Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto bi igrali,kad se vec zna unaprijed rezirana predstava u Krupi?Svala cast Olimpiku,ako je ovo istina
- Meraak1921
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Je ne bi sviro nijedanOnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:12Jesu li bila penala cuo sam da su dva penala bila za 20 minutatutankamon1905 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:05Cestitam BoracGuraju ih momacki, al **** ti to i uz guranje valja stic -13..da nije uzeo borac uzeo bi velez, toliko se sarajevo sasralo.
Prvi sam govorio da je nemoguce ispustit onu prednost iako su prodali 2 najbolja igraca jer nisam vjerovo da iko moze iskoristit kikseve sarajeva..al evo..
Siroki - zrinjski, sta se gleda..medjusobni ili gol razlika?
- ElCartel11
- Kontakt:
Zeljovci nas fol ismijavaju nesto 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jel luxemburg prosao, zna li se ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:12kiks bresta, samo 1:1 sa Slavijom. Sada u jedan soligorsk igra i ako pobjedi sl vikend međusobni meč BATE-Soligorsk odlučuje gotovo sigurno o prvaku bjelorusije.
Jel to vec pratimo ocemol bit nosioci u LP hahah.
Prate se lige koje su sada u svojoj zavrsnici, znaci koncentrisani smo na istok i sjever EvropeKakve su sanse da budemo nosioci u 1. pretkolu LP?
Pogledaj onu tabelu iznad, treba nam da bar 4 ekipe sa lijeve strane ne osvoje titulu, ostali uslovi su realni.
Ima u Bjelorusiji još 5 kola plus direktan duel Shakhter - BATE pa bi nas to baš poguralo da BATE ne uzme.
Ostalo je sve tek počelo, ali sve u svemu opet ćemo pratiti druge lige kao nedavno Albance i Armence.
Samo sto nam se ove godine poslozilo a do godine ko zna
Pa to bukvalno, ove godine smo samo od Crnogoraca bili jači po koeficijentu ostalo nam se sve moralo posložiti (Valletta - Malta, Lincoln - Gibraltar, ...) a za narednu godinu smo već u startu ostavili 10 mjesta iza nas vidi se značajan napredak, ali i dalje nedovoljno za siguran status nositelja još nas proganja sezona bez Evrope i ZarijaSta sve sviraju tel avivu cudo je da su prvi uopste
Kakve su šanse da i ove godine budemo nosioci?
Trebaju nam jos dvije lige da se poklope. Poljska, Azerbejdzan, Armenija, Izrael i Slovacka su nam najvece sanseOva je u februaru:Za sada sve nam lige idu u korist, osim Slovacke
Btw, treba i m:tel liga da se poklopi.Trebaju nam jos dvije lige da se poklope. Poljska, Azerbejdzan, Armenija, Izrael i Slovacka su nam najvece sanse
Kupite dobre televizore, da možete Evropu gledati.Meraak1921 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:13Joj prije par sedmica, pratili su prvake drugih zemalja, ko im najbolje lezi u drugom pretkolu Lige Sampiona , joj jadova 1946
![]()
![]()
![]()
![]()

- Meraak1921
- Kontakt:
Naravno, ne igrate svaki dan Ligu Prvaka, ja mislim da vam prvak Armenije najvise odgovarafks74 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:34Kupite dobre televizore, da možete Evropu gledati.Meraak1921 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:13Joj prije par sedmica, pratili su prvake drugih zemalja, ko im najbolje lezi u drugom pretkolu Lige Sampiona , joj jadova 1946
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Tristan
- Kontakt:
Ne prdite, Krupa je uz Borac i Velez najbolja ekipa proljecnog dijela.Tarpi1234 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:28Sto I'm je lijepo,pa vjer.radi sudjenja! Danas penal on njima zuti,oni su ispali igraju s krupom to kaonda Bajernu ides,sve je to vec dogovoreno,ostaje Krupa ,zato onaj trener krupe zadovoljan ma sve ok,ma sve se zna vidis i sam..jbg sjeba Vico ovo izgleda ,Dodik bi mu pozavidio
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Antipolitika3
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:05Cestitam BoracGuraju ih momacki, al **** ti to i uz guranje valja stic -13..da nije uzeo borac uzeo bi velez, toliko se sarajevo sasralo.
