Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Sad se vidi tek kakav je zlocin pravio Pape Susic dok je bio trener. Klasicni prevarant koji je dosao na Cirine temelje i imao laku grupu.
Jel igrac s brojem 31 ili Susic sada? 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Sta vam je to je igracina uvijek bio. Rekli su strucnjaci ovdje kako je sve zasluzeno da ide na SP ovaj amater i drugi amater Anelko. Samo u BH ovakvi amateri dobiju priliku i mjesto da igraju za repku da uzimaju mjesto boljima i da kvare rezultat i razvoj ekipe . Usput igracina Anelka jedva doguro do austrijske cvajte, sjedi konstantno na klupi u Innsbrucku. Kakva smjesna reprezentacija nema kakve amatere sve nismo gledali i trpili

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Susic bio tada jedan od najbolji igraca HNL i Anel igrao za Sturm. ali se gleda 2021 godina i kaze 2014 amater bio 

Samo Pidro Selmir

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kakvu je prevaru Pape gurao, a pojedinck branili Tinkija.
Ma ne, bolji je Cipetić koji je polustandardan u ponajgoroj ekipi HNLa

Gazibegovic se priziva s namjerom da se isproba na poziciji na kojoj smo ocajni jos od Mujdzinog odlaska, a Hadzic i Susic su pozvani kao veznjaci u vremenu kad smo imali najjaci vezni red od osnivanja reprezentacije. Safet je najgori trener koji nas je ikad vodio, a nije da mu nije jaka konkurencija.
Očito da je TSS dobio kroz karijeru ono što je zaslužio.
Prvo tal s amidzom i totalno nezasluzen poziv u A-reprezentaciju...i Safet Susic isto tako - imao dobre preporuke ali je grohnuo, zasluzeno (zbog Zuke, Rahimica, Zahirovica - TSS-a).
Nakon toga TSS je samo nazadovao u karijeri - "kruna" Sarajevo i to isključivo zahvaljujući svojoj lijenosti.
Sam pao, sam se ubio.
Prvo tal s amidzom i totalno nezasluzen poziv u A-reprezentaciju...i Safet Susic isto tako - imao dobre preporuke ali je grohnuo, zasluzeno (zbog Zuke, Rahimica, Zahirovica - TSS-a).
Nakon toga TSS je samo nazadovao u karijeri - "kruna" Sarajevo i to isključivo zahvaljujući svojoj lijenosti.
Sam pao, sam se ubio.
A mnogi su govorili da je puno bolji od Brozovica i da je Mamic iskljucivi krivac njegovog ne prelaska u Inter...amidzino luce...hurem je napisao/la: ↑16 maj 2021, 14:10Očito da je TSS dobio kroz karijeru ono što je zaslužio.
Sam pao, sam se ubio.
- ASD
- Kontakt:
Koliko se sjećam. U tom periodu smo mi imali problema ozbiljnih na zadnjem veznom.Ghuraba je napisao/la: ↑16 maj 2021, 13:57Gazibegovic se priziva s namjerom da se isproba na poziciji na kojoj smo ocajni jos od Mujdzinog odlaska, a Hadzic i Susic su pozvani kao veznjaci u vremenu kad smo imali najjaci vezni red od osnivanja reprezentacije. Safet je najgori trener koji nas je ikad vodio, a nije da mu nije jaka konkurencija.
I Bešića kad smo pozvali on je u Fradiju igrao štopera, a kod nas zadnjeg veznog.
U momentu kad je Susic izabran bile su realno 2 opcije. Susic u tom momentu kao jedan od najboljih igraca HNL, a koji nije imao nastupa za nasu mladu reprezentaciju, ili Prcic koji je presao sve mlade selekcije BiH i kao mlad igrac igrao za Sochaux. Sad ljudi mogu okrenuti pricu kako zele, ali to su bile opcije.
Susic je pozvan jer je navodno igrao laznog zadnjeg veznog. Samo budala nije mogla vidjeti o kakvoj se prevari radilo kad je njegov poziv u pitanju.ASD je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:08Koliko se sjećam. U tom periodu smo mi imali problema ozbiljnih na zadnjem veznom.Ghuraba je napisao/la: ↑16 maj 2021, 13:57Gazibegovic se priziva s namjerom da se isproba na poziciji na kojoj smo ocajni jos od Mujdzinog odlaska, a Hadzic i Susic su pozvani kao veznjaci u vremenu kad smo imali najjaci vezni red od osnivanja reprezentacije. Safet je najgori trener koji nas je ikad vodio, a nije da mu nije jaka konkurencija.
