FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi ne možemo ni bajramski turnir osvojiti ss ovim igracima.
Oni mase prazne golove, uvukla se trema, staticnost, slaba forma.
Kao sto kazem samo se nadam, da ce doci bolji ljudi od prijasnjih, da nastavimo gdje smo stali. Ova sezona, da nam bude opomena.
Oni mase prazne golove, uvukla se trema, staticnost, slaba forma.
Kao sto kazem samo se nadam, da ce doci bolji ljudi od prijasnjih, da nastavimo gdje smo stali. Ova sezona, da nam bude opomena.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Da se citiram, svako ko misli da je ovo danas bilo regularno taj nema mozga sekunde, jos uvijek preklapamo Hadzijine dugove i preklapat cemo ih i zadnje kolo ukoliko Olimpiku bude trebalo
Iako smatram da je Sabrina uradila dosta dobrih stvari, nakon ovakve bruke ove polusezone od cistacice do direktora svi trebaju napustit Klub i napustit ce akoBogda
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- forza_juve
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo bi u zapadnom svijetu cijela uprava kolektivno dala ostavku.
Zbog osjecaja krivice ako nista drugo.
Zbog osjecaja krivice ako nista drugo.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Na primjerima želje i sarajeva jasno se vidi razlog krahiranja ovog proljeća, a to su pare. Nema para, nezadovoljstvo i onda i kad hoćeš da igraš lopta te neće.
nema potpisa
-
- Kontakt:
Ma ko nas jjebe
- ElCartel11
- Kontakt:
Na kraju kad Borac osvoji sa +7,8 bodova 

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- forza_juve
- Kontakt:
Ja sam prvi bio za upravu na početku, Vinko je imao podršku, čelu nisam simpatisao nikada i rekao sam da ako je bude rezultata svi trebaju ići.
Nema rezultata čekamo potez Nama, jer koliki god on bio biznismen i imao para nije mu lako ovo što se dešava a čak mislim da je više lično uvrijedjen nego finansijski što je u gubitku.
Djeluje jako dobra osoba onako na prvu kada ga gledaš i volio bih da maršne sve redom u klubu
Nema rezultata čekamo potez Nama, jer koliki god on bio biznismen i imao para nije mu lako ovo što se dešava a čak mislim da je više lično uvrijedjen nego finansijski što je u gubitku.
Djeluje jako dobra osoba onako na prvu kada ga gledaš i volio bih da maršne sve redom u klubu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Oni bar znaju da nemaju, mi pricamo o iskoraku, kapitalcima, izgradnji stadiona,dominaciji. A onda dodjes u situaciju da suspendujes igrace koji se bune sto nema plata. Ko tu koga vara hajd ga znaj, uglavnom popušili smo ga dobro ovo proljeće.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nas je ukupao celavac najvise. Ako je sam brinuo oko sportskog segmenta, da mu se niko nije mjesao onda je on najveci karcinom i direktno nas je unistio. Ako se je neki petljajo sa strane iz uprave moraju i oni biti nogirani hitno.forza_juve je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:25Ja sam prvi bio za upravu na početku, Vinko je imao podršku, čelu nisam simpatisao nikada i rekao sam da ako je bude rezultata svi trebaju ići.
Znaci, da ti ne dovedes zamjenu za najbolje poslijeratno krilo, vec vratis sa posudbe igraca koji se ni u Olimpiku nije mogao naigrati onda je nesto tu sumnjivo. Ili si totalna ubleha i ne znaš svoj posao ili si direktno isao da unistis ekipu.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Osttribine
- Kontakt:
Citam evo malo i nevjerujem, kakvi moroni, bitniji im Dzenin izgled nego ovi **** na terenu koji citavo proljece bojkotuju zbog neispacenih plata, ok sad ce neki se svezat nekakvih kvartala, recite to igracima da im se kvartalno ne/isplacuje.bordobijeli je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:52Nevjerovatno pricamo o Dzeni i mssnoj kosi a izgubili 13 bodova, promjenili SD, trenera, Predsjednika, kasne plate, igra katastrofa. Al et najbitnije oprat trenera koji je tu 2 dana.
