Ubjedljivo nase najvece pojacanje, vrhunski igrac a jos bolji covjek, Dino CoricSchlager je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:20Sve otprilike tačno,ali zaboravio si naš najveći upgrade napisatiDrape je napisao/la: ↑17 maj 2021, 15:46Borac je i bolje dovodio igrače od Sarajeva. Oživjeli Melega, ode im Danilović pa iskopaju Molsa, povrijedi se Jovanović pa dovedu Uzelca sa kojim pogode. Izgube Lukića pa dovedu Mehanovića koji je od Cmiljanića mlađi, jeftiniji i domaći igrač, ne daje golove ali je barem zdrav i igra, dosta radi za Vranješa, Ziljkića i Zakarića kojem je i namjestio gol na Grbavici...Ove zime,na desnom beku...haman da nam je to i presudilo da budemo baš ovoliko jači od svih...Desna strana nam postala najubitačniji dio tima
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tako je...treba ga ostaviti ovdje do kraja karijere.Grk1234 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:39Ubjedljivo nase najvece pojacanje, vrhunski igrac a jos bolji covjek, Dino CoricSchlager je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:20Sve otprilike tačno,ali zaboravio si naš najveći upgrade napisatiDrape je napisao/la: ↑17 maj 2021, 15:46Borac je i bolje dovodio igrače od Sarajeva. Oživjeli Melega, ode im Danilović pa iskopaju Molsa, povrijedi se Jovanović pa dovedu Uzelca sa kojim pogode. Izgube Lukića pa dovedu Mehanovića koji je od Cmiljanića mlađi, jeftiniji i domaći igrač, ne daje golove ali je barem zdrav i igra, dosta radi za Vranješa, Ziljkića i Zakarića kojem je i namjestio gol na Grbavici...Ove zime,na desnom beku...haman da nam je to i presudilo da budemo baš ovoliko jači od svih...Desna strana nam postala najubitačniji dio tima
![]()
-
- Kontakt:
Bezveze raspravljate. Borac je ove polusezone bio mnogo bolji od Sarajeva i svih timova, jedino ih je Velez u obje nadigrao. Sve ostale tekme su bili bolji protivnik, al naravno da su imali i pomoc sudija vise nego iko, ako nista ubijale su sudije druge timove kartonima i suspenzijama pred meceve sa Borcem. Realno imaju najacu ekipu na papiru, al igru shodnu pojacanjima slabu, ali s obzirom na ostatak konkurencije i to im je izgleda bilo dovoljno.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Drugu me nisi nadigrao...Potraži završnu statistiku,Borac izdominirao...a i golim okom je bilo vidljivo da je Borac bolja ekipa....Imali smo samo onu krizu 15-tak minuta gdje ste dominirali,nakon što mi se povrijedio Pavlović..pa Dino Ćorić....pa primim gol nakon našeg slobodnjaka sa 18 metara,neko odigravanje...nesporazum...Subić...nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:41Bezveze raspravljate. Borac je ove polusezone bio mnogo bolji od Sarajeva i svih timova, jedino ih je Velez u obje nadigrao. Sve ostale tekme su bili bolji protivnik, al naravno da su imali i pomoc sudija vise nego iko, ako nista ubijale su sudije druge timove kartonima i suspenzijama pred meceve sa Borcem. Realno imaju najacu ekipu na papiru, al igru shodnu pojacanjima slabu, ali s obzirom na ostatak konkurencije i to im je izgleda bilo dovoljno.

Onu prvu,2-0 za vas,tu je svaki komentar suvišan..to ću se truditi da izbrišem iz memorije

