FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabra odradila poziv, Dzeno ispusio 3 cigare,Krle vic ispričao i sada smo puni euforije. Idemo gaziti sada
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Vadi krleta pleme mu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- PeppermintSA
- Kontakt:
Loša ekipa. Dakle, kad se prestane sa šupljom i kad se ekipa raščlani na pojedince i kad se ti pojedinci sagledaju postane jasno da imamo slabu ekipu koja ni grama ne odskače od ostalih. Titule se osvajaju na suhi kvalitet jer je suhi kvalitet jedini jamči konstantne rezultate. Mi moramo svaku pobjedu poroditi jer nemamo igre, a nemamo igre jer imamo polovne igrace. Koji će to ovdje igrač, izuzev eventualno Fanima, napraviti neki višak, podvaliti loptu, iz ničega zabiti neki gol svojom individualnom kvalitetom? Ni jedan.
Sta je Vinko uradio od ekipe i onaj nazovi najbolji kondicioni na svijetu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Hodzic ko Salgado u najboljim danima
gleaj kapitena i suta, **** mu prababu a lezbaci koja ga jos drzi yebem curu u supak
Smatrao sam da Velkoski treba zavrsiti karijeru u Sarajevu, nakon ovih par utakmica smatram da treba dobiti odmah papire nakon ove utakmice.
Amer Dupovac!
To i jeste poenta, tuzno je da i sa titulom nikakav pomak naprijed nismo napravili, cak smo nazadovali. Titulu koriste samo pudlice iz uprave da opravdaju svoje plate.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:03Slavilo se poslije ili ne, mi titulu ne zaslužujemo igrom u proljetnom dijelu. Ništa mi nismo više pokazali od kona.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vidi ovog gipsanog zidana
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- forza_juve
- Kontakt:
Ako Željo mlatne Borca a mi naravno ne dobijemo ima li premija zeljinim igračima ili će biti dodjem ti heheh
❤️1946❤️
Obicno se neka promjena desi sa dolaskom novog trenera, kod nas je negativni sok izgleda, sve isto samo njega nema...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Zamislite da smo poravnati sa Borcem, a gleda se gol razlika 

Bravo!!PeppermintSA je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:07Loša ekipa. Dakle, kad se prestane sa šupljom i kad se ekipa raščlani na pojedince i kad se ti pojedinci sagledaju postane jasno da imamo slabu ekipu koja ni grama ne odskače od ostalih. Titule se osvajaju na suhi kvalitet jer je suhi kvalitet jedini jamči konstantne rezultate. Mi moramo svaku pobjedu poroditi jer nemamo igre, a nemamo igre jer imamo polovne igrace. Koji će to ovdje igrač, izuzev eventualno Fanima, napraviti neki višak, podvaliti loptu, iz ničega zabiti neki gol svojom individualnom kvalitetom? Ni jedan.
Ovo je Vinko naredio Miličeviću da puca a da ne da Fanimu loptu, iz idealne pozicije za ljevaka, sa distance odakle je Fani zabio Želji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ispade na kraju ovaj Hodjic solidan kakvi su ostali
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel fakat mislite da Dzeno moze odraditi nesto za treninga. Bas bih volio vidjeti tog trenera koji ce za 2 treninga promjeniti igru igracima koju su uigravali godinu dana. Greska je jedino sto nema Mustedanagica, Jukica u igri.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Hajde bolan više !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Radujes li se majmune uz pjesmu Dine Merlina slavis li titulu Borcevu kako dolikuje?Memara je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:11Bravo!!PeppermintSA je napisao/la: ↑16 maj 2021, 18:07Loša ekipa. Dakle, kad se prestane sa šupljom i kad se ekipa raščlani na pojedince i kad se ti pojedinci sagledaju postane jasno da imamo slabu ekipu koja ni grama ne odskače od ostalih. Titule se osvajaju na suhi kvalitet jer je suhi kvalitet jedini jamči konstantne rezultate. Mi moramo svaku pobjedu poroditi jer nemamo igre, a nemamo igre jer imamo polovne igrace. Koji će to ovdje igrač, izuzev eventualno Fanima, napraviti neki višak, podvaliti loptu, iz ničega zabiti neki gol svojom individualnom kvalitetom? Ni jedan.
Hajd zapjevaj nam onu vasu sto si objavljivao ovde ..
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 16 maj 2021, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, edvaE2, galia95, hase73, juka55, kogmagie46, napoleon72, Pitar6785, Proximic, TETRAPAK, ventilateur i 104 gosta.