Samo jako i nastavi niz

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U mukama nejač stenje sela su nam pod busenjem!PlavaOfanziva je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:42Jel to Nam zavrno skroz pipu pa vise ni za kerova nemate?90minut je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:40GADE ODVRATNI pasojedi su vama u upravi naši ne jedu kerove!PlavaOfanziva je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:38Zao mi je ovih pitara kad vidim kakvo ih je bjesnilo spucalo al kako ce im tek biti kad ih pasojed ugasi
Uzivam majke mi kad citam da Boga mole da izgube haha da ih Allah nagradi sa 6 komada u mrezi i da im se sve zelje ispune to.im zelim hahah. Evo i ovog Cericevog derpasa i pudlice od Amara opet je reg par profilaHordasOdMalena je napisao/la: ↑16 maj 2021, 12:49E nek' sam vidio da navijaju da im klub izgubi.![]()
Danas ćemo vidjeti je li ostalo imalo obraza u Željezničaru.
Mozda nemaju za plate velikim zvijezdama, ali im zato ima akademija blista.
Decko vazda vam ista prica daj promjeni niko se na to nije primio,imaju redovne i odlicne plate tako da se pusti suplje botcino registrovao si se samo da pises o Sarajevu svaki post
Kovacevic,Djokanovic,Salcin,Pidro toliko o tome ubleho. Moram priznat stvarno da sam glup kad se sa celavim konobarom raspravljam
Brate moj, reci ti meni jesi li svim srcem uz Zelju danas? Jesi li izvadio sal sto ti je otac nosio dok je navijao za Zeljeznicar?
Nikad u zivotu al bi mi draze bilo da zijanite jer to su vase zelje a i komsije ste mi. Sa druge strane nikad nebi za Bojac navijao pa da mi za hljeba treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.