Mi jos nismo ufatili ritam
-
- Kontakt:
Druze nisi objektivan i to je to. Uzmi, pogledaj tekmu, pogledaj sta ste imali prije penala o kojem necemo po stoti put. Samo lagano na papir stavi sve prilike, i daj im ocjenu 1-5 i vidi ko je bio bolji.Schlager je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45Drugu me nisi nadigrao...Potraži završnu statistiku,Borac izdominirao...a i golim okom je bilo vidljivo da je Borac bolja ekipa....Imali smo samo onu krizu 15-tak minuta gdje ste dominirali,nakon što mi se povrijedio Pavlović..pa Dino Ćorić....pa primim gol nakon našeg slobodnjaka sa 18 metara,neko odigravanje...nesporazum...Subić...nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:41Bezveze raspravljate. Borac je ove polusezone bio mnogo bolji od Sarajeva i svih timova, jedino ih je Velez u obje nadigrao. Sve ostale tekme su bili bolji protivnik, al naravno da su imali i pomoc sudija vise nego iko, ako nista ubijale su sudije druge timove kartonima i suspenzijama pred meceve sa Borcem. Realno imaju najacu ekipu na papiru, al igru shodnu pojacanjima slabu, ali s obzirom na ostatak konkurencije i to im je izgleda bilo dovoljno.![]()
...Nakon toga si mogao rješiti utakmicu u dva navrata,jednom peh,jednom sebičnost nekog vašeg igrača...Ali 70 posto utakmice je Borac bio bolji.
Onu prvu,2-0 za vas,tu je svaki komentar suvišan..to ću se truditi da izbrišem iz memorije![]()
Ja ne razumijem kako mozes pisat gluposti kao da nije bilo prenosa i kao da niko nije gledao utakmicu. Covjece, opet ste podbacili, opet vas nigdje nije bilo u Mostaru i u sustini, zasto je toliki problem priznati da ste dobili priliku za bod iz nicega, greskom igraca/sudije, nebitno?
Uzmi na kraju i statistiku, posjed, aktivnu igru, sve na strani Veleza koliko se sjecam. I kako ste to bili bolji 70% utakmice?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pa hajd ti okaci statistiku sa ove druge utakmice...kao što vas je 50 kačilo sa one prve proljetos,od koje me sramota..ja ne znam ni gdje se traži to...ali zapamtio sam da je Borac bolji bio po njojkillafrommanilla je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:52Druze nisi objektivan i to je to. Uzmi, pogledaj tekmu, pogledaj sta ste imali prije penala o kojem necemo po stoti put. Samo lagano na papir stavi sve prilike, i daj im ocjenu 1-5 i vidi ko je bio bolji.Schlager je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:45Drugu me nisi nadigrao...Potraži završnu statistiku,Borac izdominirao...a i golim okom je bilo vidljivo da je Borac bolja ekipa....Imali smo samo onu krizu 15-tak minuta gdje ste dominirali,nakon što mi se povrijedio Pavlović..pa Dino Ćorić....pa primim gol nakon našeg slobodnjaka sa 18 metara,neko odigravanje...nesporazum...Subić...nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:41Bezveze raspravljate. Borac je ove polusezone bio mnogo bolji od Sarajeva i svih timova, jedino ih je Velez u obje nadigrao. Sve ostale tekme su bili bolji protivnik, al naravno da su imali i pomoc sudija vise nego iko, ako nista ubijale su sudije druge timove kartonima i suspenzijama pred meceve sa Borcem. Realno imaju najacu ekipu na papiru, al igru shodnu pojacanjima slabu, ali s obzirom na ostatak konkurencije i to im je izgleda bilo dovoljno.![]()
...Nakon toga si mogao rješiti utakmicu u dva navrata,jednom peh,jednom sebičnost nekog vašeg igrača...Ali 70 posto utakmice je Borac bio bolji.
Onu prvu,2-0 za vas,tu je svaki komentar suvišan..to ću se truditi da izbrišem iz memorije![]()
Ja ne razumijem kako mozes pisat gluposti kao da nije bilo prenosa i kao da niko nije gledao utakmicu. Covjece, opet ste podbacili, opet vas nigdje nije bilo u Mostaru i u sustini, zasto je toliki problem priznati da ste dobili priliku za bod iz nicega, greskom igraca/sudije, nebitno?
Uzmi na kraju i statistiku, posjed, aktivnu igru, sve na strani Veleza koliko se sjecam. I kako ste to bili bolji 70% utakmice?
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 17 maj 2021, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo u zadnje dvije utakmice protiv Slobode i Mladosti nula udaraca u okvir gola....sedam golova u zadnjih deset utakmica....Zeljo utakmice nije dobio u proljetnom dijelu sezone.....Olimpik ispada...Zrinjski i Siroki se grcevito bore za mjesto koje vodi u evropske pred pred kvalifikacije..... 

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Evo nemam je stvarno, volio bih da imam, okacio bih odmah. Elem, koliko me sjecanje sluzi, vi ste u sustini imali tri prilike: prva preko Uzelca glavom koja je i najbolja na utakmici za vas, Ziljkicev slobodnjak i sut Melega poslije kojeg je uslijedio penal.
Poslije gola Brandaa samo, Velez je imao 3-4 odlicne situacije pred golom da rijesi bukvalno mec. Dario, Andjusic jednom pa drugi put kad je prosao kraj igraca i nije bilo nikog na drugoj, onda u pp Vehabovicev sut centimetar kraj stative.
Niste bili kao u prvoj tekmi, dakako, ali ne mozes reci da ste bili bolja ekipa samo zato sto ste izasli cvrstije. To vam je plus u odnosu na prvu tekmu, Maksimovic pomjerio linije prema naprijed i dosta omeo igru Veleza u pp.
Ali da ste bili bolji citav mec, i da ste bili bolji 70% utakmice, to je bas mitomanija
Poslije gola Brandaa samo, Velez je imao 3-4 odlicne situacije pred golom da rijesi bukvalno mec. Dario, Andjusic jednom pa drugi put kad je prosao kraj igraca i nije bilo nikog na drugoj, onda u pp Vehabovicev sut centimetar kraj stative.
Niste bili kao u prvoj tekmi, dakako, ali ne mozes reci da ste bili bolja ekipa samo zato sto ste izasli cvrstije. To vam je plus u odnosu na prvu tekmu, Maksimovic pomjerio linije prema naprijed i dosta omeo igru Veleza u pp.
Ali da ste bili bolji citav mec, i da ste bili bolji 70% utakmice, to je bas mitomanija

