Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 14 jan 2011, 01:43

Los_Blanos2 je napisao/la:Zar nije Suarezu zelja-san da igra u Spanjolskoj ligi, bar je to on rekao 8-)
Budi konkretniji, reci u Barceloni. U Real vjerovatno neće :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 jan 2011, 02:08

Ma nek saceka sa snovima i dodje nas izvadit iz govana, onda kad nas izvodi cjena ce mu skocit za 30tak miliona i nek onda ide. A mozda nas i zagotivi kad mu 40k ljudi otpjeva YNWa ili bude imao svoj neku dobru pjesmu :D

Fkt smo u **** ne zna se sta nam vise treba, napadac, krila, kreativnost tj vezni ili odbrana.. Katastrofa. Svako ima svoju teoriju sta nam fali i koje je rjesenje al je yebno trgovat u Januaru i dovest prave ljude. Da nam je samo ovo prezivjeti, da mi je sad da biram da budemo sedmi na kraju i idemo u evro ligu ja bih rado prihvatio.

ili mozemo biti 16ti a osvojit kup uefa i et ga opet u evropi do godine :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 jan 2011, 03:12

Carlo je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Zar nije Suarezu zelja-san da igra u Spanjolskoj ligi, bar je to on rekao 8-)
Budi konkretniji, reci u Barceloni. U Real vjerovatno neće :D
Pa naravno da nece u Real Sociedad..
Madrid nije bas zagrijan za "vampira" :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jan 2011, 10:15

Lijeva strana nam je skroz u k. Trebaju nam igraci na obje pozicije ( bek/krilo ).
Napadac i stoper su takodjer potrebni ali vjerovatno cemo o njima razmisljati na ljeto. :D

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 14 jan 2011, 10:19

Ajax's Luis Suarez is also a target for Liverpool who would like him as a strike partner for Fernando Torres. It may take £18m to bring him to the Premier League.

The Reds may also try and tempt left-back Urby Emanuelson to follow Suarez to Anfield from Ajax while Lille pair Gervinho (forward) and Eden Hazard (midfielder) are also on manager Kenny Dalglish's list of targets.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jan 2011, 11:08

Sta Suarez jos nije potpisao?? :D danas se ceka njegov potpis. ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 jan 2011, 11:08

Cico Kranjčar: Niki je najbolja ponuda došla iz Liverpoola

Ponuda Fiorentine braniču Liverpoola

Danski branič Daniel Agger početkom godine istaknuo je svoje nezadovoljstvo minutažom u dresu Liverpoola, a sredinom ovoga tjedna njegov je zastupnik javnost obavijestio o interesu Fiorentine...

"Ostale su mi tri godine ugovora. Međutim, ne određujem ja tko će igrati, a ako ne igram i pritom nisam ozlijeđen, onda stvarno nemam razloga ostati u Liverpoolu. Imam 26 godina, mogu biti standardni prvotimac, no to nije slučaj. Nisam zainteresiran za sjedenje na klupi i ne budem li na terenu vidjet ću koje mi se mogućnosti nude", nedvosmisleno je prije tjedan dana govorio Agger.

Slaba vjera u to da će se išta po pitanju njegove minutaže promijeniti na bolje nagnala ga je na potragu novog kluba, a njegov zastupnik, Bernardo Brovarone, otkriva kako se najozbiljnijom do sada pokazala Fiorentina.

S talijanskim klubom što prije započet će i konkretni pregovori. "Fiorentina je Aggeru poslala ponudu, klub mu nudi milijun i pol eura na godinu, no moj klijent želi dva. Vidjet ćemo što će na to odgovoriti iz Italije i kakav će biti odgovor Liverpoola. Ne vjerujem da će mu sadašnji klub praviti probleme."

Agger se Liverpoolu pridružio 2006. godine, a otočki mediji spominju i interes Tottenhama, Arsenala i Juventusa. :cry:
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 jan 2011, 11:15

Dovesti Niku Kranjcara u ovom trenutku je najbolja opcija koju LFC moze uraditi , jeftinog a boljeg igraca necemo naci ... 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jan 2011, 11:54

Dirk je napisao/la:Dovesti Niku Kranjcara u ovom trenutku je najbolja opcija koju LFC moze uraditi , jeftinog a boljeg igraca necemo naci ... 8-)
Ako budemo nastavili da dovodimo otpatke eto nas u Championshipu kranjcar je jedan od njih, nama treba nesto konkretno, ako nebude nista od toga onda davati sanse mladjim igracima.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jan 2011, 12:09

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Dovesti Niku Kranjcara u ovom trenutku je najbolja opcija koju LFC moze uraditi , jeftinog a boljeg igraca necemo naci ... 8-)
Ako budemo nastavili da dovodimo otpatke eto nas u Championshipu kranjcar je jedan od njih, nama treba nesto konkretno, ako nebude nista od toga onda davati sanse mladjim igracima.
inace ne volim bas previse hrvatske nogometase samo zbog njihovih medija koji su gori i od nasih al kranjcar je sjajan igrac. mislim da ga se nikako ne moze svrstati u otpatke posebno ako se vidi cim mi raspolazemo.