I Bešića kad smo pozvali on je u Fradiju igrao štopera, a kod nas zadnjeg veznog.
Pa ovoj logici je onda uzeo mjesto A. Zahirovicu.jasmin10 je napisao/la: ↑17 maj 2021, 06:13Susic je pozvan jer je navodno igrao laznog zadnjeg veznog. Samo budala nije mogla vidjeti o kakvoj se prevari radilo kad je njegov poziv u pitanju.ASD je napisao/la: ↑16 maj 2021, 16:08Koliko se sjećam. U tom periodu smo mi imali problema ozbiljnih na zadnjem veznom.Ghuraba je napisao/la: ↑16 maj 2021, 13:57Gazibegovic se priziva s namjerom da se isproba na poziciji na kojoj smo ocajni jos od Mujdzinog odlaska, a Hadzic i Susic su pozvani kao veznjaci u vremenu kad smo imali najjaci vezni red od osnivanja reprezentacije. Safet je najgori trener koji nas je ikad vodio, a nije da mu nije jaka konkurencija.
Mi smo imali zadnjeg veznog koji je iznio kvalifikacije a zove se Adnan Zahirović, pored njega i iskusnog Rahimica te maestralnog Besica.Tristan10 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:42U momentu kad je Susic izabran bile su realno 2 opcije. Susic u tom momentu kao jedan od najboljih igraca HNL, a koji nije imao nastupa za nasu mladu reprezentaciju, ili Prcic koji je presao sve mlade selekcije BiH i kao mlad igrac igrao za Sochaux. Sad ljudi mogu okrenuti pricu kako zele, ali to su bile opcije.
Tada stupa na snagu menadzersko-nepotisticki lobi koji ubacuje svog necaka fudbalsku i ljudsku olupinu, i nauštrb gore navedenih igraca, zove Tinu i Anelku i time rusi atmosferu u reprezentaciji.
Tino u tom momentu nije igrao zadnjeg veznog u reprezentaciji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Iznad sam ti napisao. Ako se gleda na DM, onda ti je uletio umjesto Zahirovica. Tad Zahirovic nije imao neku minutazu u Bochumu. Rahimic je imao 38 god. Ako je bio kao opcija CM onda Prcic ili Susic. Ne sudim uopste, nego samo sumiram kakve su opcije bile u tom momentu. Po ovome prije da je uzeo mjesto Zahirovicu kao rezerva za Besica, jer smo imali Medunjanin koji je bio bolji od Susica.bhsport je napisao/la: ↑17 maj 2021, 19:58Mi smo imali zadnjeg veznog koji je iznio kvalifikacije a zove se Adnan Zahirović, pored njega i iskusnog Rahimica te maestralnog Besica.Tristan10 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 21:42U momentu kad je Susic izabran bile su realno 2 opcije. Susic u tom momentu kao jedan od najboljih igraca HNL, a koji nije imao nastupa za nasu mladu reprezentaciju, ili Prcic koji je presao sve mlade selekcije BiH i kao mlad igrac igrao za Sochaux. Sad ljudi mogu okrenuti pricu kako zele, ali to su bile opcije.
Tada stupa na snagu menadzersko-nepotisticki lobi koji ubacuje svog necaka fudbalsku i ljudsku olupinu, i nauštrb gore navedenih igraca, zove Tinu i Anelku i time rusi atmosferu u reprezentaciji.
Tino u tom momentu nije igrao zadnjeg veznog u reprezentaciji.
- ASD
- Kontakt:
Ma dajte ljudi, zar je teško preći preko ega i priznati da su opcije bile jako loše na zadnjem veznom.
Čak i taj Bešić je odigrao sezonu na štoperu
Čak i taj Bešić je odigrao sezonu na štoperu
Pa jesu bile lose opcije. Susic uvjek preferirao ofanzivnu igru i odlucio se nagomilati takvim igracima, i pozvao Tinu. Da mu je ime Osman Osmic ne bi se ovoliko kukalo.
Al zato je Slino bio tri klase na defanzivnom u odnosu na Rahimica i dvije u odnosu na Zahirovica.
Kroz karijeru je to dokazao.
Smetljar koji nije zaslužio Brazil, tatica i striko pogurali klovna.
Kroz karijeru je to dokazao.
Smetljar koji nije zaslužio Brazil, tatica i striko pogurali klovna.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.