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ovdje se već mogu složiti...Meni se ona naša prva utakmica u Vrapčićima još nije složila u glavi...niti je Velež Boca Juniors,niti je Borac FK Naprijed....mahalska je da se i kod nas,kao i kod Sarajeva,plate isplaćuju kvartalno...a da je i to kvartalno kasnilo..pa je ta utakmica bila upozorenje Upravi.....niti znam dal je tačno,niti me zanima....Znam samo da je Borac tri dana nakon te utakmice oduvao Široki u Kupu na Pecari,i da je od te utakmice krenula ova serija bez kraja....Prvog mene su šokirali tom pobjedom na Pecari u Kupu,i svim ovim u prvenstvu....killafrommanilla je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:59Evo nemam je stvarno, volio bih da imam, okacio bih odmah. Elem, koliko me sjecanje sluzi, vi ste u sustini imali tri prilike: prva preko Uzelca glavom koja je i najbolja na utakmici za vas, Ziljkicev slobodnjak i sut Melega poslije kojeg je uslijedio penal.
Ali da ste bili bolji citav mec, i da ste bili bolji 70% utakmice, to je bas mitomanija![]()
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 17 maj 2021, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma nasi igraci su prikocili, i Zeljini. Hajde mi smo imali neke odlaske na zimu, al oni nisu. Vecina istih igraca da odjednom zaboravi igrat.. Da igraci zbog plata ovako sabotiraju klub nigdje veze. To treba zalijepit zabranu da igraju fudbal u Bosni 5 godina svima.
U Interu para nemaju, ljudi osvoje titulu i ovi ih opet zamole da oprsote dio duga..
U Interu para nemaju, ljudi osvoje titulu i ovi ih opet zamole da oprsote dio duga..
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 17 maj 2021, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad pomenuh FK Naprijed,da i ovdje poželim vječni mir,i laku zemlju Raki,koji je postao poznat širom regiona onom pjesmom "Ma pooklaćemo sve....i Lauš...i Borik...i sve Petrićevce.....".....ućiće u legendu onim klipom....Juče umro,i nek mu je laka banjalučka zemlja 

R I P RakaSchlager je napisao/la: ↑17 maj 2021, 18:05Kad pomenuh FK Naprijed,da i ovdje poželim vječni mir,i laku zemlju Raki,koji je postao poznat širom regiona onom pjesmom "Ma pooklaćemo sve....i Lauš...i Borik...i sve Petrićevce.....".....ućiće u legendu onim klipom....Juče umro,i nek mu je laka banjalučka zemlja![]()
Eno sad zeljo nije dobio utakmice u proljetnom djelu. Pa sta? Jel to razlog da nas sudija malo ne pogura, makar za evropu?
Bas bih volio da ovo neko objasni, jer je nemoguce da se ovo desava. Sto se tice klubova iz Sarajeva.Skver je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:55Sarajevo u zadnje dvije utakmice protiv Slobode i Mladosti nula udaraca u okvir gola....sedam golova u zadnjih deset utakmica....Zeljo utakmice nije dobio u proljetnom dijelu sezone.....Olimpik ispada...Zrinjski i Siroki se grcevito bore za mjesto koje vodi u evropske pred pred kvalifikacije.....![]()
Slageru protiv Sarajeva nema kluba da nije mogao normalnu tekmu odigrat bez da ti svirne 203 faula na 16 metara i da ti svaku tekmu kad se lomi svirne penal,vise penala se svirne zadnjem na tabeli nego nama tako da pusti se suplje. Sarajevo se nikad za opstanak nije borilo kao tvoj klub. Ova lakrdija od tv reportaza do penala,zutih,crvenih itd nije vidjena od kad postoji liga i to sve u par mjeseci al dzaba ti i vico i savez popusicete ga svi zajedno kad krenu klubovi da pustaju. Inace nije Begic na celu bio samo vec i Jelic,DominkovicSchlager je napisao/la: ↑17 maj 2021, 17:33Napisao sam deset puta..Zalažem se za korupciju u BH fudbalu još 4-8 god,i lagani povjetarac u leđa probranim klubovima...pa kad vam se približimo po trofejima,onda da krenemo pošteno...sastanci..Udruženja Premijerligaša i sl
Široki ove godine stižemo po titulama. Zrinjskom,Sarajevu i Željezničaru ćemo se primaći samo ako g Zeljković bude imao i drugi mandat,kao Begić..... 4 godine su malo,jer predugo su Savezom drmali ovi navedeni klubovi...
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 17 maj 2021, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.