FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 16 maj 2021, 20:59

Niko nikom nije pustio. Posteno smo odigrali, sastav slican ko u Mostaru sa dvije izmjene Bojo-Gasal od pocetka i Juricic-Zec tako da ni tu nema sta ko prigovoriti. Ocekivao sam na sastave da ce nas bas Borac nadigrati, ali nije. Egal utakmica s tim sto imaju oni majstore u ekipi koji te rijese u dva poteza ako ne mogu igrom. Cestitke Durakovicu i Beci na debiju. Nadam se u Mostaru da ce dobiti vise minuta Durakovic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 16 maj 2021, 21:00

Brkooo je napisao/la:
16 maj 2021, 20:55
Riziko je napisao/la:
16 maj 2021, 20:47
Sedad Subašić ima potencijala.
Ne znam što ga više niste gurali.
Nije baš top kvalitet, ali može napraviti neki transfer vani. Ne govorim o ovoj u utakmici, nego o generalnim fudbalskim kompetencijama koje ima, a ja sam ih primjetio. Dosta stvari "vidi", brzo loptu daje. Solidno se kreće između linija.
Nismo ga vise gurali zato sto ga je trenerski mag, Amar Osim zavalio na krilo i mali tu nije mogao meda. Ista prica kao i za ostale mlade i talentovane igrace. Umjesto da smo forsirali talentovanog golmana juniora, Nikolu Milicevica, mi citavu sezonu dajemo sansu pokemonima koji ili su retardirani ili nemaju visine. Umjesto da smo davali sansu Gasalu i Kulasinu po krilima, mi forsirali Boju, Veselinovica i Mujezinovica. Umjesto da smo forsirali Durakovica u vezi mi forsirali mrtvog Celikovica itd..
Haj sto ih nismo gurali dok smo imali realnu sansu za evropu, ali guranje metuzalema i amatera i u ova zadnja 3 kola i ne davanje sanse svim tim koje si pobrojao je van svake pameti..
Pročepit će negdje.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 maj 2021, 21:03

Brkooo je napisao/la:
Riziko je napisao/la:
Nije baš top kvalitet, ali može napraviti neki transfer vani. Ne govorim o ovoj u utakmici, nego o generalnim fudbalskim kompetencijama koje ima, a ja sam ih primjetio. Dosta stvari "vidi", brzo loptu daje. Solidno se kreće između linija.
Nismo ga vise gurali zato sto ga je trenerski mag, Amar Osim zavalio na krilo i mali tu nije mogao meda. Ista prica kao i za ostale mlade i talentovane igrace. Umjesto da smo forsirali talentovanog golmana juniora, Nikolu Milicevica, mi citavu sezonu dajemo sansu pokemonima koji ili su retardirani ili nemaju visine. Umjesto da smo davali sansu Gasalu i Kulasinu po krilima, mi forsirali Boju, Veselinovica i Mujezinovica. Umjesto da smo forsirali Durakovica u vezi mi forsirali mrtvog Celikovica itd..
Brkoo znas da te brat voli ali nemoj prerjerivati Amar je genije za teren I on je uvijek volio iskusne igrace jer je znao da ce sa njima imati rezultate .Ova godina nije mjerilo nikakvo ali kad pogledas sve sezone koje je vodio bilo je to top .

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 16 maj 2021, 21:04

KANA je napisao/la:
16 maj 2021, 20:41
A sta ste sjebani? pa jel moguce da sam ja samo sretan :njanjanja: hajde veceras da se zajebavamo lijepo je kad pickama mrak na oci padne :bale: braco ja sam kao nov :rol: samo me jedno zanima jesu li ovo vratili Vici za proslu sezonu
Bolje Borac nego Cigani :wave:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 maj 2021, 21:05

Mamba21 je napisao/la:
16 maj 2021, 21:04
KANA je napisao/la:
16 maj 2021, 20:41
A sta ste sjebani? pa jel moguce da sam ja samo sretan :njanjanja: hajde veceras da se zajebavamo lijepo je kad pickama mrak na oci padne :bale: braco ja sam kao nov :rol: samo me jedno zanima jesu li ovo vratili Vici za proslu sezonu
Bolje Borac nego Cigani :wave:
Ma sjebase mi noc :roll: kad skontas ovo je najveca bruka za sarajevo nije ovo cisto nema sanse.Prodaja Rahmanovix I Tatara nazor nikakve neke ponude nisu bile da kazes da se ne mogu odbiti

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 maj 2021, 21:09

Brkooo je napisao/la:
Riziko je napisao/la:
Slažem se @Brkooo koristili smo Boju, Veselinovića, Alispahića na toj poziciji desnog veznog odnosno desnog krila mjesto da guramo našeg dragulja koji je već opravdao očekivanja svojim driblinzima, potezima i šutom naravno prvo protiv ŠB a i prošlu protiv Veleža.