Prvi sam govorio da je nemoguce ispustit onu prednost iako su prodali 2 najbolja igraca jer nisam vjerovo da iko moze iskoristit kikseve sarajeva..al evo..
Gleda se medjusobni skor a mi smo tu losi dok ako 3 kluba budu imala isto bodova ona se gleda gol razlika.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ma prvi čist ko suza, drugi se ne vidi na ovom pregledu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:30Je ne bi sviro nijedanOnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:12Jesu li bila penala cuo sam da su dva penala bila za 20 minutatutankamon1905 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:05Cestitam BoracGuraju ih momacki, al **** ti to i uz guranje valja stic -13..da nije uzeo borac uzeo bi velez, toliko se sarajevo sasralo.
I zeljuTristan je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:37Ne prdite, Krupa je uz Borac i Velez najbolja ekipa proljecnog dijela.Tarpi1234 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:28Sto I'm je lijepo,pa vjer.radi sudjenja! Danas penal on njima zuti,oni su ispali igraju s krupom to kaonda Bajernu ides,sve je to vec dogovoreno,ostaje Krupa ,zato onaj trener krupe zadovoljan ma sve ok,ma sve se zna vidis i sam..jbg sjeba Vico ovo izgleda ,Dodik bi mu pozavidio
Velež je bolji i od Širokog i od Zrinjskog u međusobnim, ali i u slučaju mini tabele sa tri tima.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:39Gleda se medjusobni skor a mi smo tu losi dok ako 3 kluba budu imala isto bodova ona se gleda gol razlika.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:05Cestitam BoracGuraju ih momacki, al **** ti to i uz guranje valja stic -13..da nije uzeo borac uzeo bi velez, toliko se sarajevo sasralo.
Široki je bolji u međusobnom od Zrinjskog ako isto bodova imali na kraju samo ta dva tima, ali ako tri tima imali isto bodova, idu Velež i Zrinjski u Evropu.
Nema veze neka je i Armenija, vi u to vrijeme prijateljske igrajte. Tu ste svoji na svome.Meraak1921 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:36Naravno, ne igrate svaki dan Ligu Prvaka, ja mislim da vam prvak Armenije najvise odgovarafks74 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:34Kupite dobre televizore, da možete Evropu gledati.Meraak1921 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:13Joj prije par sedmica, pratili su prvake drugih zemalja, ko im najbolje lezi u drugom pretkolu Lige Sampiona , joj jadova 1946
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Po ovom ovdje postavljenom snimku presmijesan penal za Slogu, a o uglovima snimanja treba posebna tema. Fuj, u 2021. godini ti ovakve uglove snimke utakmice imas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Joj, Allahu Dragi sta su sve najavljivali, danas im rasulo u klubu, spremaju se tuzbe. Mastalo o nekim iskoracima, grupama, pojacanjima. Joj pitari hahahhahahahaha!!!!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
https://sc+sport.ba/snimak-iz-tunela-banja-ilidze-sudija-utakmice-zvijezda-olimpik-udario-redara/?fbclid=IwAR0PZuDUno1LNBWv2tO4RFnjnW2VWQDpuYMHqHFnzq0VO8btOKnE__fSgpo
Welcome back Vucovi
Welcome back Vucovi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pise navijac kluba koji evo 6 mjeseci nema pobjedu na 100 god.kluba..mi jesmo kilsali al Vubste posljednji klub koji treba nekog da podjebaje al hajd..
Samo zaboravljas da smo se mi odavno pomirili sa situacijom kakva nam je u klubu, te da nismo najavljivali raznorazne grupe, milione, avione.
13 bodova i utakmica manje. Cestitam! Hahahahahaha
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Lijepa noc veceras Sarajevo umrlo
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.