@ Ja bih volio da gledam(o) ovaj sastav ali tesko.
.................Reina................
Kelly......Skrtel...Agger.....Wilson
...........Lucas....Meireles........
Glen.............................Lane
..........Kuyt........Torres.........
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj kada bismo doveli Niku i Suareza.. Lijeva strana skoro kompletna, napad rijesili za 4-5 godina.
@ Ja bih volio da gledam(o) ovaj sastav ali tesko.
.................Reina................
Kelly......Skrtel...Agger.....Wilson
...........Lucas....Meireles........
Glen.............................Lane
..........Kuyt........Torres.........
Opet po ko zna koji put ponavljam da LFC ne može igrati bez destruktivca (kao ni jedan drugi klub u ovom trenutku).Adebayor ostaje u Cityu,tako je rekao i Mancini.Taiwo je naša(nas sa ovog foruma) velika želja ali sve više sumnjam u njegovo dovođenje.Young bi mogao napustiti Villa Park s obzirom na očajnu sezonu njegove ekipe i prije svega odlaska O'Neilla koji je od njega napravio odličnog igrača ali za njegovo dovođenje potrebno je nešto više novca,a i 100% sam siguran da on neće nigdje prije ljeta.Očigledno se na Colea ne može ozbiljno računati zbog stalnih ozlijeda tako da je on više back-up.Romariooo je napisao/la:Taiwo je sjajno pojacanje, ako vam se to obistini.
Moze se Liverpool izvuci iz krize, nije to po meni toliko nemoguca misija koliko se chini, et taj taiwo, zatim krilo jedno, recimo Young i jedan napadac, recimo Adebayor jer bi ga mogli mozda i na posudbu dovesti, ili ako bude ulaganja vecih onda mozda i Suarez, i to je vec respektabilna ekipa
................adebayor...tores..........
Young.......................................Cole
........................Gerard..................
.......................Meireles....................
Taiwo........Agger........Skrtel..........Johnson
.......................Reina.........................
Ovakva nekakva ekipa bi bila sigurno respektabilna, i na klupi su solidni igraci za klupe kao Caragher, Lucas, Maxi, Cuyt itd
svaka ozbiljnija ekipa bi nas unistila ako bi tako igrali, i ne pise se Cuyt, nego KuytRomariooo je napisao/la:Taiwo je sjajno pojacanje, ako vam se to obistini.
Moze se Liverpool izvuci iz krize, nije to po meni toliko nemoguca misija koliko se chini, et taj taiwo, zatim krilo jedno, recimo Young i jedan napadac, recimo Adebayor jer bi ga mogli mozda i na posudbu dovesti, ili ako bude ulaganja vecih onda mozda i Suarez, i to je vec respektabilna ekipa
................adebayor...tores..........
Young.......................................Cole
........................Gerard..................
.......................Meireles....................
Taiwo........Agger........Skrtel..........Johnson
.......................Reina.........................
Ovakva nekakva ekipa bi bila sigurno respektabilna, i na klupi su solidni igraci za klupe kao Caragher, Lucas, Maxi, Cuyt itd
iskreno se nadam da ce tako biti, ali ne vjerujem u to, pa nisu valjda toliko glupi da dovedu jos jednog napadacareds je napisao/la:Kad u ponedeljak odjekne vijest Suarez potpisao za Tottenham,Liverpool ostao praznih ruku.
Pa sad da li su glupi ili ne o tome bi se dalo itekako raspravljati.YNWA je napisao/la:iskreno se nadam da ce tako biti, ali ne vjerujem u to, pa nisu valjda toliko glupi da dovedu jos jednog napadaca
U nedelju se igra.volimliverpool je napisao/la:Je li se utakmica igra sutra ili prekosutra?
anfield je napisao/la:Man city put a £30m bid for Howard Webb. But Ferguson says he's going nowhere hahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.