Subašić nije igrao na svojoj poziciji na kojoj je bio najbolji u Rudaru a to je klasični ofanzivni vezni ili na poziciji iza napadača. Zbog toga smo ga i doveli i dalje igra u malom grču ali nakon Bijeljine je dobio dosta na samopouzdanju što je i pokazao danas.

Bender nije loš golman, zna se fino baciti, odbraniti ali ne sviđa mi se njegova nesigurnost i poigravanje što čeka čeka igrača pa dok ovaj priđe on onda ispuca loptu. Prije mi se čini kao golman koji će prosuti a ne donijeti bodove ekipi.

Kulašin za 15 minuta upiše dvije asistencije i dva gola na pripremama a ne dobije minutu.

Duraković pokazao za 5 minuta više nego Čeliković za cijelu polusezonu.
Brko iz druge galaksije!!!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 16 maj 2021, 21:13

@Kana, Pusti tu pricu nemoj ovo nemoj ono. Treba reci sve cinjenice a ne slijepo braniti nekoga. Amar Osim je doveo nesposobnu upravu koja ne moze ni plate obezbjediti trenutnim tzv. igracima. Cak i prije korone su kasnili par plata igracima. Amar Osim je doveo sebi za pomocnike svoje prijatelje, Memica, Serbu itd, tzv "strucnjake" koji ni u Vratniku ne bi mogli raditi. Memic i dalje govori "utaknica". Amar Osim je doveo skoro sve ove igrace koji su na stoti rodjendan ponizili i obrukali klub. Amar je Zelju srozao i unazadio bar 20 godina ovim svojim potezima. Od ovog genocida sto je svom klubu uradio, necemo se jos godinama oporaviti a veliko je pitanje hocemo li se uopste i oporaviti..

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 maj 2021, 21:16

Brkooo je napisao/la:
16 maj 2021, 21:13
@Kana, Pusti tu pricu nemoj ovo nemoj ono. Treba reci sve cinjenice a ne slijepo braniti nekoga. Amar Osim je doveo nesposobnu upravu koja ne moze ni plate obezbjediti trenutnim tzv. igracima. Cak i prije korone su kasnili par plata igracima. Amar Osim je doveo sebi za pomocnike svoje prijatelje, Memica, Serbu itd, tzv "strucnjake" koji ni u Vratniku ne bi mogli raditi. Memic i dalje govori "utaknica". Amar Osim je doveo skoro sve ove igrace koji su na stoti rodjendan ponizili i obrukali klub. Amar je Zelju srozao i unazadio bar 20 godina ovim svojim potezima. Od ovog genocida sto je svom klubu uradio, necemo se jos godinama oporaviti a veliko je pitanje hocemo li se uopste i oporaviti..
A brate sve je to tacno I boze sacuvaj da ga branim izjasnio sam se davno da mu treba zabraniti prilazak stadionu sto se mene tice ali je genije za teren vjeruj bratu .
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 16 maj 2021, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 maj 2021, 21:16

Brkooo je napisao/la:
Memić : "Imali smo svoje prilike, nismo "hin" iskoristili" !

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 16 maj 2021, 21:17

Glupo je reći da smo mi nekoga pustili. Pa Sarajevo koje ne može da pobijedi evo tri kola zaredom ekipe iz donjeg dijela tabele nas je razbilo ko beba zvečku. Borac je bio malo u grču zbog situacije na tabeli i borbe za titulu, mi smo to iskoristili pa bolje izgledali na terenu u prvom poluvremenu. U nastavku jednostavno dolazi do izražaja njihov individualni kvalitet u napadu i naša očajna sprema i to je to. Mi smo najlošija ekipa na proljeće u ligi i sreća pa skupismo bodova na jesen inače bi sada ispadali iz lige.
Sada se fokusirati na to da rastjeramo kompletnu upravu, stručni štab i 80% igračkog kadra. Pokušati spasiti ovaj klub, to je sada jedino bitno.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 16 maj 2021, 21:20

Ma nismo odradili pripreme, sve što mi uradimo to je u prvom poluvremenu i to je naš domet. U drugom oslanjamo se na Boga i to je to
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 maj 2021, 21:21