Arsenal are close to agreeing a £5million deal for Southampton youngster Alex Oxlade-Chamberlain.
svaka cast nasoj upravi ako nisu mogli za ovakvog igraca izdvojiti vise od 5 miliona
Zadnja izmjena: fera, dana/u 14 jan 2011, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 jan 2011, 12:12

Ako je tebi Kranjcar otpadak onda uredu ... samo cu ti reci da je to bolji igrac od 60% sadasnjih igraca Liverpoola , a svi znamo da je jedno vrijeme bio najjaci igrac Tottenhama i da nikome ni danas nije jasno zasto je pao u drugi plan ... Niko je umjetnik fudbala !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jan 2011, 12:23

Dirk je napisao/la:
Ako je tebi Kranjcar otpadak onda uredu ... samo cu ti reci da je to bolji igrac od 60% sadasnjih igraca Liverpoola , a svi znamo da je jedno vrijeme bio najjaci igrac Tottenhama i da nikome ni danas nije jasno zasto je pao u drugi plan ... Niko je umjetnik fudbala !
Nebih bas rekao ali dobro to je tvoje misljenje po meni da je on dobar nebi bio u totte. nego u chels. man.utd itd i neigra u prvoj postavi, verovatno je van forme, uostalom njegovo dolazenje bi znacilo manje sansi za nase mlade talente tako da...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jan 2011, 12:29

samo sto treba uzeti u obzir da je Tottenham za klasu jaci od nas. i da manje sansi za mlade nade kao sto su poulsen i kompanija.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 jan 2011, 12:53

Dobar je Niko samo je problem sto tesko koji igrac danas moze igrati u prvoj pozicij umjesto Bejla. Zato se ovaj i odlucio da ode, a kad god je igrao igrao je solidno, samo sto Bejl igra vansereijski.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

dzeny LFC
Kontakt:

Post Postao/la dzeny LFC » 14 jan 2011, 13:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Meireles je do ove utakmice igrao sve korektno, morao je i on nekada kiksati no to me ne sprjecava
da kazem da je ove sezone definitivno najbolji igrac.

Kako smo mi samo licemjerni prema Torresu, cas ovakav cas onakav... Odlucite se vec jednom. Ja sam uvijek
bio uz njega i vjerujem da ce pronaci staru/dobru formu.
joj pa ne mogu ljudi na svakoj utakmici briljirati (al koliko primaju to ocekujemo od njih),istina meireles u ostalim utakmicama dobar al na ovoj je bio totalno izgubljen i sad ga svi trebamo pljuvati???
torres promasi dosta sansi i odmah je los tako je uvijek bilo,a kad da gol e onda je super,torres je jedan nevjerovatan igrac koji se bori,pa ako ne daje golove bar ce pomoci u odbrani i uvijek sam govorila da torresu nikad ne mogu zamjeriti :mrgreen:

dzeny LFC
Kontakt:

Post Postao/la dzeny LFC » 14 jan 2011, 13:12

YNWA je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dosao Keny i svi misle razvedrilo se nad Anfieldom,,da vam je dosao Capello nebi mogao nista ucinti posteno govoreci tim je šaša..jedini kvalitet je Torres koji je stavio ultimatum jos napocetku sezone ukoliko se ne izbori LP pakuje kofere po ovom dosad prikazanom dobro ce biti i da ostanete u ligi..
i odlazi u Bayern :lol: :lol: :lol:
aha sigurno ce u bayern :mrgreen:
u jednom intervju je rekao pa bi se volio okusati u italijanskoj ligi ili se vratiti u spaniju...al sumnjam da ce on uopste na ljeto otici iz Liverpoola...mozda za nekih 10 tak godina :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 14 jan 2011, 13:14

Kranjčar je igračina, za Luku je izmislio fudbal. Ko njega kupi može samo profitirati i to dobro profitirati. Takvu klasu dovest za male pare, e to bi bio pravi posao. slika

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 jan 2011, 13:19

Treba nam honda ili neko sa ubojitim slobodnjakom, npr miralem pjanic. ne sjecam se kad smo posljednji put iz slobodnog postigli pogodak, i gerard izgubio osjecaj za sut, aurelio ponekad priprjeti i to je to.

Kenny: Final ball must improve

dzeny LFC
Kontakt:

Post Postao/la dzeny LFC » 14 jan 2011, 13:20

i planiral ga Barsa dovesti :roll:[/quote]
ma sta ce on u barceloni kad nikad nece moci igrati u prvoj postavi,oni imaju dovoljno igraca i sta ce im on,bolje mu je ostati u Liverpoolu i znati da ce igrati u prvoj postavi,a ne ko mascerano ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jan 2011, 13:41

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Treba nam honda ili neko sa ubojitim slobodnjakom, npr miralem pjanic. ne sjecam se kad smo posljednji put iz slobodnog postigli pogodak, i gerard izgubio osjecaj za sut, aurelio ponekad priprjeti i to je to.

Kenny: Final ball must improve
da ti osvjezim sjecanje malo, gerrard protiv manchestera iz slobodnjaka.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.