Mislim da je Ćulum dobio sina to jutro. Nekako mi upečatljivo ostalo. Jel Miro tad igro za Borac i zabio iz slobodnjaka?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jeste, ali mislim da nije u ligi, nego u kupu dao gol Stevanović uz Kajkuta.
A u ligi Kajkut i Jandrić za nas. Ali nisam siguran za ligu, ne bi garantovao, za kup sam siguran kad je bilo 2-2.
A u ligi Kajkut i Jandrić za nas. Ali nisam siguran za ligu, ne bi garantovao, za kup sam siguran kad je bilo 2-2.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Imali ste i vi brutalnu ekipu tih godina... al eto ne napravismo ni mi ni vi nešto značajnije u evropskim takmičenjima. Jel vam tad igro onaj špic Vukelja il kako se već zvao?
De ba lizanje dupeta preselite na drugo mjesto **** vas borac ko kakav klub. Zaboravljate orgijanje, napade na naše navijače i ostalo. Šatro oni fini, gospoda odjednom. Sutra bi nas izbacili iz lige da mogu.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Dok Željo već 14 uzastopnih utakmica nije okusio slast pobjede u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, predsjednik kluba Samir Cerić sklapa sportsko tehnološka - partnerstva.
Plavi rezultatski tonu sve dublje, ali digitalno napreduju.
Željo je sklopio partnerstvo s kompanijem Homefans "kako bi fudbalskim navijačima širom svijeta dočarali draži i doživljaj derbija na Grbavici".
- Kompanija Homefans nudi više od 350 doživljaja predvođenih lokalnim partnerskim invididuama i organizacijama, uključujući i partnerstva sa profesionalnim sportskim klubovima rasprostranjenim na četiri kontinenta. Njihova najnovija partnerstva uključuju jednog od najstarijih historijskih fudbalskih klubova Argentine sa sjedištem u glavnom gradu, Buenos Airesu, Argentinos Juniors, klubu u kojem je Diego Maradona započeo svoju fudbalsku karijeru, kao i PAOK FC, jednim od najuzbudljivijih klubova i brendova grčkog fudbala, koji se također smatra kao jedan od najistaknutijih fudbalskih klubova u Grčkoj - saopćeno je iz Željezničara.
- Ovo partnerstvo omogućit će objema stranama da dodatno prodube svoje napore na saradnji oko virtualnih turneja, kao i jedinstvenih doživljaja iz stvarnog života. Jednako tako, cilj mu je promoviranje brenda FK Željezničar međunarodnoj publici, šireći domet bogate bh. fudbalske kulture i uživo doživljaja kako vezanih za utakmice našeg Kluba, tako i za bh. kulturu i naše gostoprimstvo - dodaju u saopćenju.
Samir Cerić, predsjednik FK Željezničar kaže:
– Jako sam uzbuđen što pokrećem još jedno partnerstvo za naš klub s Homefansima, a to je jedinstveni model na tržištu, gdje strastveni navijači organizuju jedinstvene sportske turneje u svojim rodnim gradovima, koje će se pokrenuti kao dio ovog partnerstva i omogućit će našim navijačima koji će neke od velikih derbija prikazati međunarodnoj publici, u početku virtualno, a nakon što se ograničenja pandemije povuku, i u stvarnom životu. Ovo će zasigurno najbolje promovisati našu strast prema fudbalu, kao i našu kulturu i gostoprimstvo milionima širom svijeta, a pojedincima i organizacijama omoguciti dodatni izvor prihoda i zaradu. Fudbal je više od sporta u BiH i u FK Željezničaru. To je način življenja i nešto što je duboko ukorijenjeno u našoj kulturi, od samog rođenja.
FK Željezničar će pružit partnerima iz Homefansaa ekskluzivni pristup svom stadionu i doživljajima na utakmicama, pogotovo velikim derbijima tipa najvećeg gradskog derbija protiv FK Sarajevo, i omogućavajući ljubiteljima fudbala dodatnu priliku da se približe klubu više nego ikada prije. Kao posljedica pandemije, Homefans pokreću seriju inovativnih doživljaja virtualnog stadiona koji navijači mogu doživjeti iz udobnosti svojih domova – Homefans LIVE. Temeljni koncept, "Iskustvo navijača od 360 stepeni" otvara velike mogućnosti međunarodne javnosti da sazna više o klubu, njegovoj historiji, tradiciji i brendu, a također i stvara opipljive veze s klubom putem prodaje artikala iz shopa".
Evo na faktoru maloprije. Joj kad Maradoni na mezar Cera odnese Željin šal. Majko draga šta mi doživljavamo
Plavi rezultatski tonu sve dublje, ali digitalno napreduju.
Željo je sklopio partnerstvo s kompanijem Homefans "kako bi fudbalskim navijačima širom svijeta dočarali draži i doživljaj derbija na Grbavici".
