FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Durakovic, Beca i Gasal su morali dobijati vecu minutazu
Do kraja dati našoj djeci šansu. Ovo danas je SVE odron. Gadi mi se ovaj igrački kadar.
Tooo bracooo , sad sjebati svinjski I krupu

-
- Kontakt:
Prije mi se povracalo samo od veselog, sad mi se povraca od sviju...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Čestitke šampioni 
--------------------------Miličević--------------
Bek-----Vrhovac----Ikić-----------Šehić
-----------------Duraković---Beća------
Gasal---------Subašić---------Kulašin
------------------Juričić-----
U sezonu novu skupa ćemo jači!
Bek-----Vrhovac----Ikić-----------Šehić
-----------------Duraković---Beća------
Gasal---------Subašić---------Kulašin
------------------Juričić-----
U sezonu novu skupa ćemo jači!
Jedina bitna utakmica protiv Krupe. Moramo je dobiti kako znamo i umijemo.
-
- Kontakt:
Ostaviti samo Gasala, Subasica, Durakovica, Becu, Hrelju i Zeca, a ovo ostalo sve otjerati. Stilica necu komentarisati, cuo sam da se penzionise na kraju sezone, al i da nije tako, uz ovakvo ponasanje koje je imao nam ne treba. Stilic od prosle sezone je druga prica. UO rastjerati i krenuti lagano ispocetka. Ovo je patnja i gore od ovog ne moze.
**** I'm tabut majku usta
Dela brate nemoj Djokovica

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Stilic od prosle sezone je isti Stilic kao i ove sezonezeljodogroba je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:00Ostaviti samo Gasala, Subasica, Durakovica, Becu, Hrelju i Zeca, a ovo ostalo sve otjerati. Stilica necu komentarisati, cuo sam da se penzionise na kraju sezone, al i da nije tako, uz ovakvo ponasanje koje je imao nam ne treba. Stilic od prosle sezone je druga prica. UO rastjerati i krenuti lagano ispocetka. Ovo je patnja i gore od ovog ne moze.

Dobit Zrinjski i Krupu namjerno za ovu danasnju tekmu im Halalim radi pitara sta su nam radili i kako su prozivali i slavili titule! Sve se vraca sve se placa
Ja vam kazem dzaba bacate price o zalaganju kad su ljudi bolji. Nek je i ova prosla vise.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ne bih se slozio, pogotovo kad uzmemo u obzir ponasanje itd.. razumijem ja da nema plata, ali kurcobolja od kapitena je bila evidentnadrzgemboadislic je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:06Stilic od prosle sezone je isti Stilic kao i ove sezonezeljodogroba je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:00Ostaviti samo Gasala, Subasica, Durakovica, Becu, Hrelju i Zeca, a ovo ostalo sve otjerati. Stilica necu komentarisati, cuo sam da se penzionise na kraju sezone, al i da nije tako, uz ovakvo ponasanje koje je imao nam ne treba. Stilic od prosle sezone je druga prica. UO rastjerati i krenuti lagano ispocetka. Ovo je patnja i gore od ovog ne moze.![]()
Sad I nije nemoguce one teorije da su nas prosle godine naguzili sa Vicom pa su im sad vratili
hajde pitarski smecari objasnite kako ste prokockali ovu Titulu

Prva utakmica ove sezone u kojoj su igraci ispunili ocekivanja Zelje.
Mene jedna stvar najviše boli. To je da je naš vrhunac za 100. rođendan to što smo mi neka moneta za potkusurivanje, da li će prvak biti borac, pitari, zrinjski ili neko peti. Mi smo trebali biti ti koji danas igraju za titulu, a zapravo smo seoski klub kojem se finiš sezone svodi na to samo hoće li pitari ili Borac biti prvak, hoćemol' sljedeći vikend sjebat Zrinjskog za europu ili ćemo u zadnjem kolu sjebat Krupu za opstanak.
Hvala bogu pa je kraj sezone za 2 hefte. Ne želim više nikad ne vidim u našem dresu bilo kojeg igrača iz ove sezone. I ne samo igrača, nego i sve trenere i glave i pomoćne koji su nas vodili ove sezone. I naravno ne želim više da nijedan član uprave bude u i oko kluba.
Želim da se ova generacija zauvijek izbriše iz historije kluba, da ne postoji nijedan trag sjećanja na ova gowna i da u budućim monografijama u rubrici "stogodišnjica" stoji samo prazna stranica bez ijednog zapisa na ove smećare.
Iskreno od srca želim im sve najgore za ovaj niz bez pobjede od kojeg mi se želudac okreće i da nikad ništa ne naprave u svojim životima.
Nadam se da bolji dane dolaze i da će poslije kiše konačno sunce nas ogrijat.
Hvala bogu pa je kraj sezone za 2 hefte. Ne želim više nikad ne vidim u našem dresu bilo kojeg igrača iz ove sezone. I ne samo igrača, nego i sve trenere i glave i pomoćne koji su nas vodili ove sezone. I naravno ne želim više da nijedan član uprave bude u i oko kluba.
Želim da se ova generacija zauvijek izbriše iz historije kluba, da ne postoji nijedan trag sjećanja na ova gowna i da u budućim monografijama u rubrici "stogodišnjica" stoji samo prazna stranica bez ijednog zapisa na ove smećare.
Iskreno od srca želim im sve najgore za ovaj niz bez pobjede od kojeg mi se želudac okreće i da nikad ništa ne naprave u svojim životima.
Nadam se da bolji dane dolaze i da će poslije kiše konačno sunce nas ogrijat.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 16 maj 2021, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Zrinjski necemo dobiti sigurno oni ce da izginu za bodove i europu, a Krupu mozda uzmemo.
Mjau !
-
- Kontakt:
Idealna prilika za zayebati 2 dušmanska kluba u vidu zrinjskog i krupe. Da se iskusuramo. Ali i d e a l n a !
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.