Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
jbm im grannyye al se brukaju
kakav youtbe
na ovoj stranici je humor
kakav youtbe
na ovoj stranici je humor
Thomas Müller - Fußballgott
Koga ima City na raspolaganju od napadača? Mislim na ove koji nisu povređeni?
Tevez,Adebayor,Santa Cruz i Jo valjdaaziz je napisao/la:Koga ima City na raspolaganju od napadača? Mislim na ove koji nisu povređeni?

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nezaustavljiv je!storm_raider je napisao/la:Someone stop adi_bosnia !![]()

i know that i am not on stands with u lads, but if this can help u can use this,
he's a blue boy now
he's one of us
he's gonna score for us
edin dzeko (this part goes fast), edin dzekooooo (and here u can extend both words)

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Adnanix je napisao/la:Bate sto se ovi nasi na onom MANCHESTER-Forumu provaljuju,
treba otvoriti extra-temu "PROVALE SA MANCITY-FORUMA"![]()
Ovaj DIlajla je najbolji, prevodi Englezima neku sevdalinku
i pusta video iz neke kafane sa Dzekom...
"look guys i am from Sarajevo, from edins birth town,
it will make him more than happy if u guys could learn few words of this song.
i will write u what does singer says, and translation. This is and old bosnian traditional song, that was moderate for edin dzeko. U would knock him down if u sing this song or atleast a tune, to him it would be great if u could get a tune good. it says:
crven fesić (it is CH in english), joj nanooooooo
crven fesić joj nanice, crven fesić za EDINA MOGA jojjjjjjjjjjj nano nanice.
Then u can says
da ga hoće jojjjj nanoooooo da ga hoče joj naniceeeeeee
da ga hoće zabit edin joj nano naniceeeeee.
the translation is:
red hat, ouuuuuu grandma
red hat, oouuuu grannyyy, red hat for my Edin grandma, grannyy
the second part says:
ouuuuu grandma i wish that edin scores, i wish that edin scores ouuuu grannyy
If u need anything else to translate from bosnian to english ask me i would be happy to helpp.
Gooo blueeeeeeeee"
e bravo ti ga, jesi je odpjevo pravo !!!
Hahahahahahahahah da mi je ovog idola upoznati znali on mozda koji je Manchester upitanju!? hhahahahahahahha
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Dylan Dog je napisao/la:Tevez,Adebayor,Santa Cruz i Jo valjdaaziz je napisao/la:Koga ima City na raspolaganju od napadača? Mislim na ove koji nisu povređeni?
Santa Cruz danas otiso na pozajmnicu u Blackurn
Thomas Müller - Fußballgott
Potvrđeno. Santa Cruz u Blekburnu.
Ade, Tevez, Jo, Baloteli i Džeko.
Ade vjerovatno ide u Real, tako da ostaju na Tevezu, Jo-u, Baloteliju i Džeki. Baloteli je povrijeđen, tako da Džeko ide odmah u vatru
Ade, Tevez, Jo, Baloteli i Džeko.
Ade vjerovatno ide u Real, tako da ostaju na Tevezu, Jo-u, Baloteliju i Džeki. Baloteli je povrijeđen, tako da Džeko ide odmah u vatru

haxonja je napisao/la:Adnanix je napisao/la:Bate sto se ovi nasi na onom MANCHESTER-Forumu provaljuju,
treba otvoriti extra-temu "PROVALE SA MANCITY-FORUMA"![]()
Ovaj DIlajla je najbolji, prevodi Englezima neku sevdalinku
i pusta video iz neke kafane sa Dzekom...
"look guys i am from Sarajevo, from edins birth town,
it will make him more than happy if u guys could learn few words of this song.
i will write u what does singer says, and translation. This is and old bosnian traditional song, that was moderate for edin dzeko. U would knock him down if u sing this song or atleast a tune, to him it would be great if u could get a tune good. it says:
crven fesić (it is CH in english), joj nanooooooo
crven fesić joj nanice, crven fesić za EDINA MOGA jojjjjjjjjjjj nano nanice.
Then u can says
da ga hoće jojjjj nanoooooo da ga hoče joj naniceeeeeee
da ga hoće zabit edin joj nano naniceeeeee.
the translation is:
red hat, ouuuuuu grandma
red hat, oouuuu grannyyy, red hat for my Edin grandma, grannyy
the second part says:
ouuuuu grandma i wish that edin scores, i wish that edin scores ouuuu grannyy
If u need anything else to translate from bosnian to english ask me i would be happy to helpp.
Gooo blueeeeeeeee"
e bravo ti ga, jesi je odpjevo pravo !!!
Hahahahahahahahah da mi je ovog idola upoznati znali on mozda koji je Manchester upitanju!? hhahahahahahahha
Mene baš zanima šta je neki Englez pomislio kad je ovo pročitao

