FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Zato sto je takav nas mentalitet. U fudbalu dosta ti igra sreca sto se tice zarade. Nekad ide, nekad ne ide. Nesto zaebes ti, nesto tebe neko zaebe i uvijek tu natezanja oko para. Slusao sam i onog iz Partizana kaze isto ovo sto sam ja napisao. Uvijek je tu natezanje sa porezima, sa platama. Crvena Zvezda je prosle godine u jeku evropskog uspjeha bila duzi vremenski period bez plata, ali se to na rezultatima nije osjetilo. Po 4, 5, 6 mjeseci plata nema i to predsjednik kaze, ali se igra pa bit ce. Zaradit ce platu sebi rezultatima svojim koje ce ostvariti. Kod nas niko ne razmislja. Umjesto da si zrtva sad si saucesnik. Ako je Uprava debilna ne moras biti ti kao igrac. Nek ti je obraz cist, a njihova sramota bude samo njihova.zeljodogroba je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:46Ti si 100% upravu, bez dileme i slazem se sa svime, ali evo vidis i sam situaciju.. Mene niko ne moze ubjediti da su sad odjednom svi zaboravili hodat.. atmosfera i cjelokupna situacije u klubu je dovela do ovoga. Da se pogresno ne protumaci, ovi baletani su nesposobni u svakom slucaju i ne zelim 95% da ih vidim nakon ova dva preostala kola..
Receno je njima vise puta da idu ako im ne valja. Tuzbu nek predaju i slobodni. Samo tad sute ko zaliveni. Yebo ti njihov reprogram ako ce te ovamo zavaliti 10x vise nego da to nije potpisao.MrkiMedo je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:47Kazu nasi igraci da im se kasni nekom sedam, nekom devet plata. Ako je to tako, mi smo iduce sezone nivo krupe, a za dvije godine federalna liga.
Imali su nacina da to dobiju davno, a imali su i priliku svi dobiti ciste papire na zimu. Od Ikica do Veselog.
Ja ne znam ko je kriv, mislim da je sad i kasno traziti krivca, ali znam da niko od trenutnih u klubu ne zasluzuje da nakon zavrsetka ove sezone ostane u Zelji pa makar bili bez administracije, uprave, skupstine, cistacice i svega ostalo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma mi smo takva sredina da rezemo granu na kojoj sjedimo prokleti i tacka uvijek cemo ostati zedni i usrani do vrata jbg tako nam grah pao da zivimo u društvu gdje svi svakom uvale noz u ledjaLjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2021, 00:06Zato sto je takav nas mentalitet. U fudbalu dosta ti igra sreca sto se tice zarade. Nekad ide, nekad ne ide. Nesto zaebes ti, nesto tebe neko zaebe i uvijek tu natezanja oko para. Slusao sam i onog iz Partizana kaze isto ovo sto sam ja napisao. Uvijek je tu natezanje sa porezima, sa platama. Crvena Zvezda je prosle godine u jeku evropskog uspjeha bila duzi vremenski period bez plata, ali se to na rezultatima nije osjetilo. Po 4, 5, 6 mjeseci plata nema i to predsjednik kaze, ali se igra pa bit ce. Zaradit ce platu sebi rezultatima svojim koje ce ostvariti. Kod nas niko ne razmislja. Umjesto da si zrtva sad si saucesnik. Ako je Uprava debilna ne moras biti ti kao igrac. Nek ti je obraz cist, a njihova sramota bude samo njihova.zeljodogroba je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:46Ti si 100% upravu, bez dileme i slazem se sa svime, ali evo vidis i sam situaciju.. Mene niko ne moze ubjediti da su sad odjednom svi zaboravili hodat.. atmosfera i cjelokupna situacije u klubu je dovela do ovoga. Da se pogresno ne protumaci, ovi baletani su nesposobni u svakom slucaju i ne zelim 95% da ih vidim nakon ova dva preostala kola..
Receno je njima vise puta da idu ako im ne valja. Tuzbu nek predaju i slobodni. Samo tad sute ko zaliveni. Yebo ti njihov reprogram ako ce te ovamo zavaliti 10x vise nego da to nije potpisao.MrkiMedo je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:47Kazu nasi igraci da im se kasni nekom sedam, nekom devet plata. Ako je to tako, mi smo iduce sezone nivo krupe, a za dvije godine federalna liga.
Imali su nacina da to dobiju davno, a imali su i priliku svi dobiti ciste papire na zimu. Od Ikica do Veselog.
Ja ne znam ko je kriv, mislim da je sad i kasno traziti krivca, ali znam da niko od trenutnih u klubu ne zasluzuje da nakon zavrsetka ove sezone ostane u Zelji pa makar bili bez administracije, uprave, skupstine, cistacice i svega ostalo.
ev da neko od nas je multimilijarder i krene ulagati u zelju javilo bi se milion "legendi" da ga sabotira zgadi mu sve il da trazi kakve sadake
- MocMahale444
**** **** **** **** upravu i **** **** londoskog lopova i **** ostale picke.
100 godina oni nas pobise ko mraz paprike.
100 godina oni nas pobise ko mraz paprike.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ali jes žalosno kad vidiš šta su i od terena napravili na sve ovo....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Zar ima 11 godina? Sjecam se kao da je juce bilo, na jugu bio skoro u sumi, koliko je bilo sve puno. Na kraju 4:2, i poigravanje cini mi se Bekrica kod korner zastavice sa igracima Borca. Bila su to dobra vremena....