Uglavnom u kanalu smo, a krivaca je mnogo u nasem klubu, da li ce snositi posljedice vidjecemo.
- forza_juve
- Kontakt:
Ubleha nije doveo napadača cim se Mersudin povrijedio i to je dokaz o kakvom se SD radi.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:29Nas je ukupao celavac najvise. Ako je sam brinuo oko sportskog segmenta, da mu se niko nije mjesao onda je on najveci karcinom i direktno nas je unistio. Ako se je neki petljajo sa strane iz uprave moraju i oni biti nogirani hitno.forza_juve je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:25Ja sam prvi bio za upravu na početku, Vinko je imao podršku, čelu nisam simpatisao nikada i rekao sam da ako je bude rezultata svi trebaju ići.
Znaci, da ti ne dovedes zamjenu za najbolje poslijeratno krilo, vec vratis sa posudbe igraca koji se ni u Olimpiku nije mogao naigrati onda je nesto tu sumnjivo. Ili si totalna ubleha i ne znaš svoj posao ili si direktno isao da unistis ekipu.
Gori ti pod nogama za iskorak u Evropi, protivnik po mjeri ti ne dovedes.
Ispalo se ide se dalje, naberes prednost zahvaljujući dvojici igrača koje prodas u po sezone i ne dovedes zamjenu nego dovedes nekog Cmilju.
Produživanje ugovora stariji klapi je još gori čin koji si mogao napraviti.
Ti ako si bio profesionalni igrač i ako si SD a ne vidiš šta ti se dešava u ekipi i kako ti ekipa igra onda si debil ili nečiji potrcko nema treceg
❤️1946❤️
Očigledno smo dobro izmanipulisani...igra sarajeva prema naprijed i igra bez lopte su ovog proljeća za 360 stepeni okrenuti prema dole u odnosu na jesen. Realno gledano sekunde ova ekipa nije zaslužila titulu, hronološki pogledati sve od derbija do danas i nećeš naći normalnih 90minuta, i sve kako je vrijeme odmicalo bivalo sve gore i gore, znači isto kao u želji nezadovoljstvo i klanovi zbog para. Ima i do Vinka al realno kolateralna šteta. Otišla su dva najbolja igrača al realno ti se 10 utakmica u našoj ligi sastavio nisi kako treba. Samo protiv krupe prvo pol, protiv najlošije ekipe lige šuta uputio nisi.bordobijeli je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:27Oni bar znaju da nemaju, mi pricamo o iskoraku, kapitalcima, izgradnji stadiona,dominaciji. A onda dodjes u situaciju da suspendujes igrace koji se bune sto nema plata. Ko tu koga vara hajd ga znaj, uglavnom popušili smo ga dobro ovo proljeće.
nema potpisa
Još večeras se zaputiti u Međugorje i na koljenima moliti Mamića da uđe u klub.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mene ovo vraca na onaj scenario play ofa sa konama kad smo imali mozda najmocniju ekipu ikad. I onda gol Zubanovica nam je klub vratio pred bankrot. Tjeralo se i tad sve zivo trazilo bolje, a svi znamo kako je na kraju ispalo. Bojim se i sad istog scenarija, samo vise necemo imati popravni.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Morteme ubaci jos jednu opciju u anketi pod nazivom "yebemo vam obitelji svima"
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mi smo p i c k e najvece, bojimo se Sabrine, ne smijemo joj nista. Tastatura huligani.
-
- Kontakt:
Al treba zapeti i dobiti pogani radnik,neka ispadnu a nek se spasi Olimpic ili Krupa
Treba prvo ove jadove od igraca istraumirat,prebit,zabranit da izlaze,maltretirat na svakom koraku,uprava nek ode sama ako nece onda istom metodom. Pored svega ovoga sad imamo i Vicu i ove sudijske lakrdije gdje neces moci da igras plus ove nase uhljupske bosnjacke klubove al neka drago mi je sljedece sezone kad budu plakali odbit bilo koji vid saradnje i kontakta sa istim ako pristanu nasi da Bog da pomrli svi
Trenutno korisnika/ca: makron, mire971, nedimmmm1337, Pitar6785, supervizor i 64 gosta.