Anđa je razocarana realno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znaš i ti ovo svi su vas četnici napustili koji su vam stadion zapalili i usput navijali za plavi tim za Sarajevo samo prave sarajlije muslimanske navijaju uz dobar procenat naše brace pravoslavaca i katolika koji su striktno tu ostali da brane svoj grad.
Što nas ima, breee
šibe na filmove nije ovo za tebe
I koja je na kraju odluka tvog šupka?dejavu je napisao/la: ↑16 maj 2021, 10:49šibe na filmove nije ovo za tebe![]()
Jarane kakve su to suplje price,ajd razumijem jedete muda,ispusili ste,ali uvlaciti Borac i Banja Luku sa paljenjem Grbavice ,odnosno uopste Sarajeva kao grada je bas nidje veze,zar nije logicnije povezati Vinka sa Banja Lukom u njega ste se kleli do prije par dana, ja koliko znam Grbavicu je zapalio vas psiholog dr Karadzic, mislim da vise ima poveznica sa fk Sarajevo nego sa Borcem i Banja Lukom,manite se corava posla,znam da boli ali ima jos zivota,ganjacemo se jos i u krajnjem slucaju ima jos 3 kola 9 bodova,sve se okrene,pozdrav iz krajiske ljepotice.90minut je napisao/la: ↑16 maj 2021, 10:44Znaš i ti ovo svi su vas četnici napustili koji su vam stadion zapalili i usput navijali za plavi tim za Sarajevo samo prave sarajlije muslimanske navijaju uz dobar procenat naše brace pravoslavaca i katolika koji su striktno tu ostali da brane svoj grad.
A sad po svom spusti gače da lešinar kara!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.