Svi će gledati Željo Borac. Ovo u Doboju kod Kaknja kod Zenice je završeno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Svaka cast Bekricu. Vranjes i on doktori za ovu ligu.
Cestitam na tituli zasluženo stvarno mi platili danak prodavanjem igraca Borac 80% pošteno se vratio i osvojio ostalih 20 malo guranje samo neprimjetno titula je zasluženo osvojena.
Nama preostaje da napravimo rez u ekipi.
I ostalim isto navijacima Borca cestitam malo je trollam ratne teme volim taj crni humor, al' sve u svemu i trebate slaviti ovo je epsko vracanje bilo ovu polusezonu.
Kvalitetna partija Želje isto čak su i žestoki protesti bili prema sudiji na neke nepravedne odluke 2 gola gdje nisu ništa mogli osim ispratiti loptu u gol.
Svaka cast Bekricu. Vranjes i on doktori za ovu ligu.
Cestitam na tituli zasluženo stvarno mi platili danak prodavanjem igraca Borac 80% pošteno se vratio i osvojio ostalih 20 malo guranje samo neprimjetno titula je zasluženo osvojena.
I ostalim isto navijacima Borca cestitam malo je trollam ratne teme volim taj crni humor, al' sve u svemu i trebate slaviti ovo je epsko vracanje bilo ovu polusezonu.
Vire ti nozni prsti,epski ti vire
Mi više ne postojimo kao konkurenti da se izdignemo iz ovog pepela što se titula tice sad ce i zatvoriti Nam pipu i ide nam propadanje.
Kvalitetna partija Želje isto čak su i žestoki protesti bili prema sudiji na neke nepravedne odluke 2 gola gdje nisu ništa mogli osim ispratiti loptu u gol.
Ma nema se Zelji sta reci, pa ovo Sarajevo ne moze dobiti Vrbanjusu raspalu.
Nisu nama mogli ubaciti loptu u gol, morali smo se cuvati da ne ugrozimo im gol. A da smo pobjedili, a mogli smo bilo bi tuzlaci srbi vaki naki. Yebem vas u usta smotana.
Moram priznati da ni u najluđim kombinacijama nisam zamišljao ovakav epski raspad Sarajeva u samo 6 mjeseci, i to ne govorim samo rezultatski, već općenito u svim sferama kluba. Ako Nam počne polako izlaziti iz kluba, jer će ove godine pogotovo biti u debelom minusu, moglo bi biti svega.
A nama neka je Bog na pomoći.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 16 maj 2021, 19:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Vire ti nozni prsti,epski ti vire
Mi više ne postojimo kao konkurenti da se izdignemo iz ovog pepela što se titula tice sad ce i zatvoriti Nam pipu i ide nam propadanje.
Kraj.
To se slazem naravno,ali nakon sto se nakon utakmica protiv Borca redom zalili Olimpik,Radnik,Velez,Zrinjski itd itd dok je tebe ostetio u Mostaru 2 puta,nakih zutih i crvenih kamion nepostojecih nema tu nista epskog.Da se razumijemo,mi.smo.karine,ali ovi wu 50 posto zasluzili a 50 posto gurani..Pa nisu imali sviran pogresan faul proyiv sebe u zadnih 8 kola.jbt.
Svi će gledati Željo Borac. Ovo u Doboju kod Kaknja kod Zenice je završeno.
Nije ga Sabra dobro poglabala.
U ovoj polusezoni ste nam jedino vi poglabali.
Po tekstualnom se čini da se niste sklanjali, svaka čast.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."