jednu titulu u mandatu g Zeljkovica..ne jedete g ovna ,bar ne previsetutankamon1905 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:24Ako je pametan, **** ce on njih uskoro. Makne se iz ove vukojebine i ide sudit normalne ligefeniksptica je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:21Od svega u BH fudbalu sto se desava, trenutno mi najvise zao Peljte. Kakva skupina idiota iz RSa mu unistava karijeru zbog sitnih licnih interesa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.