FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ogroman je ovo uspjeh,a najvise raduje sto bi i sledecih nekoliko sezona moglo biti nase..
300 000 maraka dobijes od FS BIH,kao Sampion
600 000 od Generalnog sponzora
2 000 000 od UEFA
Znaci to su vec u startu tri miliona vise nego smo imali do ove sezone...Plus,po prvi put je Borac zasticen u svakom segmentu,pa i sudjenjem na svakom terenu...ono sto su Zeljeznicar,Zrinjski,Sarajevo imali godinama,i sto su smatrali da im sljeduje,i da se podrazumjeva....sad prvi put ima i Borac...
Optimista sam.
Cestitam svima u klubu na ovom ogromnom uspjehu!!!
300 000 maraka dobijes od FS BIH,kao Sampion
600 000 od Generalnog sponzora
2 000 000 od UEFA
Znaci to su vec u startu tri miliona vise nego smo imali do ove sezone...Plus,po prvi put je Borac zasticen u svakom segmentu,pa i sudjenjem na svakom terenu...ono sto su Zeljeznicar,Zrinjski,Sarajevo imali godinama,i sto su smatrali da im sljeduje,i da se podrazumjeva....sad prvi put ima i Borac...
Optimista sam.
Cestitam svima u klubu na ovom ogromnom uspjehu!!!
Fine svote novca nema sta.Nego klub i grad su mogli iskoristiti ovu situaciju i nesto para izdvojiti za krov istocne tribine i jos sminkanja stadiona malo. Naravno zadrzati kicmu ekipe i pojacati se jos i ici na odbranu titule
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Šlagere materijalisto, samo pare računaš
Dobro je Marko rekao na presici, samo nas nešto prozivaju, te sudije, te ovo te ono, te sve dogovoreno i namješteno, osvojili 30+ bodova na proljeće i sad nam svata spočitavaju.
Jedina istina je da nam je Sarajevo dobro pomoglo, što su se epski raspali na proljeće. I
ono su indijanci, prodali Tatara i Rahmanovića, a za plate nemaju, niko i ne pita tamo gdje su te pare, ali njima je njihva muka najteža.
Valjda će sad riješiti i naše dugove, valjda će uskoro pare od evrope, dati što se duguje i još jednu za brižnog odmora, do sredine juna i novih priprema.
Da iduće sedmice osvojimo titulu, pa da me zaboli kita za kup. To ću gledati ko Dalaj Lama, totalno opušteno.
Ćeraniću, da ne kažem Dodiku, daj nas puštaj u nedelju na stadion

Dobro je Marko rekao na presici, samo nas nešto prozivaju, te sudije, te ovo te ono, te sve dogovoreno i namješteno, osvojili 30+ bodova na proljeće i sad nam svata spočitavaju.
Jedina istina je da nam je Sarajevo dobro pomoglo, što su se epski raspali na proljeće. I
ono su indijanci, prodali Tatara i Rahmanovića, a za plate nemaju, niko i ne pita tamo gdje su te pare, ali njima je njihva muka najteža.
Valjda će sad riješiti i naše dugove, valjda će uskoro pare od evrope, dati što se duguje i još jednu za brižnog odmora, do sredine juna i novih priprema.
Da iduće sedmice osvojimo titulu, pa da me zaboli kita za kup. To ću gledati ko Dalaj Lama, totalno opušteno.
Ćeraniću, da ne kažem Dodiku, daj nas puštaj u nedelju na stadion

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Kup uzeti obavezno,jer nijednu duplu krunu u istoriji nemamo,tako da je to ogroman motiv ovim igracima,da udju u sve almanahe....a pokazali smo da smo za ovakvo Sarajevo-Mancester.
moglo bi biti nestoPandemija virusa korona ima silazni tok i moguće je popustiti dosadašnje mjere, ali još nije vrijeme za opuštanje, ocijenio je pomoćnik generalnog direktora Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Slobodan Hajder.
Hajder je rekao da generalni direktor UKC-a Vlado Đajić i šefovi odjeljenja kovida svaki dan analiziraju stanje i da su se prognoze UKC-ovog tima pokazale veoma dobrim.
"U ovom trenutku procjena stručnog tima na čelu sa Đajićem je da pandemija ima silazni tok, što govori broj pacijenata koji dolazi u UKC, te broj hospitalizovanih u ovoj zdravstvenoj ustanovi", rekao je Hajder za ATV.
On je naveo da su u UKC-u, prateći trend koji se dešava u zadnje vrijeme, došli do zaključka da bi bilo moguće popustiti dosadašnje mjere i omogućiti ljudima normalan život.

