Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Pantelija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pantelija » 17 maj 2021, 01:31

Sta ti je ba Jel te stid pisati
Kako Sarajevo nije zaslužilo titulu niste je ni vi jos manje
Odvratno je gledati borac i sudije sta su radili. Odvratno. Ali Nece jos dugo. Idu izbori pada Dodik pada vico. Nebitno. One penale ofsajde faulove ono je bolesno i jadno i ja bi prvi je.bo mater svakoj osobi u klubu i savezu da ono rade u korist mog kluba. Mitomani

Jedini klub koji je zaslužio titulu igrom i bez mrlje je Velez. Od igre do toga saane rade sa studijama i da su iskljucivo u 90% slučajeva osteceni a 10% pogurani (protiv Sarajeva kad je trebalo vici)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 17 maj 2021, 01:35

Fighter1926 je napisao/la:
17 maj 2021, 00:23
Saban123 je napisao/la:
16 maj 2021, 21:11
ZaNjuBoriSe je napisao/la:
16 maj 2021, 20:56

Bice vojna parada ko u Moskvi, samo sad u centru BL. Vidis koliko su to pomjereni umovi...ocito nikad u Banjaluku nije krocio da vidi da je to naljepsi grad i najotvoreniji za sve bez obzira na razlike. Ubijeni u pojam nekom propagandom.
Bio mnogo puta, čak živio malo vise od mjesec dana.
Prijatelj koji je bio na državnom takmičenju iz plivanja prije par godina nosio trenersku BiH, momku su prijetili naravno da je skine.
Takodjer bio u društvu sa pokrivenom ženskom osobom, odbacivanja i pogledi nisu izostali.

Naravno ne generalizujem vas, ali nemojte te šuplje o otvorenosti prema svima.
Lazes ko pas!!!
Ne vuci me za jezik, ja razloga za to nemam.
Banja Luku volim ko svaki grad u našoj Bosni, ali pored svega što se dešava predstavljati jednu zavjesu dobrodošlice i mutlieticnosti nama koji dobro znamo (prvenstveno ja koji nosim mnogo lijepih uspomena iz BL ali istovremeno ovakvih par ispada koje ne uzimam relevantne za generalno mišljenje prema gradu i narodu BL) sta se dešava u ovoj državi-ne vrijedi.
Fair play momci, čestitke pravim navijačima Borca na osvojenoj tituli,nacionalistima i ovim koji siju mržnju medju nama sve najgore.

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 17 maj 2021, 01:39

Tristan je napisao/la:
17 maj 2021, 01:26
Ritamreda je napisao/la:
17 maj 2021, 01:08
Ma skrojili su klosari 70 % tabele. Negdje nisu mogli uticati, a negdje su se i preracunali. Evo ovaj penal za Olimpik u Bijeljini kao kuca, on bi znacio opstanak. Vico ostavlja Krupu u ligi, a iduca tekma je Krupa - Olimpik. To ce da bude lakrdija. I onda dodje neko i napise, vi ste nacionalisti zato talasate protiv Vice ili neki tuzlansko- zenicki sicusni kompleksas sa recenicom eto vam sad Sarajlice...realno, bilo je svega, ali ni blizu kao ove godine. Sramota !
Krupa je jaca od Olimpika duplo.
Poznato sarajevsko postenje, dalo bi im Sarajevo 3 boda kao nekad u zadnjem kolu, ali ni to im nece pomoci.
Tjeraj Olimpik u drugu ligu, milom ili silom, nema vecih mesetara od njih.