-
- Kontakt:
@ljoze to sam i ja pisao. Oni će svoje pare uredno dobiti sudskim pricesima i prinudnom naplatom, ali vrijeme ne mogu vratiti i saprati ovu ljagu sa kluba zbog njihovih igara. I zato smatram da niti jedan od njih, izuzev naše djece, ne smije ostati u klubu sljedeće godine. Još ih treba i namlatiti za ovo brukanje.
Vrlo vjerovatno najsramnija i najžalosnija generacija igrača u historiji kluba.
Evo vidiš Meše, još handri Slobodu poslije koliko sezona za plate. Tako će i nas. I ne samo on već i Miletić i svi ostali. Znači, povalio si klub rezultatima a pare ćeš uredno pokupiti.
Evo vidiš Meše, još handri Slobodu poslije koliko sezona za plate. Tako će i nas. I ne samo on već i Miletić i svi ostali. Znači, povalio si klub rezultatima a pare ćeš uredno pokupiti.
Željezničar za život cijeli!
od amara, igraca, bake i uprave svi mrs iz svetinje, binde!
a sto jos vise boli je odnos prema klubu od nazovimo ih zeljovaca znamo da blazevica, celikovica, miletica, erica libo racku za klub al ne ide im u glavu kako je sebi jedan zec , bekric , stilic dozvolili ovu sramotu ono ljudine zar se ne zapitate il dns kao nas kapiten lafo povrijeđen a sparta naseljem kao svi sretniSudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2021, 00:41@ljoze to sam i ja pisao. Oni će svoje pare uredno dobiti sudskim pricesima i prinudnom naplatom, ali vrijeme ne mogu vratiti i saprati ovu ljagu sa kluba zbog njihovih igara. I zato smatram da niti jedan od njih, izuzev naše djece, ne smije ostati u klubu sljedeće godine. Još ih treba i namlatiti za ovo brukanje.

-
- Kontakt:
Ma ja, što kažeš od ovih idiota te ne može zaboliti, ali od ovih naših... da ovo sebi dopuste i urade a realno ništa im ne znači. Sramota epskih razmjera. Još će ih gurati u OP po stare dane da se eto nečim zabave.Robust je napisao/la: ↑17 maj 2021, 00:45a sto jos vise boli je odnos prema klubu od nazovimo ih zeljovaca znamo da blazevica, celikovica, miletica, erica libo racku za klub al ne ide im u glavu kako je sebi jedan zec , bekric , stilic dozvolili ovu sramotu ono ljudine zar se ne zapitate il dns kao nas kapiten lafo povrijeđen a sparta naseljem kao svi sretniSudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2021, 00:41@ljoze to sam i ja pisao. Oni će svoje pare uredno dobiti sudskim pricesima i prinudnom naplatom, ali vrijeme ne mogu vratiti i saprati ovu ljagu sa kluba zbog njihovih igara. I zato smatram da niti jedan od njih, izuzev naše djece, ne smije ostati u klubu sljedeće godine. Još ih treba i namlatiti za ovo brukanje.
Vrlo vjerovatno najsramnija i najžalosnija generacija igrača u historiji kluba.![]()
ja ne bih samom sebi smio na oci izaci da igram a smatram se zeljovcem
Željezničar za život cijeli!
Nisam gledao utakmicu danas, kako su odigrali Gasal i Subasic?
I sto nema Stilketa?
I sto nema Stilketa?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Evo izgleda povratak publike na stadione... Hajde pusti barem zadnje kolo da im **** majku za sva vremena
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Čerkez najavio razgovore sa NSBiH: Vrijeme je da pustimo gledaoce na tribine
Pomoćnik ministra zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine, Goran Čerkez, najavio je u razgovoru za N1 veće popuštanje mjera uz mogući povratak gledatelja na tribine sportskih događaja.
https://****/cerkez-najavio-razg ... a-tbirine/ (****)
Pomoćnik ministra zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine, Goran Čerkez, najavio je u razgovoru za N1 veće popuštanje mjera uz mogući povratak gledatelja na tribine sportskih događaja.
https://****/cerkez-najavio-razg ... a-tbirine/ (****)
Junior Željezničara, Faruk Duraković, jučer je ubilježio debi u prvom timu Plavih. Čestitamo!
Osamnaestogodišnji veznjak je od svoje devete godine na Grbavici.
Foto: Adem Ćatić, 1921.ba

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Svaka cast Maksimovicu za press konferenciju jucer. Ne znam da li je ikad u nasoj ligi neko od trenera onako konkretno odgovarao na pitanja. Lijepo je i prozvao sve za publiku, daj boze da se i nasi ukljuce pa da vide sta mislimo o njima
Navodno Hiros u Osijek ide bez obestecenja.
Odavno nije neki trener dosao i pricao sa respektom prema nasem klubu kao trener Borca. I prije i poslije utakmice, o navijacima, da su navijaci izgradili tribinu, o klubu. To treba postovati. Samo kad se poredi kad ti dodju ovi ljudi iz manji klubova, kradu te na sred Grbavice, a bez ikakvog srama. Jos te napadaju.
Nadam se da u klubu vec sad razmisljaju kako i na koji nacin ce pustiti navijace. Ja sam aktivan clan kluba i imam godisnju kartu za jug. Preventivno im svima yebem sve ako bude kakve mucke i ne daj boze ne budem mogao na tribinu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], successminator i 38 gostiju.