Ljoze moj nista ne sluti

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ljoze moj nista ne sluti
Ovi pljuju evo 3 godine, nije to bitno sad ili sutraSudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2021, 16:24
Po ovoj generaciji i treba pljuvati jer su jedni obični jadnici beskičmeni. A daleko od toga da su jedini krivci.
Vidi, ako ćemo pošteno - niko ne zaslužuje prolaznu ocjenu za svoj rad osim Belme. Podržavalo se sve vrijeme od strane pravih navijača sve do sramote od priprema sad na zimu kads su igrači shvatili da ih se vuče za nos. (Što ne opravdava njihove postupke)Benderrr je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:26Ovi pljuju evo 3 godine, nije to bitno sad ili sutraSudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2021, 16:24
Po ovoj generaciji i treba pljuvati jer su jedni obični jadnici beskičmeni. A daleko od toga da su jedini krivci.
MocMahale444 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:36
Jasta, on je bahat ali je tu u Zelji oko Zelje pa makar satarom lupo po vipu.
Malog milu grli sejoRobust je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45MocMahale444 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:36
jose proslavlja borcevu titulu casno i posteno evo na temi imamo aktivnog njegovog konobara trebamo i njeg upitati jel i on je za petobu proslavio![]()
Niko ništa ne spori sto ti pises, al je činjenica ovo sto ja pisem. Ovi isti likovi koji su pustili korijene ovdje psovali su od Zakarica do Stilica. Samo zavisi kako koja godina. To je jako lijep pristup prema klubu, lijepa slika se ostavlja da nas komentarisu ko degenericne navijace i pljuvace. Ovi ovdje mater u svoju ne bi podržali jer to su emotivno slabe osobe. Neki psiholog bi dobro objasnio o kakvim tipovima ljudi tj. djece ili današnje omladine se radi.SudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45Vidi, ako ćemo pošteno - niko ne zaslužuje prolaznu ocjenu za svoj rad osim Belme. Podržavalo se sve vrijeme od strane pravih navijača sve do sramote od priprema sad na zimu kads su igrači shvatili da ih se vuče za nos. (Što ne opravdava njihove postupke)Benderrr je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:26Ovi pljuju evo 3 godine, nije to bitno sad ili sutraSudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2021, 16:24![]()
Katastrofa epskih razmjera i uprave i administracije i skupštine a posebno stručnog štaba i ekipe.
sta bi on radio masnici ne smijem ni zamislitiMocMahale444 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:54Malog milu grli sejoRobust je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45MocMahale444 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:36
jose proslavlja borcevu titulu casno i posteno evo na temi imamo aktivnog njegovog konobara trebamo i njeg upitati jel i on je za petobu proslavio![]()
hej hej hej.
Jose sve halali naravno pod kamerom da pokaze koliko je merhametli![]()
Onda zalije kasikom krompir isod saca a kosa mu masnija od masnoce u tepsiji.
Onako nije los ubio se za rijalitija zvani Željo.![]()
Za nas je sezona završila poslije remija u Bijeljini na Bakinom debiju.lijevapolutka je napisao/la: ↑17 maj 2021, 15:53ceka se kraj sezone.Dejan1921 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 14:48Glupo je možda ovo pitati ali ima li nekih informacija oko kluba? Završetak ove sezone se bliži, ostajemo bez trenera opet, upravni odbor kao da ne postoji, igrački kadar će se sigurno rasuti, u dugovima smo do guše. Potrebna je hitna i konkretna akcija, ima li išta u planu?
Kad se sjetim pripremnih utakmica skontam da je tad već završila s obzirom kakve su bile. I mene živo zanima ima li iko od pozvanijih ljudi da izadje na press i kaže neku ideju ili bar REALNU viziju kako i šta dalje. Je.bo mater nama uprava dodje da statira kao fikus. Niko ni riječi, niko ni marke. Ne znam kojeg su djavola tu uopće.Dejan1921 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 18:43Za nas je sezona završila poslije remija u Bijeljini na Bakinom debiju.lijevapolutka je napisao/la: ↑17 maj 2021, 15:53ceka se kraj sezone.Dejan1921 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 14:48Glupo je možda ovo pitati ali ima li nekih informacija oko kluba? Završetak ove sezone se bliži, ostajemo bez trenera opet, upravni odbor kao da ne postoji, igrački kadar će se sigurno rasuti, u dugovima smo do guše. Potrebna je hitna i konkretna akcija, ima li išta u planu?
To bi se moralo uraditi čim prije. Navijači to zaslužuju. Da znamo na čemu smo. I koliko je situacija teška, koliko možemo mi tu pomoći i slično.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑17 maj 2021, 18:50Kad se sjetim pripremnih utakmica skontam da je tad već završila s obzirom kakve su bile. I mene živo zanima ima li iko od pozvanijih ljudi da izadje na press i kaže neku ideju ili bar REALNU viziju kako i šta dalje. Je.bo mater nama uprava dodje da statira kao fikus. Niko ni riječi, niko ni marke. Ne znam kojeg su djavola tu uopće.
+1braco je napisao/la: ↑17 maj 2021, 16:05Interesantno da Amar Drina kao štoper izvodi penale u juniorima i to uspješno. Evo već u prethodnih nekoliko dana zabio 2 gola iz penala. Nekad ove sezone je haman s centra zabio go, izgleda da ima jako dobru tehniku šuta za štopera. Uz to je i redovan reprezentativac, mislim da bi mu trebali pružiti šansu.