Bravo doktore, majstore, ikono tenisa.

kakav sjajan mec, kakvi udarci, nestvaran nivo koji samo dvojica najvecih mogu pruziti. Svaka cast Stefanosu, Aci, Medi i ostalima ali kad ova dvojica igraju to je praznik, sve drugo staje. Cestitke Novaku i njegovim navijacima, kako na turniru tako i na ovom strasno dobrom mecu. Da budem iskren nisam ocekivao da ce proci Stefanosa, nakon toga ni da ce odvesti Rafaela u treci set. On je sve to odradio i to u velikom stilu, sjajan drugi set.

imaju se cemu nadati navijaci, definitivno poslije sljake najveci favorit za svaki turnir osim USO nadam se.
Sta reci za Kralja, kada je Shapo imao onu mec loptu mislio sam u sebi "ma daj zar ce i ovo zijaniti"
Uspio se izvuci, poslije sam bio sumnjicav jer ga je Zveki vec dobio prije par dana, ali poslije tog meca i lagane pobjede vise nije bilo sumnje ko je osvajac Rima. Ocekivao sam veliku borbu naravno i monstruozan tenis, ali ovo sto ovaj covjek prikazuje na sljaci je nesto nerealno. Sjajna uvertira za najbitniji GS, da ga mazne pa kako god i da se izdvoji na vrhu po broju GS. Svakako da to i zasluzuje. No, pored silnih uspjeha nista se ovom covjeku ne moze vise zamjeriti. Bravo,bravo i bravo.