FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo sve je dokaz da smo preživljavali na račun 2-3 igraca koji više ne igraju. Sve ostalo je u rangu prosječnih PL klubova.
A deset miliona je bio budzet prošle godine.
Zaključak je jasan, UPRAVA NAPOLJE!!!!
Pa bolan ja ne znam kako mogu imati obraza pa se gurati sa igračima mladosti na onaj ubacaj na kraju, prvenstveno Dupovac koji bi trebao predstavljati karakter i nekog ko je uzor mladjima iz onakve nemoći i jada koji smo prikazali spasti na nivo Hebiba na kraju tekme s Slobodom.
Hiros očigledno pod ručnom igrao, da je htio mogao nam je 2 uvaliti komotno.
Svima kojima ističu ugovori nogom nabiti na ljeto, odavno nisam vidio veći skup antitalenata u ovom klubu.
Da je kojim cudom dovesti nekoga približnog kvaliteta Rahmana ili Tatara, uz naravno sankcionisanje svakog ko je odgovaran za ovo sto se desilo (čitaj Sabrina i co).
Sad postoje 2 pravca pred nama, jedan je da ćemo izaći još jači iz ovog svega, i uspjeti konačno uspostaviti jednu kvalitetnu i konkretnu viziju budućnosti FKS, ili imamo reprizu 2016,te još jedan turbulentan period pred nama.
Najiskrenije se nadam da Nam neće ostati nijem na sve ovo, i da će odmah početi tražiti rješenja za stanje u klubu.
Svima kojima ističu ugovori nogom nabiti na ljeto, odavno nisam vidio veći skup antitalenata u ovom klubu.
Da je kojim cudom dovesti nekoga približnog kvaliteta Rahmana ili Tatara, uz naravno sankcionisanje svakog ko je odgovaran za ovo sto se desilo (čitaj Sabrina i co).
Sad postoje 2 pravca pred nama, jedan je da ćemo izaći još jači iz ovog svega, i uspjeti konačno uspostaviti jednu kvalitetnu i konkretnu viziju budućnosti FKS, ili imamo reprizu 2016,te još jedan turbulentan period pred nama.
Najiskrenije se nadam da Nam neće ostati nijem na sve ovo, i da će odmah početi tražiti rješenja za stanje u klubu.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Treba koliko je sutra poceti s tim. Bukvalno. Sezona je bacena, apsolutno je svejedno.Saban123 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 01:45Pa bolan ja ne znam kako mogu imati obraza pa se gurati sa igračima mladosti na onaj ubacaj na kraju, prvenstveno Dupovac koji bi trebao predstavljati karakter i nekog ko je uzor mladjima iz onakve nemoći i jada koji smo prikazali spasti na nivo Hebiba na kraju tekme s Slobodom.
1946
Izvinjavam se na upadu, ali kao da čitam sebe. Dugo, ali dugo nisam pročitao srž svih srži.ado-hz je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:41Kome nije jasno da je ovo Sarajevo, tj. da cemo opet nekad biti dobri 2-3godine i uzet neku titulu pa opet sve sjebati i jovo nanovo taj nek odmah prestane pratiti fudbal.
Jednostavno takva smo drzava, narod, takvu poganu dnk imamo da ne znamo napraviti nesto dobro i da to dobro traje. Odnosno znamo napraviti al to jako kratko traje.
Nije ovo zemlja gdje se nesto normalno i kvalitetno moze odrzati jer je narod sujetan, zloban, podmitljiv, voli da krade, otima, laze, petlja, podapinje, gleda samo kako da prevari, narod koji nece da uci, napreduje itd itd.
Meni je ovo danas bila samo kap koja je prelila casu i ugasila sva nadanja dok sam ziv da nesto vise ta glupa rijec "ISKORAK" mozemo napraviti.
Imam osjecaj da bilo ko od nas koji zaista svim srce volimo Sarajevo ima u dzepu 100 Miliona Eura i da uh ulozi u klub, da bi propali kad bi vodili klub zbog raznih mešetara koji bi ti podapinjali nogu na svakom koraku.
Nema goreg naroda od nas. Mater bi prodali za ličnu korist. Prevarili bi, podmitili, izdali, zaboli nož u leđa, samo da ostvarimo neku korist za sebe. Da li je to zbog dugotrajne finansijske neimaštine, ne znam, ali mi kao narod smo totalno posrnuli. Moralno, ljudski, empatijski, homogeno, postali smo kao divlji čopor hijena.