BHT ce prenositi sve utakmice Citya koje se budu igrale subotom od 16H...i ovo vandredno kolo koje se igra 1 februara to pada u utorak kad City bude igrao protiv Birminghama cini mi se to ce prenositi mada su programsku semu okrenuli zbog toga 
Tako da cemo se samo ove godine natezati sa ovim tj cekati dali ce se City potrefiti subotom u 16...jel je BHT vec otkupio 3 iduce sezone Engleske Premijer lige

Tako da cemo se samo ove godine natezati sa ovim tj cekati dali ce se City potrefiti subotom u 16...jel je BHT vec otkupio 3 iduce sezone Engleske Premijer lige

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hmm,jel to sigurno,utakmice tipa City-Chelsea,pa gradski derbi sa Unitedom,BHT ove sezone nije prenosila takve utakmice,vec uvijek slabije,tako da cemo valjda Dzeku moci gledati na BHT protiv ekipa tipa Stoke ili Blackpool,ali ne i protiv Chlesea,Tottenhammiky_hz je napisao/la:BHT ce prenositi sve utakmice Citya koje se budu igrale subotom od 16H...i ovo vandredno kolo koje se igra 1 februara to pada u utorak kad City bude igrao protiv Birminghama cini mi se to ce prenositi mada su programsku semu okrenuli zbog toga

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Sve utakmice koje City bude igrao subotom od 16 sati po nasem vremenu prenosit ce BHT1,sto znaci da derbi izmedju Uniteda i Citya koji se igra 12 februara u 14 h nece biti na BHT1! steta ,najbolju utakmicu nece prenositi..do kraja prvenstva BHT ce prenositi oko 10 utakmica Mancester Citiy,ajd i to je nesto,bitno je da se BHT trudi da izadje u susret gledaocima koji zele samo jedno,svakog vikenda gledati Dzeku i City!
Zna li neko mozda dali je BHTV1 PRORADILA I ZA NAS DIJASPORCE?? Nema ih na staroj frenvenciji...
Hvala unapred narode!

Hvala unapred narode!
- el-fighter
- Kontakt:
za ove sljedece 3 sezone......jel opet po jedna utakmica....il mozda vise utakmica po kolu...miky_hz je napisao/la:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ko prije sto je biloel-fighter je napisao/la:za ove sljedece 3 sezone......jel opet po jedna utakmica....il mozda vise utakmica po kolu...miky_hz je napisao/la:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odakle ti ta informacija da je bht opet otkupio prava za englesku ligu??
nema potpisa
- -Paja
- Kontakt:
Mogu oni otkupiti samo ono sto im Sportklub da, a to je ona jedna utakmica koju oni odrede. Nisu iz Sportkluba ludi oni posmatraju BiH, Srbiju i CG kao jedno trziste na kojem su oni otkupili prava EPL-a i logicno je da ce vecina Cityevih utakmica(zbog Dzeke) biti prenosena na Sportklubovima, Bosanci ce gledati Sportklub, jos vise firmi iz Bosne ce se reklamirati, gledanost se povecati. Bili bi ludi kad bi BHT-u prodali prava. Od 31.1.2011 Telemach dolazi na dobar dio opstine Novo Sarajevo tako da cu i ja uzivati u blagodetima Sportklubova iz Srbije jer imam ovaj dreambox i tonu kanala i hrvatske sportklubove gdje su komentatori zestoki debili.
Dio Arsenala
BHT ne placa za prenos utakmica iz Engleske , dobivaju dzaba kao neki vid razvoja sporta u ovim kita drzavama.. 

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
iz koje si ti onda kit....,pardon drzaveMedixon je napisao/la:BHT ne placa za prenos utakmica iz Engleske , dobivaju dzaba kao neki vid razvoja sporta u ovim kita drzavama..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
ja mislim da su prije davali džaba pošto nije bilo nikakvih televizija koje mogu ponuditi neki veliki novac ,ali pojavom Sport Kluba ,to se promjenilo ,on ima pokrivenost na čitavom balkanu i ponudio je novac i dobio pravaharishp je napisao/la:iz koje si ti onda kit....,pardon drzaveMedixon je napisao/la:BHT ne placa za prenos utakmica iz Engleske , dobivaju dzaba kao neki vid razvoja sporta u ovim kita drzavama..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Današnji Avaz. U Extri.Admir_Sa je napisao/la:Odakle ti ta informacija da je bht opet otkupio prava za englesku ligu??
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden