1000000%
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haris Handzic je direktni krivac za manjak 6 bodova. Promasaji u prvom dijelu protiv Zelje i Veleza su nas kostali 4 boda plus sad dva protiv Mladosti dodjemo na 6 bodova. Ja ne znam kako neki ljudi mogu zaspati . Denciju je on jos uvijek bolji igrac od Irfana Hadzica.
Kako jadno
Treba biti gospodin i u porazu i pobjedi a ne samo kad se uzimaju titule
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Svaka vam čast, doveli su me do toga da mi dođe muka, da mi ovako nešto prirede, nisam očekivao. Halal vam bilo, Bog vam pamet dao, potpuna rekonstrukcija kluba..
Također ne može ti šampionska ekipa igrat bez plate. Da samo znaju kako se sad svaki navijač Sarajeva osjeća..
Također ne može ti šampionska ekipa igrat bez plate. Da samo znaju kako se sad svaki navijač Sarajeva osjeća..
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
I ovaj Mesanovic beze samo trckara
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Glupo je cijelu upravu prozivati, vecina je ovo novih ljudi koji su tu tek odnedavno..Jedino ko je iz ove uprave duze ovdje je Sabrina i Ilievski(i tjeranje njih dvoje mii je ok)
Samo sramota ovo da evo 2 put zaredom niko ne dolazi dati izjavu, fuj.
FULL REMONT NAM TREBA, NA SVIM POZICIJAMA
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATPRESTANITE PISATPRESTANITE PISATI!I!I!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PRESTANITE PISATI!PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PPRESTANITE PISPRESPRESTANITE PISATI!TANITE PISATI!ATI!ISATI!
Yebem vam majku svima od strucnog staba do igraca.Dugo cemo mi trazit novot ahmeta benju i amara al nee ee on ne valja on je derac dresova.I kad je najteže kad redas poraze pjesma sa Sjevera nikad ne prestaje!!Bit ces opet prvak cest.U inat yebem im pomrle
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Sta ce Đeno davati izjavu , da gledam kako čopa nos
Ti si gori.90minut je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:02PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATPRESTANITE PISATPRESTANITE PISATI!I!I!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PRESTANITE PISATI!PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PISATI!PRESTANITE PPRESTANITE PISPRESPRESTANITE PISATI!TANITE PISATI!ATI!ISATI!
Treba otici pred klub i izbaciti ih napolje silom ako jos sutra ne poloze ostavke komplet uprava sa kujom na celu. Niko nemoze zaboraviti preko noci igrati lopte. Vinko je zrtveno janje, ovde se krije nesto mnogo vece, Bog zna kakvi talovi, jednostavno nemoguce je neke stvari objasniti.
U novi boj ...
- Hordanjezla1987
- Kontakt:

Svi do jednoga ce letiti i ti novi su njene marionete i neki polu dajdzici koje ce zrtvovati prije sebe ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:01Glupo je cijelu upravu prozivati, vecina je ovo novih ljudi koji su tu tek odnedavno..Jedino ko je iz ove uprave duze ovdje je Sabrina i Ilievski(i tjeranje njih dvoje mii je ok)
Samo sramota ovo da evo 2 put zaredom niko ne dolazi dati izjavu, fuj.
FULL REMONT NAM TREBA, NA SVIM POZICIJAMA
-
- Kontakt:
Tacno se vidi kako smo se odmakli od navijaca, mahalaša, i legendi da je klub procvjetao. Nikad ovako moderno i europski nismo izgledali, preskocili smo ovu ligu, hvala upravi, Sabri, Jahicu, Vinku, Hadziji, Jeli, na ovom modernom savremenom strucnom radu.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Meni od pocetka nije bila jasna euforija zbog njegovog dolaska. Igrao vise od Cmiljanica, otprilike identican ucinak.
Samo stranci nama trebaju i dati im za pravo potpunu rekonstrukciju. Necemo mi nikad biti ni Zvezda, ni Dinamo sve dok su "nasi" na bitnim pozicijama u klubu.
1946
-
- Kontakt:
Pidro 11 km pretrcao , Velkoski 10 i Dusan Hodzic 10 

-
- Kontakt:
Vjerovatno je nakon utakmice, prvo rezervisao stol u restoranu iza koševskog istoka.HeraklitMracni je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:02Sta ce Đeno davati izjavu , da gledam kako čopa nos
Kladim se da uzimamo kup ali i Olimpika, a znam i sto
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sabrina odlazi ubleho joj ko nama vodi klub hahhahahhahahha
Vala bas,**** mi se za Sabru,lopova Jahica itd sad ...on meni legende sa Amirom Facom na celu ...**** vas odreda svi ...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:05To je negdje na 487. mjestu na spisku razloga za ovo. A ti slobodno napiši da to potenciraš radi janjarskog rudonje, yebem vam obitelji svima, i tebi o njemu i sabrini!bordobijeli je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:04Tacno se vidi kako smo se odmakli od navijaca, mahalaša, i legendi da je klub procvjetao. Nikad ovako moderno i europski nismo izgledali, preskocili smo ovu ligu, hvala upravi, Sabri, Jahicu, Vinku, Hadziji, Jeli, na ovom modernom savremenom strucnom radu.
Još mi ti yebi živce otac te yebo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: boki86, iliyaa8, keli, MaroonBjelave, miguelramos, n0dix, Proximic, riki46 i 64 gosta.