To klanja, to posti, to vjeruje u Allaha i u kombinaciji s tim, to krade, to laže, petlja, vara, podmeće nogu, spletkari, tračari, samo nemoj da uspiješ, sve ću uraditi samo da te syebem.
Tipa, spotted ili neke slične stranice, kada ostaviš komentar ili se kritički osvrneš na nešto što zaista jeste tako, prvo ti traže gramatičke greške, pa ako si darnuo u nešto, ide odmah "ta će on, papčina". Skupe se kao lešinari da popljuju svaki vid kritike, pukog oglašavanja, pa čak i kad traže, onako jadni i bez nada, ljubav svog života, čak i to ismiju. I nije to više zezanje, na početku je bilo zezanje, sad je ljudima drago da te isprosipaju, upotpuni im se jadni, mizerni dan.
"Neće se promijeniti stanje jednog naroda, dok on sam sebe ne promijeni".
Jasno, precizno objašnjenje zašto nam se u državi konstantno dešavaju loše stvari, zašto živimo loše, zašto svi u regionu žive bolje od nas. Jer smo podli ljudi, loš narod, zavidan, pakostan, zao. Nije ni čudo što svi koji su iole vrijedili u Sarajevu, otišli su iz njega. I pri tome ne govorim o odlascima trbuhom za kruhom. Nego zato što smo prokleto loš narod.
Bravo za tvoj post i oprostite na upadu.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
- AvanGarda46
- Kontakt:
Postujemo tvoje misljenje, al nemoj ga iznosit vise molim te.zagor1987 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 00:48Tebi su svi papci to kuci tako mangupe na baterije. Jel se kralo iz udruzenja tj lik pokro pare,jel vasi idoli padaju sa kilama spida i pjevaju pjesme Velji nevolji i lizu dupe Ibrakovicu za cenera gnjido? To sto velicate ublehe,dilere,krimose na baterije je vasa stvar propalitet do propaliteta i sad kao neko ce tebi kapu skidat. Sve se vidi iz prilozenog mozes ti ovdje bajke pisat to mogu balavci da padaju na to. Nauci da postujes tudje misljenje i ako nije kao tvoje shvati da nisi nikakav mangup ako nekog uvrijedis inace se damu prosipaju samo u grupi a pojedinacno manji od makovog zrna barem vas 90 postoHordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:01Ajde papak jedan sta bi ti mogao nemoj se ofirati ..
Svaka cast na objektivnosti kad nas sa Sjevera poredid sa nekim kriminalcem iz beograda.
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
Ima ih narkomana
Ima ih dobrih
Ima ih nako
Ima ih odličnih
Et to ne samo da je opis sjevera, nego i čitave navijačke baze FKS
Ima ih dobrih
Ima ih nako
Ima ih odličnih
Et to ne samo da je opis sjevera, nego i čitave navijačke baze FKS
Da.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑17 maj 2021, 01:42Ovo sve je dokaz da smo preživljavali na račun 2-3 igraca koji više ne igraju. Sve ostalo je u rangu prosječnih PL klubova.
Dadnes platu igracu 10 milja,a on realno vrijedi mozda 5. I po tom principu izgradis ekipu. Zato i jesmo imali i imamo jos uvijek realno preplacenu ekipu koja ne pruza i ne moze pruziti ono sto se od nje ocekuje u skladu sa primanjima koja ima. Zbog toga nasa visoka ocekivanja.
Samo ja sad duboko sumnjam da se tu radilo samo o neznanju,prije ce biti da se se radilo po starom oprobanom receptu evo ti 10 milja iako zasluzujes 5,ali ces meni izvrsiti povrat 2 ili 3 milje,a tebi opet ostane 7 ili 8.
Ne vjerujem da je sa svima ovako dogovarano,ali vjerujem da jeste sa mnogima.
Sad ce neko reci ma oni su posteni,jesu kao sto je i Jahic bio posten,kurko mali.