Nema sigurnih bodova sledece sezone od Olimpika, mora se u Posusje, Prijedor i Krupu ici zuljati guzica.
Musija se izvukao ove sezone, sljedece i on leti.
Krupa je zdravija sredina od Olimpika, ali im niko nije kriv sto su lose igrali i stalno kaskali. Ovih zadnjih pet kola je programirano da ostanu. To nema nikakve veze ni sa lobijima, niti sigurnim bodovima, a uopste ne amnestira cinjenicu da Olimpiku mesetarenje nije strano. Medjutim, ovo je lakrdija, pocevsi od Gigovica na utakmici Krupa - Mladost, pa dalje znas i sam...
Ti ako nisi vidio javasluk ove sezone ili to izjednacavas sa nekim prethodnim gdje se kao stimalo sarajevskim klubovima onda stvarno nisi realan niti jedne sekunde, valjda je to u duhu jednog naroda tako. To nema veze s politikom. Nisu ti Zeljo i Sarajevo krivi sto Borac od igranja zajednicke premijer lige ima toliko turbulencija i diskontinuiteta, pa je cesto bio sudionik nizeg ranga. Ili Celik isto kao izbacen zbog nekakvih lobija, a na aparatima 15 godina. Liga je cirkus bila pogotovo ovaj drugi dio, a skrojili su je: Milos Gigovic, Adis Mulahasanovic, Frane Jelic, Antoni Bandic, Aleksandar Njegomirovic, Elvis Mujic i par pomocnika. Sve pod protekcijom osvetoljubivog Ogija Valjica i prezidentea Vice Zeljkovica. Zaustavice se mesetarenje, tacnije smanjiti kada se VAR uvede.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 17 maj 2021, 01:44

Pa bio je Zeljeznicar - Olimpik na Grbavici. Cist penal nije dosudjen za Zelju, cist gol isto nije priznat za Zelju. Zeljo izgubio 3 vazna boda, a Olimpik dobio 3 vazna boda. Nisam primjetio da se puno pisalo ovde jer je tad bila svima u interesu da Zeljeznicar izgubi 3 boda, a igraci Olimpika su slavili 3 boda kao da je fer i regularno, jer su im bila bitna.

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 17 maj 2021, 01:50

Tristan10 je napisao/la:
17 maj 2021, 01:44
Pa bio je Zeljeznicar - Olimpik na Grbavici. Cist penal nije dosudjen za Zelju, cist gol isto nije priznat za Zelju. Zeljo izgubio 3 vazna boda, a Olimpik dobio 3 vazna boda. Nisam primjetio da se puno pisalo, a igraci Olimpika su slavili 3 boda kao da je fer i regularno.
Ne mora znaciti da se stitio Olimpik tada. Liga je tako skrojena i programirana da se sve zna pet kola unaprijed. Zeljo nejak i kokuzan je smetao tad nekome drugome koji se tad borio za evropu. A dobro si me nepomenuo, sudio je Mateo Musa, jos jedna teska neznalica, pa tek onda mesetar. A to je najgora kombinacija. Ne znas fino ni namjestiti.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 17 maj 2021, 01:52

Ritamreda je napisao/la:
17 maj 2021, 01:50
Tristan10 je napisao/la:
Pa bio je Zeljeznicar - Olimpik na Grbavici. Cist penal nije dosudjen za Zelju, cist gol isto nije priznat za Zelju. Zeljo izgubio 3 vazna boda, a Olimpik dobio 3 vazna boda. Nisam primjetio da se puno pisalo, a igraci Olimpika su slavili 3 boda kao da je fer i regularno.
Ne mora znaciti da se stitio Olimpik tada. Liga je tako skrojena i programirana da se sve zna pet kola unaprijed. Zeljo nejak i kokuzan je smetao tad nekome drugome koji se tad borio za evropu. A dobro si me nepomenuo, sudio je Mateo Musa, jos jedna teska neznalica, pa tek onda mesetar. A to je najgora kombinacija. Ne znas fino ni namjestiti.
Slazem se. Sustina je ta da svi ovde gledaju svoju guzicu. Svako ko se tad borio za Evropu je sutio, jer su imali nesto od toga da Zeljo prospe 3 vazna boda. Onda se samo usute, a kad njih direktno pogodi onda se jauce i krene sa nekim saopstenjima. Olimpik je tu bio sretni dobitnik i dobio 3 nezasluzena boda.

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 17 maj 2021, 01:55

Tristan10 je napisao/la:
17 maj 2021, 01:52
Ritamreda je napisao/la:
17 maj 2021, 01:50
Tristan10 je napisao/la:
Slazem se. Sustina je ta da svi ovde gledaju svoju guzicu. Svako ko se tad borio za Evropu je sutio, jer su imali nesto od toga da Zeljo prospe 3 vazna boda. Onda se samo usute. Olimpik je tu bio sretni dobitnik i doboio 3 nezasluzena boda.
Kod nas je tudja nesreca vaznija od sopstvenog uspjeha i prosperiteta.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 17 maj 2021, 01:56

Najjače su mi ove ekipe koje su se koristile svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima da dođu do cilja i onda se oni nešto nađu da pametuju o suđenju i regularnosti takmičenja !

