FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo cirkus od kluba ovo sto se kod nas dešava nema nigdje +13 

Ovo je sve namješteno i prodano.
Samo mi je žao naših navijača
Samo mi je žao naših navijača
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Pa dobro decko ruzan, nije izbor ljepote. Covjek tu 2 dana, apsolutno najmanje kriv i bitan u ovom momentu.Evander je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:40bordobijeli je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:39Stvarno vam Dzeno najvise smeta?? pored svih problema koje klub ima.
![]()
Al eto nama smeta Dzeno sto nije lijep a ne smeta nam sto su klub srozali
Golman Liverpoola zabio gol iz kornera, našima da daš 100 kornera neće ga zabit,možda nije ni baš dobra uporedba ali 

FK Sarajevo
Sabrina, Ilijevski hajd lagano.... Kako je Vinko kriv i vi ste jos vise
Ma MARŠ svi
Potajno sam se nadao da ce biti nesto, međutim dvije utakmice bez pogleda na go a nadamo se necemu. Nismo ni zasluzili titulu i gotovo.
Ma MARŠ svi
Potajno sam se nadao da ce biti nesto, međutim dvije utakmice bez pogleda na go a nadamo se necemu. Nismo ni zasluzili titulu i gotovo.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Nije problem sto nije lijep, nego sto izgleda ko uhljup najveci.bordobijeli je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:44Pa dobro decko ruzan, nije izbor ljepote. Covjek tu 2 dana, apsolutno najmanje kriv i bitan u ovom momentu.Evander je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:40bordobijeli je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:39
Stvarno vam Dzeno najvise smeta?? pored svih problema koje klub ima.
![]()
Nema to veze s ljepotom. Ali makar je red da budes uredan i da bar malo vodis racuna o sebi. Pivski stomak, masna kosa, guzica izbacena tacno vidis da ne izlazi iz kafane. Valjda ti ko trener trebas da budes primjer igracima. Gledaju te ljudi na TV-u na kraju krajeva.bordobijeli je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:44Pa dobro decko ruzan, nije izbor ljepote. Covjek tu 2 dana, apsolutno najmanje kriv i bitan u ovom momentu.Evander je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:40bordobijeli je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:39
Stvarno vam Dzeno najvise smeta?? pored svih problema koje klub ima.
![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ma prodali,dogovori li....
- NisamInSajder
- Kontakt:
Malo postovanja za covjeka koji je stvorio pola igraca Sarajeva i koji je ovom klubu donio dvije titule nakon velike suse.Evander je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:47Nije problem sto nije lijep, nego sto izgleda ko uhljup najveci.bordobijeli je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:44Pa dobro decko ruzan, nije izbor ljepote. Covjek tu 2 dana, apsolutno najmanje kriv i bitan u ovom momentu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Gleaj dzene.. U suzi mu 2 promila alkohola

-
- Kontakt:
Najviše mi je žao raje koja se satrala pisuci po fb stranici kluba, šta nam znaci ovosezonska titula i koliko dobroga donosi, te momaka sa ovog foruma koji su stalno pratili ostale lige zbog mjesta nositelja.Dao bi sve na svijetu da mi Sabrina odgovori, jesu li ona i Nam u januaru znali koliko ovosezonska titula znači klubu ?
-
- Kontakt:
Nevjerovatno pricamo o Dzeni i mssnoj kosi a izgubili 13 bodova, promjenili SD, trenera, Predsjednika, kasne plate, igra katastrofa. Al et najbitnije oprat trenera koji je tu 2 dana.
Dzenan Uscuplic
Donese ti 2 trofeja onda kad niko ne ocekuje, sada uleti kad se sve raspada da pomogne i ljudi mu nalaze mane cuj uhljup
Uhljupi su ovi sto su nas doveli do ovog da ni sanjati ne mozes ovako..

Donese ti 2 trofeja onda kad niko ne ocekuje, sada uleti kad se sve raspada da pomogne i ljudi mu nalaze mane cuj uhljup

Uhljupi su ovi sto su nas doveli do ovog da ni sanjati ne mozes ovako..
Dati priliku mladima u ova 2 kola, prije svega Hodzicu, Ramicu i Varesanovicu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Uhljupi nesposobni,ublehe lopovske,duse prodane...joj sta i rade od kluba,pa ne moze bosnjo nista kako treba.
Jos bod i osigurana jEvropa

Prosto ne mogu vjerovati da smo prosuli 13 bodova, btw prikazanim igrama igrači plate nisu ni zaslužili
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: BordoSaga2, casual033, Google Adsense [Bot], hase73, mosarajvosa83, Pantelija, riki46, robertkosar, Rodman, samoFKS, THEC, Venom i 71 gost.