i da, kup ozbiljno da se shvati.
-
- Kontakt:
Moram priznati da mi je ova pobjeda juče na Grbavici,mnogo draža nego ona 2011 kad smo na istom stadionu obezbjedili titulu.Tad sam titulu već "proslavio" onim Bokinim golom u Prijedoru,par minuta prije kraja utakmice.
Imali smo pred tu utakmicu na Grbavici (kolo prije kraja),4 boda više od Želje,i znalo se da,i ako izgubimo,u zadnjem kolu nas čeka nezainteresovani Leotar u Banjaluci..Već je bio i objavljen program proslave na Trgu,još prije te utakmice na Grbavici....na samom stadionu,malo više od 1000 ljudi,što znači da su i navijači Željezničara znali da je to,maltene,revijalna utakmica....Juče apsolutno nije bilo tako..Juče da smo izgubili,ostali bi bez titule,i baš sam sa velikom tremom gledao meč,i u 19 h,kad je završeno,osjetio sam se kao da sam neki veliki teret skinuo s leđa....Naravno,da je Željo poveo,ne bi ni u Kaknju ostalo 0-0,ni pod razno...Ali,čim je Goran dao prvi gol,znao sam da ne možemo primiti dva,i da ćemo ostati na prvom mjestu.
Svaka čast momci,još jednom!!
Imali smo pred tu utakmicu na Grbavici (kolo prije kraja),4 boda više od Želje,i znalo se da,i ako izgubimo,u zadnjem kolu nas čeka nezainteresovani Leotar u Banjaluci..Već je bio i objavljen program proslave na Trgu,još prije te utakmice na Grbavici....na samom stadionu,malo više od 1000 ljudi,što znači da su i navijači Željezničara znali da je to,maltene,revijalna utakmica....Juče apsolutno nije bilo tako..Juče da smo izgubili,ostali bi bez titule,i baš sam sa velikom tremom gledao meč,i u 19 h,kad je završeno,osjetio sam se kao da sam neki veliki teret skinuo s leđa....Naravno,da je Željo poveo,ne bi ni u Kaknju ostalo 0-0,ni pod razno...Ali,čim je Goran dao prvi gol,znao sam da ne možemo primiti dva,i da ćemo ostati na prvom mjestu.
Svaka čast momci,još jednom!!
Izgleda da bi Pejović iz Sarajeva uz Vušurovića mogao biti pojačanje.
Tako čaršija priča.
Tako čaršija priča.
[/quote]
[/quote]
Ma i ne treba nama nekih sad tu drasticnih pojacanja ako ekipa ostane na okupu. Po meni bi tu trebao jos samo jedan dobar srednji/zadnji vezni, taman Danilovica vratiti posto se nije snasao bas u Nacionalu a ispace u drugu ligu pa ce ga i sami sutnuti - i to je to. Ekipa i po, samo nam fali taj pozadi da bi bili cvrsci u odbrani 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Danas nešto razmišljam,kako nam je ova prva godina u deceniji uvijek talična
2021-evo bićemo Prvaci,daće Bog i prva dupla kruna
2011-Isto prvaci BiH
2001-Prvaci Republike Srpske,mislim po prvi put...To je bilo prije ove zajedničke Lige,i ona naša sjajna generacija
1991-4.mjesto u 1 Ligi SFRJ,najbolji plasman u istoriji...Urbana legenda kaže da smo tog proljeća 1991,osvojili najviše bodova u Ligi,više i od Zvezde,evropskog prvaka,i od Dinama koji ih je ganjao
Znači..čuvajte nas se 2031!!!

2021-evo bićemo Prvaci,daće Bog i prva dupla kruna
2011-Isto prvaci BiH
2001-Prvaci Republike Srpske,mislim po prvi put...To je bilo prije ove zajedničke Lige,i ona naša sjajna generacija
1991-4.mjesto u 1 Ligi SFRJ,najbolji plasman u istoriji...Urbana legenda kaže da smo tog proljeća 1991,osvojili najviše bodova u Ligi,više i od Zvezde,evropskog prvaka,i od Dinama koji ih je ganjao

Znači..čuvajte nas se 2031!!!

Čestitke na tituli. 