Sarajevo je ispustilo +13, Borac je preuzeo vrh čestitke - navlačenjem ili ne u to ne bih ulazio !

Al ono što znam koga neko spasi od ovih davljenika da sljedeće sezone ulazi sa +9 od prvog kola.

Glavni cilj je da se izbaci Olimpik i pokuša izbaciti Mladost kako bi Borac imao gratis bodove sljedeće sezone od Rudara, Krupe i Radnika.

Takve ekipe treba doživotno suspendirat iz lige od Krupe, Radnika, Olimpika, Bratstva, Čapljine, Goška, Jedinstva .... Svi oni igraju 3 za 3 itd itd.

Nemam ništa protiv Borca ali da ima velike pogodnosti u odnosu na druge ima. Čestitke na tituli ali i dalje yebem Borac yebem Banja Luku.
Rodjeni su pitarske picke!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 17 maj 2021, 02:11

1921boy je napisao/la:
17 maj 2021, 01:56
Najjače su mi ove ekipe koje su se koristile svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima da dođu do cilja i onda se oni nešto nađu da pametuju o suđenju i regularnosti takmičenja !

Sarajevo je ispustilo +13, Borac je preuzeo vrh čestitke - navlačenjem ili ne u to ne bih ulazio !

Al ono što znam koga neko spasi od ovih davljenika da sljedeće sezone ulazi sa +9 od prvog kola.

Glavni cilj je da se izbaci Olimpik i pokuša izbaciti Mladost kako bi Borac imao gratis bodove sljedeće sezone od Rudara, Krupe i Radnika.

Takve ekipe treba doživotno suspendirat iz lige od Krupe, Radnika, Olimpika, Bratstva, Čapljine, Goška, Jedinstva .... Svi oni igraju 3 za 3 itd itd.

Nemam ništa protiv Borca ali da ima velike pogodnosti u odnosu na druge ima. Čestitke na tituli ali i dalje yebem Borac yebem Banja Luku.

Krupa i Radnik nikad nisu igrali 3 za 3. Ne znam da je iko odigrao toliko nerijesenih u medjusobnim duelima. Eto da su ove godine to radili, sad bi imali izgledan opstanak.
To gratis bodovi su plod vase maste, nikad se Borcu niko nije sklonio, pogotovo ne Krupa, ali lijepo je srati.
Ista prica kao oni sto kazu da se trofeji dijele ili da se u Evropu ide po nacionalnom kljucu.

slika
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 17 maj 2021, 03:07

Saban123 je napisao/la:
17 maj 2021, 01:35
Fighter1926 je napisao/la:
17 maj 2021, 00:23
Saban123 je napisao/la:
16 maj 2021, 21:11

Bio mnogo puta, čak živio malo vise od mjesec dana.
Prijatelj koji je bio na državnom takmičenju iz plivanja prije par godina nosio trenersku BiH, momku su prijetili naravno da je skine.
Takodjer bio u društvu sa pokrivenom ženskom osobom, odbacivanja i pogledi nisu izostali.

Naravno ne generalizujem vas, ali nemojte te šuplje o otvorenosti prema svima.
Lazes ko pas!!!
Ne vuci me za jezik, ja razloga za to nemam.
Banja Luku volim ko svaki grad u našoj Bosni, ali pored svega što se dešava predstavljati jednu zavjesu dobrodošlice i mutlieticnosti nama koji dobro znamo (prvenstveno ja koji nosim mnogo lijepih uspomena iz BL ali istovremeno ovakvih par ispada koje ne uzimam relevantne za generalno mišljenje prema gradu i narodu BL) sta se dešava u ovoj državi-ne vrijedi.
Fair play momci, čestitke pravim navijačima Borca na osvojenoj tituli,nacionalistima i ovim koji siju mržnju medju nama sve najgore.
Imao sam slicno iskustvo jos kao klinac dok sam igrao kosarku pjevale su mi se nacionalisticke pjesme u Banjaluci.