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑17 maj 2021, 00:01Meni su najkvalitetniji Zip, Alfred i ta druzina volio bi da nam oni kazu o ovom iskoraku i dominaciji, odnosno sta dalje. Pantelija govori 5 mjeseci sta ce se desiti, nema sta sad pisati.zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:58Volio bi cuti @panteliju,kakva su njegova ocekivanja i prognoze za dalje. Najobjektivniji forumas sa najkvalitetnijim prognozama po meni. Takode @mortem,@iniesta i ostali kvalitetni forumasi da iznesu svoje prognoze. Mada je mozda najbolje sacekati da se glave ohlade pa onda.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hajde sve u redu ali ljudi otkad mi nismo imali lijevog beka da valja?
Poslovan je i pametan covjek, ali ja moram dovesti u pitanje i viziju Nama kao vlasnika kluba. Ako zeli klub koji ce igrati grupe u Evropi, kako se mozes zadovoljiti da tako lako prodas dva najbolja igraca za ukupno 590 hiljada € i zijanis titulu? Zarada ide preko ulaganja u igracki kadar, nekakvog plasmana u grupe, gdje ce ti se provaliti igraci na velikoj sceni, pa ih mozda i prodas za visemilionsku cifru.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ako borac izgubi od fc munira subasic i slobodanke a mi pobjedimo radnik i olimpik, titula je nasa!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebem ti zivot, ja na poslu, noc mirna, mogao se naspavati k'o kod kuce ali jok! Zakrzljali Hebiboviću, invalidu rada limune Pidro, ajvardzija Krste, krme debelo Handzicu, i svi uhljebi iz uprave haram vam moja svaka neprospavana minuta. Te plate sto dobijate za svoj nerad za citostatika vam aBd zatrebale.
Jel realno ovo, tacno su i igraci Mladosti htjeli da ga prime, vidi se po reakcijama, al dzaba kad ovi ne znaju

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ma idi Sabro vodi Amko komerc i tamo vrsi obracun...
Mani se Fudbalskog Kluba!!!
Probala si ne ide
Svi bi qurac preko ledja kluba ostrili, donesite nesto lezihljebovici!
Mani se Fudbalskog Kluba!!!
Probala si ne ide
Svi bi qurac preko ledja kluba ostrili, donesite nesto lezihljebovici!
Najveća je greška što pustiše Rahmanovića i Tatara. Više bi nam para donijela titula nego njihovi transferi. Još uvijek ne mogu da vjerujem da su to uradili levati.
ISTINA ZA VEDRANA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sve udure brate razumijem ljutnju.Hajdeee je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:08Halali brate. Izvini. U afektu sam. Mogao bih odrobijati sada nekoga, a ne opsovati.
Izvini još jednom.
Mene zaboli za Sabrinu i upravu.
Samo želim, da se kaže jesu li Hadzija i Vinko imali odrijesene ruke ili su im se iz uprave petljali u posao. Mi trazimo napadaca godinu dana i Hadzija nam dovede Cmilju sa hronicnom povredom? Druga bi stvar bila, da je Hadzija nasao 2,3 top napadaca sa bogatim ino iskustvom a oni mu rekli, dovedi ti nekog sto je bio povrijedjen mozda ubodemo a jeftiniji je. E onda ih treba sve otjerati u pm zajedno sa cistacicom.
Al ako su imali odrijesene ruke i ovakve gluposti pravili onda ne znam. Isto da tebe sef postavi za neku liniju i pokaže ti kako moraš raditi, a ti namjerno odradis slabo. Jesi kriv ti ili sef?
Opet kazem boli me kur.ac za upravom ali treba prvo sagledati siru sliku. Ako su se mjesali u sportski segment nogirati ih koliko danas. Ako nisu neka ih ali imaju ogroman minus kod navijača i mogu se otkupiti sa dobrim izborom sd, trenera i ljetnim transfer rokom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa i niste baš pisali koliko sam mislio da ce te pisati ponosan sam na vas, a sad molim vas prestanite do kraja pisati znaci niko da ne napiše ništa nek' bude mrtva tema kao klub nema plata sace 6 mjesec to je to od nas.
Obavezno pustiti Olimpik u zadnjem kolu
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bhfanatic14, boki86, dark44, Direktorcic, drzgemboadislic, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hamagara, HZbec, Jadnimi, Lecler, ledesma, Lokomotifa, Oerde, Pantelija, Posejdon, rimljanin90, SAMO BORDO, siroliver69, USB, Venom, WeekendOffender, Zlatu075 i 308 gostiju.