Razlika evidentna, a ovo je najbolje sto smo mogli izvesti u ovom trenutku. I zato sam vam rekao prica o zapinjanju i ostalom je nebitna. Ljudi su bolji.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ako bod izvuku sve najgore im zelim
Gasal (18)
Duraković (18)
Beća (19)
Šehić (21)
Muftić (19)
Subašić (20)
Nargalić (19)
Hrelja (19)
Vrhovac (22)
Milićević (22)
Čeliković (22)
Bojo (23)
Kako je fino pogledat ovako mladu ekipu pogotovo kad prednjače tvoji juniori !
Duraković (18)
Beća (19)
Šehić (21)
Muftić (19)
Subašić (20)
Nargalić (19)
Hrelja (19)
Vrhovac (22)
Milićević (22)
Čeliković (22)
Bojo (23)
Kako je fino pogledat ovako mladu ekipu pogotovo kad prednjače tvoji juniori !
Rodjeni su pitarske picke!
- Meraak1921
- Kontakt:
Neka ljudi, ohanite malo, ne trebaju nam bodovi, jednostavno ovim yadovima ne treba pomoci, i dalje nam zele kanton ligu i da se ugasimo, 90% njih .
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Inače su ih lupali i nakon 10 i više utakmica bez pobjede

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Brate **** im ja mrtve majke usta ako odigraju x eto , ljudi nas popisali , ugasili, nadusmanili nam se I da ja sad trebam da razmisljam hoce li debili odigrati

- NerminFatic
- Kontakt:
Kako vidim, oni sto su gorljivi zagovornici parola ''ne damo pomocni teren, nek' prodaju babovinu'', a ne nude niti vide ista drugo kao izlaz iz blata, danas psuju mater igracima ako se usude pobijediti i konama trasirati put za titulu! 

[quote=KANA post_id=8325699 time=1621174549 user_id=46587]
[quote=GOAT post_id=8325690 time=1621174358 user_id=44806]
[quote=KANA post_id=8325687 time=1621174277 user_id=46587]
Ja ne vjerujem kakvi smo mi debili :roll: brate danas ako x ili nedo bog pobjede Zeljo je samnom zavrsio ali totalno
[/quote]
zavrsili su oni batine sami sebi ako otkinu bod
[/quote]
Brate **** im ja mrtve majke usta ako odigraju x eto , ljudi nas popisali , ugasili, nadusmanili nam se I da ja sad trebam da razmisljam hoce li debili odigrati :damn: najavio bi 7 dana ranije sve jednog juniora , ma mi smo debili mrtvi.A ove Karine su garant dobile premije da odigraju danas :damn: mrtve Vam ****
[/quote]
Cuj mrtve yebes nasoj djeci. Aferim.
[quote=GOAT post_id=8325690 time=1621174358 user_id=44806]
[quote=KANA post_id=8325687 time=1621174277 user_id=46587]
Ja ne vjerujem kakvi smo mi debili :roll: brate danas ako x ili nedo bog pobjede Zeljo je samnom zavrsio ali totalno
[/quote]
zavrsili su oni batine sami sebi ako otkinu bod
[/quote]
Brate **** im ja mrtve majke usta ako odigraju x eto , ljudi nas popisali , ugasili, nadusmanili nam se I da ja sad trebam da razmisljam hoce li debili odigrati :damn: najavio bi 7 dana ranije sve jednog juniora , ma mi smo debili mrtvi.A ove Karine su garant dobile premije da odigraju danas :damn: mrtve Vam ****
[/quote]
Cuj mrtve yebes nasoj djeci. Aferim.
Kakve veze ima pomocni I ovoNerminFatic je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:20Kako vidim, oni sto su gorljivi zagovornici parola ''ne damo pomocni teren, nek' prodaju babovinu'', a ne nude niti vide ista drugo kao izlaz iz blata, danas psuju mater igracima ako se usude pobijediti i konama trasirati put za titulu!![]()

Nasoj djeci hahhah 14 utakmica setali I sad nasli zapinjati mrtve I'm **** usta .Zelim isti pristup kao na derbiju od zalaganja, penala, kornera ...itdiguita je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:22Cuj mrtve yebes nasoj djeci. Aferim.KANA je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:15Brate **** im ja mrtve majke usta ako odigraju x eto , ljudi nas popisali , ugasili, nadusmanili nam se I da ja sad trebam da razmisljam hoce li debili odigratinajavio bi 7 dana ranije sve jednog juniora , ma mi smo debili mrtvi.A ove Karine su garant dobile premije da odigraju danas
mrtve Vam ****
ovo je kana postala borba protiv vjetrenjača svega mi uzalud je pricati vise kroz sta prolazimo i koliko se trude da nam zgadw klubKANA je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:23Kakve veze ima pomocni I ovoNerminFatic je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:20Kako vidim, oni sto su gorljivi zagovornici parola ''ne damo pomocni teren, nek' prodaju babovinu'', a ne nude niti vide ista drugo kao izlaz iz blata, danas psuju mater igracima ako se usude pobijediti i konama trasirati put za titulu!![]()
nedam pomocni I ne zelim da Zeljo pogura smecare za Titulu sta ti tu nije jasno
![]()

haram svakom bilo to
Je li Memic ili Blaz 

-
- Kontakt:
Ma kakvo zapinjanje, svakako ne znaju hodat, protiv ekipe koja je u naletu, nemamo sanse... kad se nisu trudili Bog zna sta do sad, nek se ne trude ni danas... daj tu djecu da vidimo kako se snalaze
Jel se ovo opet na forum vratio @iguita, lik koji je pisao: "Dobit cemo 500 000 eura od uefa za stogodisnjicu kluba"
"Too Farise lutko Zeljina, dobijamo licencu."
"Eto brzo u Zelji tamnoputog iz Mladosti."
"Jel to potpisuje aktuelni igrac komsija"
"Sto pitar novinar ne napisa da smo im uzeli Rahmanovica" itd itd..

Brkooo je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:33Jel se ovo opet na forum vratio @iguita, lik koji je pisao: "Dobit cemo 500 000 eura od uefa za stogodisnjicu kluba"
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 16 maj 2021, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ou.....Brkooo je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:33Jel se ovo opet na forum vratio @iguita, lik koji je pisao: "Dobit cemo 500 000 eura od uefa za stogodisnjicu kluba"
![]()
![]()

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.