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 17 maj 2021, 03:37

zeljovac21 je napisao/la:
17 maj 2021, 03:07

Imao sam slicno iskustvo jos kao klinac dok sam igrao kosarku pjevale su mi se nacionalisticke pjesme u Banjaluci.
Jesu ti govorili da si basketbalija

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 maj 2021, 05:48

Tristan je napisao/la:
Ritamreda je napisao/la:
Ma skrojili su klosari 70 % tabele. Negdje nisu mogli uticati, a negdje su se i preracunali. Evo ovaj penal za Olimpik u Bijeljini kao kuca, on bi znacio opstanak. Vico ostavlja Krupu u ligi, a iduca tekma je Krupa - Olimpik. To ce da bude lakrdija. I onda dodje neko i napise, vi ste nacionalisti zato talasate protiv Vice ili neki tuzlansko- zenicki sicusni kompleksas sa recenicom eto vam sad Sarajlice...realno, bilo je svega, ali ni blizu kao ove godine. Sramota !
Poznato sarajevsko postenje, dalo bi im Sarajevo 3 boda kao nekad u zadnjem kolu, ali ni to im nece pomoci.

Nema sigurnih bodova sledece sezone od Olimpika, mora se u Posusje, Prijedor i Krupu ici zuljati guzica.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

sotomayor
Kontakt:

Post Postao/la sotomayor » 17 maj 2021, 05:55

Bas su ga lijepo popusili sarajefski bordo palestinci.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 maj 2021, 06:38

Kao neko ko zivi u mijesanom braku nikad nisam gledao krvna zrnca al nakon sto sam vidio sta je juce uradjeno Olimpiku bosnjacki korpus treba zaboraviti nesuglasice i lagano krenut ka ujedinjenju. Mladost zadnje kolo treba izaci sa sedam igraca protiv Veleza i da se utakmica zavrsi u 15.minuti. Ovo vise nema smisla, sad je gore nego kad su prvak bili Modrica i Leotar. Na kraju neka stid bude svakog “bosnjaka” u savezu koji je u ovom ucestvovao. Krenuo je redom, Zeljeznicar je unakazio na pocetku proljeca i iskljucio ga iz igre, Veleza su sjekli ali su se ovi uspjeli neko izvlaciti, na siroki nisu ni racunali da ce se drzati ovako dobro, zrinjskog je morao sasjeci kad mu je gorilo. Da se razumijemo Sarajevo je titulu izgubilo iskljicivo nasim greskama i neshvatljivom igrom, a kada je namirisao krv dotukao je i nas. Ici ces Vico u pansion u Istocnom Sarajevu kad tad!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 17 maj 2021, 07:23

Tristan je napisao/la:
Ritamreda je napisao/la:

Šesta sezona kako se to piše za MDK ali i dalje cirevi skacu. :guz:

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 17 maj 2021, 07:31

Jbt, koliko navijaci Zelje i Sarajeva zalijezu za Olimpik, prosto je nerealno.
Novi prvak je jedan od rijetkih klubova koji je ove sezone porazen u BN.
"JOŠ OD 1926"

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 17 maj 2021, 07:35

Samo da se javim i napišem da se izvinjavam Beduinu mi zapravo nemamo plata sace još malo pa 6 mjesec kvartal je završio u martu vijetnamska prcija smo sad u punom smislu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 maj 2021, 08:39

Ova druga situacija za Olimpik je preofirna, napadac ulazi izmedju golmana i odbrambenog obaraju ga i nema penala.
Bruka i sramota. Ocito je puno da oba kluba iz RS ispadaju tako da je Olimpik samo zrtva toga, ali sa obzirom kako su ih sudije pogurale na Grbavici i tada se nisu bunili i bili ovako glasni, neka se zapitaju drugi put kada dobiju vjetar u ledja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 maj 2021, 08:57

90minut je napisao/la:
17 maj 2021, 07:35
Samo da se javim i napišem da se izvinjavam Beduinu mi zapravo nemamo plata sace još malo pa 6 mjesec kvartal je završio u martu vijetnamska prcija smo sad u punom smislu.
:?:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 17 maj 2021, 09:00

I boje se
Jer si mnogo drukciji od svih
Jer ti si stalna opasnost za njih
Nesto si novo a ne znaju sta

Drukcije hodas, drukcije mislis
I nisi k'o svi
Njihova slabost samo si ti
U tvojim ocima vidi se pad!

Banja Luka sinoć:
slika
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.