Sprdaš se..Jer ovo je smijurija od penala.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sprdaš se..Jer ovo je smijurija od penala.
Lazes ko pas!!!Saban123 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:11Bio mnogo puta, čak živio malo vise od mjesec dana.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:56Bice vojna parada ko u Moskvi, samo sad u centru BL. Vidis koliko su to pomjereni umovi...ocito nikad u Banjaluku nije krocio da vidi da je to naljepsi grad i najotvoreniji za sve bez obzira na razlike. Ubijeni u pojam nekom propagandom.
Prijatelj koji je bio na državnom takmičenju iz plivanja prije par godina nosio trenersku BiH, momku su prijetili naravno da je skine.
Takodjer bio u društvu sa pokrivenom ženskom osobom, odbacivanja i pogledi nisu izostali.
Naravno ne generalizujem vas, ali nemojte te šuplje o otvorenosti prema svima.
Onda nemoj demagogiju širiti ovdje. A ovo "briši" možeš pisati kome si naučio, meni ne.Baader je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:59Jok eto trebali smo pustiti da sav normalan rad i trud propadne radi vaših lopovluka i seoskih sudija. Aj briši s tom glupom logikom.
Kakva demagogija, fino sam napisao da ste pokradeni, ali i da me boli qrac zbog toga jer ste dokazani lopovi.Mancini je napisao/la: ↑17 maj 2021, 00:28Onda nemoj demagogiju širiti ovdje. A ovo "briši" možeš pisati kome si naučio, meni ne.
Yebem mu majku ko god je pravio ovakav pregled utakmice, ovo je za zatvora. Kakvi su ovo pregledi utakmice u pm, ko je ovo jos vidio da se ovako pravi, nisu normalni. Peticu napravit za arenu da otkaz svima daju koji ovo ovako prave u pm.
Ma ovo sudjenje iz kola u kolo nije vodjeno od kad je lige bukvalno svako kolo iste klubove zakoljuRiquelme je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:45A i ovo na TC - Velež, jel moguće da je ono svirano kao penal?boomerang5 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:21Sta je ono na utakmici radnik-olimpik, jel moguce da lik nije za ono svirao penal, ono nisu istine :S![]()
Nije problem sto ih je sudija ubio ovu utakmicu ali zbog visih interesa i klubova iz RS sudije svako kolo sakate iste timove
Koliko se sjećam da je nešto u rangu ovog svirano na Zr- Vel u 1 dijelu sezone i to na 0:0..možda griješim.
Izbrisao sam post, jer sam se ipak zaletio. Nije pametno davati sud na foru bez normalnog snimka. Ovaj snimak je jako los, ali ima jedan detalj kao da je malo na foru igrac iza ledja ovog gurno pa onda digao ruke. Fale normalni snimci da se utvrdi dobar zakljucak. Na prvu je penal smijesan, ali tako mi se na prvu cinio i onaj penal za Borac protiv Veleza dok nisam vidio bolje na snimku da ga je nagazio Velezov igrac. Ipak, da postoji normalan snimak, mozda bi se moglo bolje vidjeti da li je bilo uopste tog guranja i kakav je intenzitet. Mislim da se svasta sudi i onda se sve docekuje na noz u nedostatku kvalitetnih snimaka. Inace, nije bas da se trude da uvjere javnost kako je sezona regularna. Vidim da se svasta desavalo na tekmi izmedju Radnika i Olimpika. Nazalost, svake godine cirkus.
Krupa je jaca od Olimpika duplo.Ritamreda je napisao/la: ↑17 maj 2021, 01:08Ma skrojili su klosari 70 % tabele. Negdje nisu mogli uticati, a negdje su se i preracunali. Evo ovaj penal za Olimpik u Bijeljini kao kuca, on bi znacio opstanak. Vico ostavlja Krupu u ligi, a iduca tekma je Krupa - Olimpik. To ce da bude lakrdija. I onda dodje neko i napise, vi ste nacionalisti zato talasate protiv Vice ili neki tuzlansko- zenicki sicusni kompleksas sa recenicom eto vam sad Sarajlice...realno, bilo je svega, ali ni blizu kao ove godine. Sramota !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.