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- Tristan
- Kontakt:
To nisu pojacanja, pogotovo ne za Evropu.
Ovaj Pejovic je najvise kritikovan igrac od strane njihovih navijaca, plus sto je Srbijanac. Miric u najjavi.
Valjda nece kod nas.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Nema potrebe zuriti sa pojacanjima, kakav Vusurovic. Traziti dva tri igraca iz Zvezde, pokusati ganjati Bradonjica, vratiti Zutog, vratiti Ogija Vranjesa zadrzati sta nam treba iz ove ekipe, prodati Ziljku i da se Jovo spremi pa da uz dobro sudjenje prepisamo ligu i sledece sezone.
"JOŠ OD 1926"
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kakva nam je situacija sa stadionom i kategorizacijom za LŠ?
Osim terena i brojaca koji su postavljeni ali nisu u funkciji vjerovatno ima jos nekih stvari koje bi se trebale srediti....
Osim terena i brojaca koji su postavljeni ali nisu u funkciji vjerovatno ima jos nekih stvari koje bi se trebale srediti....
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Pa nakon utakmice protiv TC-a trebala bi početi gradnja nove travnate podloge, grijači i sve to što ide uz nju.
Samo se bojim da se ne oduži, pa da evropu igramo van Banja Luke.
Samo se bojim da se ne oduži, pa da evropu igramo van Banja Luke.
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Al i ovaj teren je utegnut, skoro do savrsenstva iako nije hibrid.
"JOŠ OD 1926"
Grahovca vratiti.veteran 1987 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:23Nema potrebe zuriti sa pojacanjima, kakav Vusurovic. Traziti dva tri igraca iz Zvezde, pokusati ganjati Bradonjica, vratiti Zutog, vratiti Ogija Vranjesa zadrzati sta nam treba iz ove ekipe, prodati Ziljku i da se Jovo spremi pa da uz dobro sudjenje prepisamo ligu i sledece sezone.
Ma kakvog Grahovca, covjek gotovo standardan ove sezone za Rapid, odigrao 30ak utakmica - nema od toga nistabengalka je napisao/la: ↑17 maj 2021, 21:23Grahovca vratiti.veteran 1987 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 20:23Nema potrebe zuriti sa pojacanjima, kakav Vusurovic. Traziti dva tri igraca iz Zvezde, pokusati ganjati Bradonjica, vratiti Zutog, vratiti Ogija Vranjesa zadrzati sta nam treba iz ove ekipe, prodati Ziljku i da se Jovo spremi pa da uz dobro sudjenje prepisamo ligu i sledece sezone.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Što se tiče pretkola u ligi šampiona, lično ne bi volio Zvezdu, Dinamo i Škendiju. Protiv Dinama i Škendije bi bilo nacionalnog naboja previše, i bojim se da bi bila skuplja pita nego tepsija ako nas kazne, a uz to Dinamo bi nas rasuo, ne bi nas sastavilo duži vremenski period.
Protiv Zvezde takođe mogući navijački incidenti, a ne bi se čudio da se nešto ispod stola "odigrava". Ako ne bude publike, onda mogu svi sem Dinama.
Nisam siguran, ali mislim da će biti među nosiocima Budućnost PG i Flora Talin, i još tako neki, tu bi možda i imali nešto tražiti.
Protiv Ludogoretsa, Ferenca, Malmoa, nemamo nekih šansi. Legia možda od tih jačih, jer se poljaci znaju obrukati na početku kvalifikacija, mada bi i tu bili autsajderi.
Vrlo je bitno pojačati vezni red, trkački prije svega, ako bude kakve kreativnosti tu, dobro i jest.
Uglavnom čeka nas već sredinom juna zanimljivost, izvlačenja parova za lš, pa onda taj dvomeč, pa onda liga konferencija.
Dobra bi stvari bila, ako se već ispada bar negdje neriješeno igrati, il dobiti, zbog para i bodova.
Generalno, čeka nas pravo evropsko ljeto, nadam se s publikom, te početak lige u kojoj ćemo braniti titulu. A biće teško odbraniti, preteško.
Još nešto što me kopka, da li će nam teren završiti do sredine jula, da ne moramo kojekuda drugo igrati, bar to jedno pretkolo !?
Protiv Zvezde takođe mogući navijački incidenti, a ne bi se čudio da se nešto ispod stola "odigrava". Ako ne bude publike, onda mogu svi sem Dinama.
Nisam siguran, ali mislim da će biti među nosiocima Budućnost PG i Flora Talin, i još tako neki, tu bi možda i imali nešto tražiti.
Protiv Ludogoretsa, Ferenca, Malmoa, nemamo nekih šansi. Legia možda od tih jačih, jer se poljaci znaju obrukati na početku kvalifikacija, mada bi i tu bili autsajderi.
Vrlo je bitno pojačati vezni red, trkački prije svega, ako bude kakve kreativnosti tu, dobro i jest.
Uglavnom čeka nas već sredinom juna zanimljivost, izvlačenja parova za lš, pa onda taj dvomeč, pa onda liga konferencija.
Dobra bi stvari bila, ako se već ispada bar negdje neriješeno igrati, il dobiti, zbog para i bodova.
Generalno, čeka nas pravo evropsko ljeto, nadam se s publikom, te početak lige u kojoj ćemo braniti titulu. A biće teško odbraniti, preteško.
Još nešto što me kopka, da li će nam teren završiti do sredine jula, da ne moramo kojekuda drugo igrati, bar to jedno pretkolo !?
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.