Ukratko.
Samo bih ispravio polusezona umjesto sezona.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa to je ono izgovor uprave, eto izganjali smo stadion šta hoćete više. Kažem sreća neka pa ne dobismo slobodu i mladost jer bi onda definitivno Vico bio kriv a ne upravazagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:45Jesmo ga i dobili,kako stvari stoje na kraju ce ispasti da je bolje da ga nismo dobili,isto kao i sa seatima,samo se toga bojim.forza_juve je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:43Ali dobili stadion šta hoćete više
Pa hoćemo ostavke vaše majku vam yebemo
Stadion smo dobili jer smo mi navijači odlučili podržati politiku koja ce nam ga dati, a ne zato jer je ona na telefonu pokazivala projekte i strategije. Ona je ko nije upucen dala malo losiji finansijski prijedlog oko preuzimanja stadiona, koji je usvojen. Normalno.zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:45Jesmo ga i dobili,kako stvari stoje na kraju ce ispasti da je bolje da ga nismo dobili,isto kao i sa seatima,samo se toga bojim.forza_juve je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:43Ali dobili stadion šta hoćete više
I ja sam ubijeden u to. Nije Vinko sam mogao biti u tome,a da ne zna Emir i Sabrina.
A ne znam brate,meni ne mirise ova prica oko stadiona nikako, vrijeme ce pokazati sve.Oerde je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:48Stadion smo dobili jer smo mi navijači odlučili podržati politiku koja ce nam ga dati, a ne zato jer je ona na telefonu pokazivala projekte i strategije. Ona je ko nije upucen dala malo losiji finansijski prijedlog oko preuzimanja stadiona, koji je usvojen. Normalno.zagorski je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:45Jesmo ga i dobili,kako stvari stoje na kraju ce ispasti da je bolje da ga nismo dobili,isto kao i sa seatima,samo se toga bojim.forza_juve je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:43Ali dobili stadion šta hoćete više