Dobro je ovo, jos ako se Lukic vrati i jos par pojacanja, ekipa i po za Evropu.
Moderator/ica: vlakanje
Rano je za čestitke,još je 9 bodova u opticaju,a Borac ima samo 2 više od Sarajeva.

dvije kljucne stvari.Schlager je napisao/la: ↑12 maj 2021, 15:42
Marko je pokazao da fudbal nije nuklearna fizika...Najteže je u životu biti jednostavan,a on mi baš tako izgleda..Znači...
1-igraju isključivo najbolji i najspremniji u tom momentu
2-nema izmišljanja pozicija,svaki igrač igra tamo gdje najviše može pružiti
Bio bi red da tamo dobijemo, nismo dobili 100 godinaRiziko je napisao/la: ↑12 maj 2021, 17:46Za vikend na "Grbavici" bićemo favoriti, na papiru! Mislim da je ovo prvi put u istorji da smo tamo favoriti. Treba to na terenu opravdati, a neće biti lako. Bez obzira na tih 100 poraza Željezničara, nikad se mi nismo dole naigrali, ali moramo pobjediti za vikend, i prići korak do titule.
 Nismo boda uzeli kamo li dobili, tako da je vrijeme da se uzme tamo neki povoljan rezultat, da se prekinu crne serije
 Nismo boda uzeli kamo li dobili, tako da je vrijeme da se uzme tamo neki povoljan rezultat, da se prekinu crne serije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.