Ponovo slušam press Memića i sad sam sto posto uvjeren da je Baka završio svoje sa Željom ! Prvo je rekao da se nisu čuli 2,3 dana i da ga je nazvao prije utakmice i poželio sreću. Drugo nije vodio ni treninge, Memić je rekao da je on vodio ekipu i to je to

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 maj 2021, 21:23

1921boy je napisao/la:
16 maj 2021, 21:21
Ponovo slušam press Memića i sad sam sto posto uvjeren da je Baka završio svoje sa Željom ! Prvo je rekao da se nisu čuli 2,3 dana i da ga je nazvao prije utakmice i poželio sreću. Drugo nije vodio ni treninge, Memić je rekao da je on vodio ekipu i to je to
Kad Vam je brat rekao da od Bake I Stile nema nista

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 16 maj 2021, 21:23

Ma po presu Memica se da zakljuciti da mi i nemamo upravljacke strukture..
Pročepit će negdje.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 maj 2021, 21:26

MojaMalenkost je napisao/la:
16 maj 2021, 21:23
Ma po presu Memica se da zakljuciti da mi i nemamo upravljacke strukture..
Pa čovjek je sam rekao nit ga je ko zvao nit mu je ko šta naredio

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 16 maj 2021, 21:26

Halal olsun za danas! Za sve ostalo vam yebem od najmladjeg do najstarijeg binde jedne!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 16 maj 2021, 21:27

Gleda se ista utakmica.
Memic trener: katastrofa, lose ovo lose ono, ruganje covjeku.
Sliskovic trener: ahaa, vidi se njegov pecat, dobro je to nas Baka skontao. Nije do njega.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 16 maj 2021, 21:28

KANA je napisao/la:
16 maj 2021, 21:16
Brkooo je napisao/la:
A brate sve je to tacno I boze sacuvaj da ga branim izjasnio sam se davno da mu treba zabraniti prilazak stadionu sto se mene tice ali je genije za teren vjeruj bratu .
Iskreno, bio je genije. Vrijeme ga je jednostavno pregazilo. Pročitali ga više treneri a on ništa novo nije unio. Ekipe mu apsolutno isto igrale i istu konstrukciju pravio. To je moje mišljenje. Da je više uložio u sebe i trenersko znanje sa prirodnom talentom i odredjenom dozom tersluka mogao daleko dogurati ali ovako je samo sebe ukopao. Ego je čudo nažalost.

Ja stvarno ne znam da iko može pomisliti da smo išta pustili. Uporediti sa unazad 5-6 utakmica i mi čak više zapeli nego tada. Drugo je to što je to “zapinjanje” na nivou mahalske lige kad se ono u raji šatro zainatiš pa ispušeš kao balon kad te neko dočeka na lakat. Evo realno šta će hudnik Blažević pustiti. On je prirodno neposoban. Ja uvjeren da bi bolje igrali da je u prvoj minuti crveni dobio. Ili onaj Mujezinović. On se jadnik satra trčeći ai bez efekta. Greška za greškom. Vjerovatno oni potezi viška u njegovoj glavi izgledaju fantastično ali to je posljedica kad gledaš klipove na yt i pokušavaš skinuti poteze sa FIFE. I ja to probavao kad sam bio mladji pa umalo sam sebi nogu slomio. Poenta priče je da mi ne trebamo uopće ni pomisliti da pustimo. Mi smo ekipa koja NEMA pobjedu u proljetnom dijelu sezone. Kad god pomisliti da se nešto pušta sjetite se ko nam igra u prvoj postavi i trebale bi vam neke stvari biti jasne. Vjerovatno da ima jedan ili dvojica koji bojkotuju ali kad na to dodaš 9 uhljupa nama ni Ronaldinho ne može pomoći.
Ti si moj Željo, veliki Željo!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 maj 2021, 21:28

Izbrisi njemu post on je meni psovao **** mu familiju.

Isto kao i ovom benderu **** mu sda i bakir mater po sred šupka
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 16 maj 2021, 21:28

Ima nekih poveznica :kafa:
Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Plavom salonu stadiona "Grbavica" sportski direktor FK Željezničar Amar Osim je obrazložio razloge zbog kojih je Admir Adžem smijenjen s pozicije glavnog trenera prvog tima. Njega će naslijediti Almir Memić.

"Važnije je da se klub stabilizuje i stane na noge, a kad se stvore preduslovi, možda se i vratim. Zasad, nemam takvih ambicija", kazao je Osim.
Pročepit će negdje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kolezeljovac i 24 gosta.