- Kompanija Homefans nudi više od 350 doživljaja predvođenih lokalnim partnerskim invididuama i organizacijama, uključujući i partnerstva sa profesionalnim sportskim klubovima rasprostranjenim na četiri kontinenta. Njihova najnovija partnerstva uključuju jednog od najstarijih historijskih fudbalskih klubova Argentine sa sjedištem u glavnom gradu, Buenos Airesu, Argentinos Juniors, klubu u kojem je Diego Maradona započeo svoju fudbalsku karijeru, kao i PAOK FC, jednim od najuzbudljivijih klubova i brendova grčkog fudbala, koji se također smatra kao jedan od najistaknutijih fudbalskih klubova u Grčkoj - saopćeno je iz Željezničara.
- Ovo partnerstvo omogućit će objema stranama da dodatno prodube svoje napore na saradnji oko virtualnih turneja, kao i jedinstvenih doživljaja iz stvarnog života. Jednako tako, cilj mu je promoviranje brenda FK Željezničar međunarodnoj publici, šireći domet bogate bh. fudbalske kulture i uživo doživljaja kako vezanih za utakmice našeg Kluba, tako i za bh. kulturu i naše gostoprimstvo - dodaju u saopćenju.
Samir Cerić, predsjednik FK Željezničar kaže:
– Jako sam uzbuđen što pokrećem još jedno partnerstvo za naš klub s Homefansima, a to je jedinstveni model na tržištu, gdje strastveni navijači organizuju jedinstvene sportske turneje u svojim rodnim gradovima, koje će se pokrenuti kao dio ovog partnerstva i omogućit će našim navijačima koji će neke od velikih derbija prikazati međunarodnoj publici, u početku virtualno, a nakon što se ograničenja pandemije povuku, i u stvarnom životu. Ovo će zasigurno najbolje promovisati našu strast prema fudbalu, kao i našu kulturu i gostoprimstvo milionima širom svijeta, a pojedincima i organizacijama omoguciti dodatni izvor prihoda i zaradu. Fudbal je više od sporta u BiH i u FK Željezničaru. To je način življenja i nešto što je duboko ukorijenjeno u našoj kulturi, od samog rođenja.
FK Željezničar će pružit partnerima iz Homefansaa ekskluzivni pristup svom stadionu i doživljajima na utakmicama, pogotovo velikim derbijima tipa najvećeg gradskog derbija protiv FK Sarajevo, i omogućavajući ljubiteljima fudbala dodatnu priliku da se približe klubu više nego ikada prije. Kao posljedica pandemije, Homefans pokreću seriju inovativnih doživljaja virtualnog stadiona koji navijači mogu doživjeti iz udobnosti svojih domova – Homefans LIVE. Temeljni koncept, "Iskustvo navijača od 360 stepeni" otvara velike mogućnosti međunarodne javnosti da sazna više o klubu, njegovoj historiji, tradiciji i brendu, a također i stvara opipljive veze s klubom putem prodaje artikala iz shopa".
Evo na faktoru maloprije. Joj kad Maradoni na mezar Cera odnese Željin šal. Majko draga šta mi doživljavamo
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Od svih problema,Ceric je onaj najmanji.Niti 1 % njegove krivice u ovim rezutlatima i rasulu,ne branim ga ali malo mi je iritantno ovo kako ce jos malo ispasti da nas je on doveo u ovo stanje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Da je bar nekim konkretnim sponzorstvom ili kešom pogurao situaciju i tako ušao u klub, a ne samo na lijepe riječi i sa ovim start-up kompanijama. Ovo je sve fakat lijepo i donosi novu dimenziju ali samo u slučaju stabilnog kluba i lijepe atmosfere.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
U potpunosti se slažem. On došao i naslijedio sve probleme i nesposobnu upravu. Nema krivice njegove ništa. Meni samo šega ove saradnje. Da se razumijemo, kad bi bila normala finansijaka situacija i bodovno stanje ovo bi se gledalo kao nešto dobro i korisno.
Ti si moj Željo, veliki Željo!
-
- Kontakt:
Mislim da mi kao klub u godini u kojoj slavimo stogodišnjicu trebamo razmišljati unaprijed. Trebat će nam vizionar koji će digitalni napredak i saradnju na tom planu uvesti u naše živote na svakodnevnom nivou. To je sad još na prvu onako daleko ali stvarna važnost toga će se vidjeti kada budemo nastupali po terenima kantonalne lige . . .PupanOzdrljic je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:53U potpunosti se slažem. On došao i naslijedio sve probleme i nesposobnu upravu. Nema krivice njegove ništa. Meni samo šega ove saradnje. Da se razumijemo, kad bi bila normala finansijaka situacija i bodovno stanje ovo bi se gledalo kao nešto dobro i korisno.
