Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Sta je ono na utakmici radnik-olimpik, jel moguce da lik nije za ono svirao penal, ono nisu istine :S
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ne livo muskarce

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
I dalje piše željezničar. Vi ste i dalje sedmoplasirani, vama je hatma i ove godine, samo još gora nego prošle.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
A i ovo na TC - Velež, jel moguće da je ono svirano kao penal?boomerang5 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:21Sta je ono na utakmici radnik-olimpik, jel moguce da lik nije za ono svirao penal, ono nisu istine :S

Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
- oldschool72
- Kontakt:
Sta je ovo? Kakav je ovo raspad? Jel ih stigla korona titula ili husrefove suze?
- feniksptica
- Kontakt:
A kad se pisalo da nema sanse da ispadnu oba RS kluba to je bila urota i govor mrznje. Olimpika isto ceka i sledece kolo. Neko je a zna se ko ovu ligu previse politicki shvatio. Radnika i Bijeljinu prcaju iz vrha RS kad stignu, a sad ih spasavaju cisto da imaju bodove sl sezone i da imaju barem 3 kluba.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Baš, evo i ja sad čitam totalni raspad, niko ništa ne zna...
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Čist penal za Olimpik, klasična krađa. S obzirom da se radi o kriminalcima koji su radili neviđene lopovluke u našem fudbalu i o jadu nas zabavili onu sezonu kad smo se vraćali, objektivno i subjektivno ću reć: boli me qrac što su pokradeni. Eto im sad.
Kakav Radnik ima veze sa ovim danas? Kao da je lakrdija bila radi Radnika a ne Krupe? A ovdje mnoge stid reči da su Bošnjaci.feniksptica je napisao/la: ↑16 maj 2021, 23:49A kad se pisalo da nema sanse da ispadnu oba RS kluba to je bila urota i govor mrznje. Olimpika isto ceka i sledece kolo. Neko je a zna se ko ovu ligu previse politicki shvatio. Radnika i Bijeljinu prcaju iz vrha RS kad stignu, a sad ih spasavaju cisto da imaju bodove sl sezone i da imaju barem 3 kluba.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- oldschool72
- Kontakt:
Sreća za Olimpik "pustiće" ih Sarajevo u zadnjem kolu.
Velež do groba
Piši nešto i o onom lopovluku u Gračanici. Je li ono cifra od 8 hiljada KM bila u pitanju? I čije su ono pare donesene?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
U pravu si sve je moguće kod nas...nažalost..
Al čudno da niko ne spominje to.
Dudić čak opleo po igračima.

Bolje da oplete po igračima, nego da mu savez oplete suspenziju, ko da ga ne čekaju na ziceru...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Strasan pregled, cist penal dosudjen

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.