Znači ove sezone izdjenačavamo aktuelni rekordStudenti1921 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:55Željo je jučer upisao 12.poraz ove sezone, tako se izjednačio po broju poraza iz sezona 2005./06. i 2006./07. te se dodatno približio učinku iz sezone (13) 2007./08. i rekordnom broju poraza (14) iz sezone 2008./09.
![]()

Ceric se drogira, to je jedino logicno objasnjenje. Lik je odvojen od stvarnosti, zivi u nekom svom paralelnom univerzumu gdje je ovo sto on radi odlicno. On ne shvata da je klubu potreban novac(predsjednik kluba direktno ili preko sponzora treba da u klub donese novac) a ne da ganja samo sportsko tehnoloska partnerstva..
Vise nije ni smijesno, postalo je zalosno koliko nas brukaju i sta rade od kluba..
Vise nije ni smijesno, postalo je zalosno koliko nas brukaju i sta rade od kluba..
Shvata on to jako dobro, nego je kokuz i ubleha. Vrlo brzo ce letiti iz kluba kao i svi.Brkooo je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:00Ceric se drogira, to je jedino logicno objasnjenje. Lik je odvojen od stvarnosti, zivi u nekom svom paralelnom univerzumu gdje je ovo sto on radi odlicno. On ne shvata da je klubu potreban novac(predsjednik kluba direktno ili preko sponzora treba da u klub donese novac) a ne da ganja samo sportsko tehnoloska partnerstva..
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
ExBlueone je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:00Znači ove sezone izdjenačavamo aktuelni rekordStudenti1921 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 12:55Željo je jučer upisao 12.poraz ove sezone, tako se izjednačio po broju poraza iz sezona 2005./06. i 2006./07. te se dodatno približio učinku iz sezone (13) 2007./08. i rekordnom broju poraza (14) iz sezone 2008./09.
![]()
![]()
Ako nista, ne mozemo postaviti novi rekord
Ceric nije svjestan da ga ostatak Uprave gura da bude najveci krivac. On je rekao neki dan da ce ostatku Uprave ovo predloziti. Oni su mogli prihvatiti ili ne. Prihvataju da ga prozivaju novinari i navijaci, oni se kriju iza, a puno su duze u klubu i fizicki su tu. Niko ne spominje ni Badzak ni Balica i ostalu bagru iz UO. Namazani svi do bola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tako je a i jasko me razocarao sa nekim stvarima al nije za foruma i ona njegova laz da nije problem u platama i om je mutan lik pravo a sve fol Zelju na prvom mjestuLjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:05Ceric nije svjestan da ga ostatak Uprave gura da bude najveci krivac. On je rekao neki dan da ce ostatku Uprave ovo predloziti. Oni su mogli prihvatiti ili ne. Prihvataju da ga prozivaju novinari i navijaci, oni se kriju iza, a puno su duze u klubu i fizicki su tu. Niko ne spominje ni Badzak ni Balica i ostalu bagru iz UO. Namazani svi do bola.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Sta je Ceric uradio? Nije se pojavio na Grbavici. Upetljan u aferu Respiratori, boji se doci? Kasni 7,8 plata. On, pa svi idu veoma brzo napolje. Upravu svakako ne znam, niti su bitni, a i Badzakovo je odzvonilo. Ofirao se sa izjavama. S tim sto njemu i Amaru dodjemo para.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:05Ceric nije svjestan da ga ostatak Uprave gura da bude najveci krivac. On je rekao neki dan da ce ostatku Uprave ovo predloziti. Oni su mogli prihvatiti ili ne. Prihvataju da ga prozivaju novinari i navijaci, oni se kriju iza, a puno su duze u klubu i fizicki su tu. Niko ne spominje ni Badzak ni Balica i ostalu bagru iz UO. Namazani svi do bola.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Slažem se. Na kraju će on ispasti najveći krivac a sa svim ima najmanje veze. Naravno da ne treba da bude dio kluba ako bi krenuli u rekonstrukciju, i da je sitna varalica bez marke u džepu ali po meni su najbitniji ovi naši domaći koji su nas i doveli u ovo stanje.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2021, 13:05Ceric nije svjestan da ga ostatak Uprave gura da bude najveci krivac. On je rekao neki dan da ce ostatku Uprave ovo predloziti. Oni su mogli prihvatiti ili ne. Prihvataju da ga prozivaju novinari i navijaci, oni se kriju iza, a puno su duze u klubu i fizicki su tu. Niko ne spominje ni Badzak ni Balica i ostalu bagru iz UO. Namazani svi do bola.
Sto husika kaze,da je situacija dobra ovo bi bila odlicna stvar ali hajde da ne budemo licemjerni,osim Jaska ko je vise stvari uradio od ove prevare Cerica zadnjih godina ? Daj znaci konkretno ? ko imenom i prezimenom ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.